Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele mě se ted poslední dobou stáva že ty lidi co za normálního stavu jsou ůplně normální se mě ve vypálení zdají uplně jiní. Předvedu pár ukázek, včera sem byl hulit s dvěma girls moc je neznám ale tak vím jak se chovají jsem s nima nekdy venku takže sem tušil co můžu čekat no tak sme se zhulily první girl mě přišla jako vládnoucí a ta druhá jako ovládaná už podle toho co sme dělaly prostě hnus už s nima nikdy nejdu!!!!!!!
2 Sinuhet - takhle jednoznačně bych to neviděl, já na ganje (teď už i střízlivej) hodně sleduju ty jemný nitky v mezilidskejch vztazích - vidim, jak se někdo snaží ovládnout diskuzi; jaký lidi hrajou hry, aby vypadali jinak - jemný nuance hlasu, drobný gesta, kradmý pohledy, co kdo na to....nebo v rámci spořádanejch "normálních" rodin - občas vídam dramata jak z Macbetha, patologický vztahy...
Hulení ti může pomoc prolomit se přes ty robotický rutiny toho,co normalně nevidíš
to Dude - robim to iste uz tiez par rokov, je to o tom ze sledujes dianie okolo seba s vacsim zaujmom ako tí, ktori sa zivotom a priestorom len prezenu bez toho aby sa obhliadli vokol seba....
treba sa podla mna nesustredit len na to co ti clovek hovori ale aj ako to hovori a ako sa pri tom sprava. to prezradi fakt vela. aj to ci klame..... zhuleneho ma to velmi bavi, to si vsimam take veci ktore by som triezvy mozno ani nepostrehol
Dude: Huleni ti ale take umozni videt to, co neni a nachazet souvislosti tam, kde nejsou. Takze nez se zacnu chovat podle toho, co jsem videl zhuleny, radeji si to jeste za strizliva dobre promyslim. Typickym prikladem je prece paranoik, ktery ma stihu, ze ho chci zabit, prave proto, ze je zhuleny. Fakt bych ho v tom mel podporovat?
No jo, huleni ti fakt umožnujě vidět věci, který nejsou pravdivý, ale myslím, že pokud někdo určitou dobu hulí a je trochu inteligentní, tak tyhle věci dokáže odhalit. A stejně, jak vlastně zjístíš, že ty věci nejsou pravda? Pokud se určitýho člověka zeptáš na to, proč určitý věci dělá, proč se snaží získat pozornost popř. slovo a dělá to nevědomky, tak ti většinou řekne, že nic takovýho nedělá. No, ale ty si stejně můžeš myslet, že to tak je a postupně to přijmeš za fakt a stane se to tvou pravdou.
dude: a neznervózňuje tě to, že si všímáš takových věcí?
sinuhet: mno ale ani tehdy si nemůžeš být jistej, zda je ona skutečnost pravdivá. Spolíhat se na střízlivej stav taky nemusí být dobrý. Protože na drogách určitý věci pochopíš líp, už třeba jen pro to, že tě napadají myšlenky, který bys v normálním stavu zavrhnul, nevěnoval jim pozornost, nebo je prostě neřešil.
bungle: no jo to se mně líbí taky, ale obávám se, že ačkoliv chcu, svůj úplně originální styl si nevytvořím. nejsu totiž typ, kterej by něco určoval a navíc nemám rád nakupování hader, což možnosti nějakýho výrazněji orig. stylu taky moc nepodporuje.
2 gaspacho: jestli sis toho všim, tak Ransdorf patří v naší vládě k těm chytřejším. Mluvim o jeho inteligenci, ne o politicke orientaci. Nedavno jsem s nim viděl nějakou debatu v bedně; neni možný, jak ten tam toho moderátora stíral citacema z Marxe...
yes.. yes.. máš pravdu... Ransdorf je chytrej.. nebezpečně...
Je to taková chytrá svině.. Debat jsem s ním viděl už moc a je to někdy fakt nepříjemný... Záleží na moderátorovi a na člověku, kterej sedí proti němu... Když jsou dobrý (a takovejch taky není málo), tak ho hustí taky dobře.. A pak jenom sleduješ jak se ten zmetek vykrucuje, neodpovídá na otázky, mlží... Ukázková demagogie...
Yako ya si na lidech wshimam ze jim mnohem wic rozumim kdyz sem na shrott! Dokazu se wcejtit do jejich pocitu a widim yak yim ye. Pokud je czlowek aspon trochu miley da se w kliiiidu pokecat, ale staczi jedno debilni slowo a ye to cely w prdeliiii... Dawa to smysl? 8)