Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zmatlanej za volantem je husty, ale musi k tomu bejt dobra nalada a muzika, pak si to davam jako svin a taky tomu nakladam. Ale zase nesmim bejt totalne na kopry, pak si clovek uvedomuje vsechno pozde. Rozhodne je lepsi ridit po brku nez po pivku, i na tom 1 pivku poznam ze jsem min pozornejsi. A co se tyce bengu tak se mi jeste nestalo ze by nekoho resili kvuli tomu ze je zhulenej.
"Zmatlanej za volantem je husty, ale musi k tomu bejt dobra nalada a muzika, pak si to davam jako svin a taky tomu nakladam."
...Rikat nerikat . Uvidime, jak si to bude nakladat tvoje matka, az ti budou sbirat kusy mozku na silnici a matce nekoho jinyho prijdou rict, ze ty's zpusobil to, ze do smrti svyho kluka bude tlacit jak pytel brambor pred sebou na vozejku...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Já jezdim nerad.Sice vim že si dávam pozor a že jedu pomalu.Ale dokážu se na některejch věcech dost zaseknout a pak se mi to stává i v normal stavu.Na jaře si pořizuju araba (starší jízdní kolo)To pak bude paráda.Jako v Holandu.
Teda pánové a dámy, řídit zhulený, nevím, ale já bych to neryskoval. Jednou jsem takhle musel vyjet, a řeknu vám nic moc. měl jsem codělat, abych se udržel na silnici, a bezpečně se minul s autama která jela v protisměru. naštěstí jsem dojel v pořádku, ale už bych to raději nikdy neopakoval. Nehledě na to, kdyby se něco stalo, asi bych to pěkně odsr..! Pokud hulíte, nikam nejezděte, nebo se kdyžtak nechte raději odvézt. Pár bouraček pod vlivem THC určitě legalizaci nepomůže, spíš naopak. Myslete, stojí to za to ? Nejsem v řizení zádnej začátečník, jezdím už přes 20 let, volant mě živí, tak vím o čem mluvím. Všem zdar!
Já jel párkrát dost rosekanej i po třech brkách.A to třetí sme hulili hash.Já osobně mam horší odhad +- 30cm kolem sebe.Bejt to víc tak je to už vo hubu.Ale zase v tom stavu si je člověk až moc jistej co si může a nemůže dovolit a co ne.Párkrát sem měl i zajímavý halucinace.Jednou sem přijížďel z vyhlídky do města a uplně sem viděl město z pohledu cizince kterej to vidí prvně.Prostě nádherný panorama města.Už sem ale za jízdy viděl i různý přeludy a namlouval sem si i dost blbý věci.Třeba sem vyjel někde kanál a myslel sem si že sem někoho přejel.Samo že sem nikoho nepřejel ale řikal sem si že bych se na to místo měl podívat.Ale to bych si byl za magora.Párkrát sem měl taky pocit jakoby do auta ze zadu někdo strkal.Párkrát to zase bylo v autě už k nevydržení prostě mě vadilo málo místa a připadal sem si jako uvězněnej.Jednou sem měl haluz že ouská jednosměrná cesta se po krajích zklápí a že každou chvilku budou kola ve vzduchu a podvozek bude dřít o střed.Už na to seru.Divim se že sem to nikam nikdy nenaboural.asi by se ale hovno stalo pač jezdim fakt pomalu a tu jízdu přizpůsobim stavu.Ale na druhou stranu když se člověk zhulí akorát tak je schopnej řídit líp než v normálnim stavu.Já se rád vyhuluju do sraček a vim že když sem někde autem tak si to nemůžu dovolit.Takže už na to seru.Jo ale arab (jízdní kolo je lepší prdel) je dobře že se dělají cyklostezky.Mam velice kladný zážitky jak sme si půjčovali já a kámoši od kámoše kolo po té co sme vypili čaj z lysen.Chvílema mě přišlo že to kolo jede samo a nohy šlapout tak nák automaticky taky sami.
