Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Šlajs Hehe jestli chcete vidět fakt ČUTKU, tak tady máte Akorna. Na požádání udělám fotky sušiny. Možná by to mohlo být do soutěže "najděte krystalky". Ony tam žádné nejsou No, zpět k tvrdým faktům. Většího "Objemu" tato kytka nenarostla.
No, letos nechávám tři odrůdy z pěti shnít na poli, protože to fakt nemá cenu.
Smah ako ze nic v zlom , ale toto je fakt katastrofa ... trapenie rastlin (ako vsetky tvoje growy ) A ked ty chce clovek pomoct , tak ty este zacnes byt drzi ... Jak sa vravy ... Komu niet rady , tomu niet pomoci ... Dufam ze ti to na buduci rok vyde ... Pestovatel
Fakt pěkný palice kámo,to musel byt fakt silný matroš co?a hlavně kvalitní!Takhle ničit kytky...to bych určitě nehuli tocos sklidil...fuj ale když hulíš 10-15g Indooru tak ti to ani nepřijde co?! ale abych nebyl jen negatvní tak ti aspoň pochválím nový avatar
Mel jsem podobne "ridky" material. 3 slabe kyticky, chvili (od konce cervna do cca puli srpna) za oknem, pak jsem je hodil na zahradu (stale v kvetinacich)... Bylo to ze seminek co se mi vysypalo uz tak ze spatneho outdooru, bez jedineho hnojiva, hlina ze zahrady... :-) No alespon nebyly trapene a sklidil jsem v pravy cas :-). Samozrejme jsem od toho cekal, co jsem cekal. Vysledek neprekvapil ale ani nezklamal a kazdy si rad zakouril. Kyticky me ovsem byly malinke, mozna po pas. Cca 10-15g na kyticku...
chápu, že začátečníkovi se může stát, že něco pohnojí i s předem nabytými radami od zkušených ale tvoje tvrdohlavost a až notoricky opačně zvolené postupy,které se odrazí na tvém (NE)výsledku.
Nezlob se,ale i moje bába,které jsem řekl ať to podle situace pouze zalívá,sklidila pohádkově vypadající češtinu které se ten tvůj durban nerovná ani ve 25 dni květu.
Dost bylo keců,jenom mě to nedalo..zkrátka není pochyb, že lámeš žebříčky všech hitparád Síně zmaru a GROOWER_ANTITALENT 2009...
máš mít můj hlas
ja je otrhávám až když je nesu hulit ale inak na to seru inak co sa týče gramáže bylo toho trošku přes 200g suchého s té jedné kytky ostatní sem nepočítal
Si to zrejme postriekal olovom ak to seno malo 200g. To vse vysvetluje. Uz je tu toho vela popisane ale toto mi nedalo. Pak zmazem. A lepsi kandidat na antitalent nie je.
Původní příspěvek od Rasta_pasta Ty voe Smahu,
jak můžeš těm zkaženejm fotkám ještě horší trávy říkat budshot ?
Celej tento tread je jedna velká tragédie od samého začátku až do "sklizně" respektivě stavu, kdy jsi nechal kytku chcípnout !!! Nevím , jak můžeš u takovejdle siláže posuzovat procentualně poměr sativy a indiky?!? popřípadě stavy high, nebo low(u nás stoned ) když tomu rozumíš jak koza náklaďáku.
Nikdo zkušený z nebe nespadl, ale staly se tím tak, že přijímaly rady a nápady zkušenějších, což ty neděláš ba naopak, ale to je pouze tvá věc...
A že hulíš 15g idorovek deně?! Jestli je to takový, jako byl tvůj indoor, tak to asi můžeš hulit po vagónech a stejně to nic neudělá. Možná to tak vysvětlí tvůj pravopis, v tvým případě spíš levopis, protože píšeš, jak kdyby si měl nedokončenou fofr školu!!!
Za mě jedno velký a macatý K- (again)
to : Respekt Flowers
se divím tomu tvýmu optimismu, že Smah někdy něco vypěstuje.
Jediný co dokázal, je změnit si avatara a zaspamovat to tady stovkama příspěvků s minimální hodnotou...
Rasta
to sou PEKELNE BUDSHOTY voe tak mlc 15g denne? tos totok pane!!!! VY JSTE MI ALE MACHR !!! k++++++ for your super hyper plazma mega ultra BUDS!