Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
My sme minule v jednej skvele krcmicke vymysleli s kamosom velmi sofistikovanu metodu prijimania THC. Je vsak k tomu zapotreba kravku, ale sak kravky su ok.Kravku budeme odmalicka krmit travkou s obsahom THC teda konopou.Kravka to bude natravovat a ukladat vo svojich tukoch.Skor ci neskor nastane cas na dojenie.Z tejto kravky teda podojime mliecko s obsahom THC a to podavame vyxladene na xladnickovu teplotu.Po podavani ako zakusok pokecame s kravkou ako sa jej dari a co jej xyba k jej blahobytu.V pripade nejasnosti ponukneme mlieckom i kravku.
Na toto sme sa pekne namotali minule... ;]]
Původní příspěvek od AnalyzeR My sme minule v jednej skvele krcmicke vymysleli s kamosom velmi sofistikovanu metodu prijimania THC. Je vsak k tomu zapotreba kravku, ale sak kravky su ok.Kravku budeme odmalicka krmit travkou s obsahom THC teda konopou.Kravka to bude natravovat a ukladat vo svojich tukoch.Skor ci neskor nastane cas na dojenie.Z tejto kravky teda podojime mliecko s obsahom THC a to podavame vyxladene na xladnickovu teplotu.Po podavani ako zakusok pokecame s kravkou ako sa jej dari a co jej xyba k jej blahobytu.V pripade nejasnosti ponukneme mlieckom i kravku.
Na toto sme sa pekne namotali minule... ;]]
Mazec! Tohle nawrhnu kámošowi na wenkowě...
Worship The Green and Mighty, our only God and saviour...
AnalyzeR, Icy : nevim nevim ... sa mi vidi ze to pred vami budu asik skusat rusaci, abo ukrajinci?? ted nevim ciao
Edit/ PS: nevim, podla mna z toho nic nebude.. ono sa to pekne rozlozi
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
kámoš vymyslel jednotku smíchu- jednotka smíchu se rovná koncentraci thc na gram vynásobenou váhou spotřebovaného matroše..vymyslel to při fyzice myslim :-D
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
Toto moje nie je teoria, ale...KEd som isiel rano trolejbusom do skoly, tak som si predstavil, ze zem je plocha a je posadena na tycke...chapete...A jak som cestoval az na racko tak som mal sakra realny pocit, ze sa naklaname. Tuto moju teoriu som uz aj vypracoval do trosku inej podoby, ale to nebudem rozpisovat...
...pche...to nic neni....znamej ted vymyslel perpetum mobile....
mas lampu treba 400w a na zdi das slunecní kolektory...par úúpééesek (UPS) ....a pak to staci jen jednou nabit...:-)))))))
sorry ludja ak teraz moc nepochopite tomu co pisem,ale som trosku mimo minule sme mali taku teoriu s kamoskou...zacali sme sa bavit o goofym a plutom(to je ta rozpravka) a zistili sme ze su obidvaja psy...aj ggoofy je pes a aj pluto..lenze goofy beha po dvoch a byva v dome a pluto beha po styroch a byva v bude..a z toho sme vyvodili ze ten co napisal .alebo nakreslil tu rozpravku bol rasista...teda sme to navzali psynista: DDD
skuste popremyslat nad tymto (ak tomu nahodou nebudete chapat tak skuste zahulit)...:
Predstawte si ze clowek stojaci na sewernom pole zemegule kope pod sebou jamu presne do stredu zeme (bez ohladu na to w skutocnosti nie je realne)... Co sa stane ked bude w strede???
Podla mna sa tam zastawi, pretoze nanho budu posobit wsetky grawitacne sily z powrchu zeme, a pretoze zem je gulata, tak wsetky tieto sily sa stretawaju w jadre...Co si o tom myslite
industtry: o moooooc zjednodusene dajme tomu ... jadro ma podstatne vacsiu hustotu ako jeho okolie ... no a tym padom aj hmotnost
A co sa stane ked bude f strede? ... no jednoducho sa tam zastavi pretoze sa upecie ... PS: a ak sa neupecie, tak mu nebudu vadit ani ine fyz. zakony xexe
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
Industtry: To je omyl, pokud bys dával ve fyzice pozor, věděl bys, že přímo ve středu Země je gravitace menší než na jejím povrchu. Sčítání všech těchto sil z povrchu? Ale jdi.