Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teď nevím jestli jsem to dobře pochopil jestli začali kvést jak si je dal ven protože kytky nekvetou venku ještě určitě tak měsíc a půl.
Tak že podle všeho kytky prošli velkým stresem když začali samovolně už kvést a od toho se odvíjí i další problémy jako jedno cípe listy nebo to kroucení.
Oni se z toho postupně dostanou, ale bohužel už z nich nebude tolik kolik by mohlo být. Ale možné je že ty jedno cípe listy jí dokonce zůstanou až do konce.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Zdar, stalo se mi to nejednou a kolikrát holky ukázaly svůj potenciál bez znatelných ztrát na výnose, však uvidíš.
Na první fotce jde vidět zdravá stavba rostliny, nový správně formovaný patra s přirozenými listy pro konopí. Až ti holky řádně a zdravě narostou, tak můžeš "zmutovanou" část rostliny prostříhat.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Zdravím groweři, tak mám taky problém s listy na jedné kytce. Kytka je stará cca 5 týdnu a od spodku žloutnou listy. Zalévám odstátou vodou z vodovodu (zde by měla být voda z kohoutku "dobrá") ovšem Ph jsem neměřil. Zasazeno v substrátu na pelargonie + perlit. Prozatím bez hnojiv. Podle mě by to mohlo být přeléváním ze začátku nebo málo dusíku ? Fotka snad prozradí více - jde na ni vidět, jak začínají vrchní listy od prostřed schnout, a o každé patro níž to je horší a horší. Díky za případné rady
čau doufam sem že se mu vyhnu ale bohužel se něco děje s míma kytkama i když munulí týden se zdáli zdravé tet sem knim přišel a objevyl je takhle
nevím jestli nedostatek hnojiva hnojim tak jednou za dva tejdny fish mixem a bio bloomem tak sem tet pohnojil znovu doufám že se to vyřeší. prosím odpovězte někdo )
PRVNÍ OUT-rok 2014
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72779
Zdravím, pěstuji 1 rostlinku ( Jack Herrer by Fairy Seeds ), zasadil jsem 1.6 do květináče, s pokojovým substrátem, zalévám jednou do 4 dnů pokud teda neprší, dnes jsem tam po 6 dnech zajel (pršelo že? O:-) ) a lístky jsou takové jaké jsou viz. img, nevím proč to uvadá nebo co, pěstuju poprvé, není to žádná sláva, zalejvám to jen vodou.
Mám to na takovém keříku na kraji lesa už přes ten měsíc.
Ale chtěl bych se vás zeptat jestli to je takovej stupeň, že už tomu nic nepomůže a co stím, pěstuji poprvé a zkušenost téměř žádná.
Všechno jsem to ofotil tak juknite.. co bych měl podle vás dělat? Nebo sr*t na to ? :/ ( ŽÁDNÁ ZKUŠENOST )
.... vím nejlépe koupit pořádné substráty, bio atp. jenže... to bude pro mě asi problém..
Omlouvám se, že takto ruším. Rostliny pěstuji druhou sezonu. Zasadil jsem dvě semínka odrůdy Pamir Gold někdy v půlce května.. Používám úplně stejný substrát. Zatímco první rostlina prosperuje, musel jsem druhou rostlinu pro její vytáhlý růst a slabý stonek zastřihnout, hned jak vytvořila dvě patra. Po dvou týdnech se objevily tyto žluté listy. Mohu se Vás zeptat, zda nevíte co to způsobilo?
Poznámka: myslím že to je nedostatek dusíku.
Od 7 týdnů po vysazení hnojím plagron grow a nyní jsem přidal dávku navíc. Nevíte za jak dlouho bych měl pozorovat změnu.]
mam stejny problem jako zmijak, vubec netusim co to je, muze to byt moc svetla, moc hnoje, nebo nedostatek hnoje, nedej boze plisen, babo rad, tenhle topic je docela useless, zadny odpovedi jen otazky....
a ano, dival jsem se do faq na nemoci rostlin a asi jsem idiot, nic sem tam nenasel
Původní příspěvek od Lokinek mam stejny problem jako zmijak, vubec netusim co to je, muze to byt moc svetla, moc hnoje, nebo nedostatek hnoje, nedej boze plisen, babo rad, tenhle topic je docela useless, zadny odpovedi jen otazky....
a ano, dival jsem se do faq na nemoci rostlin a asi jsem idiot, nic sem tam nenasel
Ahoj Groweři, mám první a malinký dotázek.
Dneska ráno se mi na kytkách objevilo toto, listy jsou jakoby zarolované.
Jsem uplný amatér, mám balkonovku Northorn light Auto.
Budu rád za každou radu. J.Š.
tak ze problem vyresen dnes po konzultaci s mistrem bartem kteremu moc dekuji jsem zjistil ze uz mam v pici ec metr ktery me ukazoval spatne hodnoty ktere jsem poznal tak ze jsem namichal hnojiva jib v pomeru 10:20:30 a vysledne ec by melo byt cca +- 1.9-2 ale muj ec metr me ukazoval ec 3.5 tak jsem to snizoval coz vysledek je takovy ze mam zavazny nedostatek dusiku a ec spravne na vytoku s novym ec metrem je 0.9 co je velmi malo na kokos tak ze jsem okamzite namichal hnojky v pomeru 20:20:20 a zalil a taky jeste udelal postrik na listy tak ze ted cekam jak to vse dopadne jinak jeste jednou bartovi dekuji