Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mazat můžou jenom MODi a ADMIN, prej kvůli tomu aby tu ftom nebyl ještě věčí zmatek. Taky sem na to kdysi čuměl že nemám právo smazat to co sám napíšu, ale je to tak no
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Kdyť to přece nikdy nešlo ne (dokonce ani vlastní příspěvek nešel)?
Ještě mě napadlo že to teda nejspíš bude souviset s nedávným upgradem Groweru. Jelikož od tý doby dou smáznout i svoje fota z galerie (ale ještě sem netestoval, tak mě kdyžtak netlučte)
Ale díky Hugilo, zrovna sem to chtěl jít vyzkoušet na ňákým svojom threadu, takže by asi šel do háje fialovýho
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Mazat svuj vlastní příspěvek lze
Mazat svuj vlastní thread lze, za předpokladu že ste MOD jinak NE!!!
Fota sem smazat nezkusil, na to už fakt nemám náladu
Od přechodu z vB1.x, kde mazáním prvního příspěvku automaticky šel do kopru i celý thread je nyní možnost mazání jednoho příspěvku udělena všem členům. Pro smazání celého tématu (včetně cizích příspěvků) je třeba požádat moderátora.
Fotografie lze odstraňovat přímo v Galerii.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Odstranění vlastního účtu je nyní možné v sekci Můj Grower (po levé straně odkaz "Odstranit účet". Použitím této funkce odstraníte kompletně celou svou identitu včetně profilu, příspěvků, fotografií, objednaných témat atd.. Proto pozor! Tato funkce je nevratná a nelze ji později zvrátit.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Jarda: Tezko muzes zrovna ty mluvit o odstranovani nenavistne atmosfery, kdyz vetsina tvych prispevku do teto kategorie spada. Kdyz nekomu radis, neopomenes napriklad zmit, ze se objevi i jine rady, ale ze to budou rady blbe a od uplnych debilu, apod.
Původní příspěvek od carlos Odstranění vlastního účtu je nyní možné v sekci Můj Grower (po levé straně odkaz "Odstranit účet". Použitím této funkce odstraníte kompletně celou svou identitu včetně profilu, příspěvků, fotografií, objednaných témat atd.. Proto pozor! Tato funkce je nevratná a nelze ji později zvrátit.
Ještě otázečka: jak je to s odstraněním vlastních threadů, když někdo vytvoří thread a pak smaže svuj účet pude ten thread taky komplet do háje???
De mi právě o to co sem tady psal někde vejš, že je tu plno zajímavých threadů co vytvořili (dneska už neaktivní) členové před sto lety ale dodneška se do nich přispívá. Aby se neobjevil někdo, nesmáz svuj účet a papá všechny thready který třeba jenom založil