Asi sem slabčák a sračka a já nevím co eště,ale NIKDY bych neřídil auto spálený ani kdyby ho řídil jinačí týpek taky ne kaši
Nevím proč ale příjde mi to takové nebezpečné.Člověk se může soustředit na řízení a ne fárat na kdejakou blbost.A taky když jedete se zhulenýma týpkama a ti do vás furt něco kecají tak se nemůžete soustředit.
Ale zase může být pravda to že když spálený jedete v autě tak si dávate větší pozor.
Ale menší riziko že se nabouráš u ganji,než u chlastu!
Ale nikdy bych nejel ani tak ani tak.Jenom střízlivý
Ganja za volantem může být SUPER zážitek,to nikomu NEBERU,ale podle mě je to nebezpečné.
možná si myslíte že sem strašpytel,ale to je můj názor.TEČKA
Mno... ja se rizenim zivim, a to tak, ze jezdim od rana do rana a furt tak nejak dokola... a kdyz se chci spalit, tak proste pak stejne ridit musim... Ale reknu vam - To je panecku jizda :-) Moc me to bavi Kazdej jak to ma rad... delejte jak uznate za vhodny, ale hlavne opatrne
Peace
Kiwi obsahuje vitamíny. A s konopím se snadno splete... hnedy ... zeleny ... chlupaty ...
Zdar! Viděli jste dnes někdo autosalon na Primě? Byl tam test marihuany za volantem a alkololu za volantem. Týpkovi ubalili špeka, zhuil ho před kamerou a pak jezdil. Druhému dali 3 decky rumíka a taky jezdil. Srovnávali reakce atd. Ten zhulený typos byl hustý! Pro ty, kdo neviděli, můžete nahlédnout zde . Vyberte vysílání z 25.2.2006. Peace, Moltres.
Ano zdanie to môže byť ale nechcel by som v takom stave dostat flash a pritom dost stracam pojem otom kde som a kam mam ist tak idem ako sa mi chce, zvlastne je že vždy dojdem tam kam som chcel isť ale trva to dlhsie, nikdy viac to neurobím.
jezdím často...v práci hodně, soukromě taky...moc rád řídim...střízlivej jezdim sportovně-rád jezdim rychle, prostě nedokážu třeba v práci jet pomalu, max 90 mimo obec...nebaví mě to, navíc se pak nevěnuju tolik řízení)... střízlivej stav je prostě nejvíc - nejrychlejší, nejvíc se věnuju provozu a řízení, funguje i tzv. automatický řízení podvědomě(jezdim sám)...... pod vlivem alka jsem jedno období v životě jezdil sakra často (i 3x do tejnde, a to nasráč), a dost v kombinaci s thc.... jezdil jsem hodně pomalu (třeba max. 50mimo obec, několikrát jsem zastavoval abych si odplivnul..) .... ... pouze pod vlivem alc - to je moc nebezpečný, v učitý fázi opilosti je to eufoška, řízení se stává sakra příjemný, žádnej strach, člověk na to šlápne a letí...ale už RISKUJE., a čistě pod vlivem thc - záleží na situaci...někdy jsem byl tak nakros že sem nemoh řídit.....jindy pouze soustředění na jízdu(sám v autě) a striktnídodržování předpisů (rychl. limity mi dokonce vyhovujou?!:-) a vůbec super jízda.......
ridit zhuleny je hrozne zabavne, zvlast kdyz kamosi vemou svoje kary a pak davame dragy... jednou sme jeli na druzstevni cestu, valili sme tak 110 a pred nama stali asi 300m svestky, ten jeden zrovna chcal.... no otocil sem to na rucku a ujeli sme jim nastesti byli moc daleko... celkem adrenalin Jinak jezdim nahuleny pokazde v patek z mesta, kdyz nechlastam tak aspon hulim.... jezdim opatrne, davam bacha na poldy... uz to mam zazite