Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 killlsmoker sem na UP no a co? za tu dobu co tam su me nenabidla ani jeden flek. takze si praci musim najit sam a to je dost na.... ale jestli chces tak me zamestnej ja se prace nebojim. jestli si myslis ze me to nesere nemit pracu tak se pletes. jinak na hulica ses dost agresivni nebo to byla vyjimka? doufam ze jo a ze si konecne neco najdu zatim cus
virgill-maš recht taki sem byl na pracaku přes rok a za tu dobu mi nenabidli ani sběr bordelu po cestě,praci sem si musel najit sam a ještě k tomu na černotu-tenhle stat jde do hoven,za komoušu kdo nepracoval šel sedět, ted tu dělaj samí cizinci a my češi sušime huby na UP a z toho vyžít nejde tak se teda zvědav co s nama uděla EU
nejveci sance je delat do komplu - prodej, servis, poradenstvi, spravcovstvi atd., starsne moc lidi je tupych na PC a staci aby stim clovek mel prirozene zkusenosti protoze na tom vyrostl a uz smete kdejakeho supervizora s vysokou co bohuzel zna max dos
jsem office manager, v praci nehulim - nemohla bych vůbec nic udělat, nebo joo ale trvalo by to sto let - ani když jsem tu sama, což se stává docela často. Jinak doma, odpoledne, k večeru i v hluboké noci pálím, když je co
A nejpříjemnější je to po sauně nebo józe
•°o.O-zet-O.o°•
Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier
To je taky vypecena diskuze. Prave sem ji tri hodky studoval a SPEKuloval, a sem maximalne happy ze tolik a hlavne tolik ruznejch lidi huli.
Ja sem vynalezce na volny noze. Prave pracuju na zarizeni ketere by umoznilo hulit 24 hodin denne i kdyz clovek spi. Zatim se mi dary jenom ta denni faze pokusu.
.
.
.
Bane, apriiil. Sem technik ve strojirenstvi.
A jestli hulit v praci nebo ne? Kdyz sem se vysral na vejsku tak sem delal uklizece v rokovym klubu, wochranku v RC, wosvetlovace v RC, barmana v RC, ucitele na zakladce, vojaka, a ted toho strojare. A muzu vam vsem rict ze vsim sem byl rad, a v kazdy praci sem nejmin jednou hulil, hodil nejmin jedno acko po prohuleny noci ale vsechno sem to jistil zvysenou komunikativnosti, kreativitou, flexibilitou, nasazenim a sarmem kdyz sem byl zhulenej.
Ale stejne nejlip mi vzdycky bylo na podpore. To sem ani acko nehodil.
Vyvole, koukám na to, co píšete, vy vyhulenci, je to fakt nádhera, kolik vyhučenců jako vy dělá takový různý povolání, já už jsem o sobě psal v tomhle threadu někde v půlce, dělám dost zodpovědnou práci a před chvílí jsem se asi po roce v práci poladil čtyřprďákem, je to maso, jsem dneska v kanclu, je tu klid, už tu půl hodinky si dávám různý věci a čekám, až někdo po mě bude něco chtít, zatím se tomu úspěšně vyhejbám. Ani ty papíry, co tu mám nedělám, radši poslouchám rádio a koukám a směju se vám, to ty sítě fakt nechoděj proto, protože tam sedíte vy vyhučenci a jestli jste produktivní jako já, tak potěš pánbu.
Jo, a taky chci říct ...( půlhodinky po menším,leč dostatečně nandavacím špeku se trochu zamotávám, jistě chápete ), že když takhle chodím po firmách, jednám s různýma lidma na různých úrovních (vrátnej,účetní,pokladní,řešitel situace,skladník,majitel firmy,obchodní ředitel a tak), že bych někam přišel a řekl si o někom nebo někomu neznámému, že je zkouřenej,takže nás tolik nebude.
Pracuju jako Product and Data Manager a v práci bych asi hulit nemoh, to bych toho stihnul udelat asi pekny prd., ale po praci to je jina!! pekne zajet na vyhlidku, posedet v klubiku ci hospe nebo trebas zaparit neco peknyho na compu, to jsou veci kde to k jointiku primo vybizi. V praci to o me az na par lidi nikdo nevi, a asi by to ani nepoznali, jsem takova mirna pratelska povaha a nikoho by to asi ani nenapadlo.