Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Dodisss: hej mno ale pisal som im mail, a bez problemov, oni to posielaju z inej krajiny sa mi zda, a v maili bolo toto ked som sa ich spytal ci to uz poslali, ked mi zatial nic neprislo :
"I'm very sorry I am not sure what has happened to this order. I will make sure it is shipped tonight."
Inak by to mali aj na ich stranke, ale uvidim, zetial nemam ani prachy ani seeds.
Tak přátelé zahrádkáři,
objednal jsem si od MOC 10 regular semen "Little Devil" automatiku. Po objednání, přes "Normal Post"(viz. jejich web http://www.ministryofcannabis.com) mi ani po 3 týdnech nic nepřišlo, po emailu copak se děje mi obratem s omluvou poslali várku znova a po cca týdnu mi obálka přišla. A to přes "REGISTERED MAIL". A jen 5 semen, tak sem jim psal znova emailik copak to jako je? A znova prakticky okamžitě mi bylo vysvětleno, že jim regular semena došla tak mi za mých 17E poslali 5 fem. semen.
Takže co se týče doručení a jednání super, jen si dávejte pozor a nechte si to poslat jen přes REGISTERED MAIL, nebo TNT COURIERýrem(to je ale dražší)
Semena zasazena, tak uvidím co z toho vyleze, pak dám edit.
Pánové já obědnávám od Nirvana je to sice risk jak svině,, ale jelikož rád riskuju obědnal sem 10x ICE,, 10x Bluemystic a dostal jsem k tomu bonus 10x Haze x Skunk1... Bonus měl špatnou klíčivost a z 10s se ujalo asi 5ks a co se týče ICE a Bluemystic nejvěčí spokojenost semena velká došla hned do 9-10dnů a za chvíly znich byly krásne rostlinky... je to loterie ale kdo neriskuje nevyhraje za těchto 20s + 10bonus jsem dal 50dolarů...a to se vyplatí ..
jinak vždy objednávam na hemcy.at -> zatím žadné problémy a dokonce poslali i bonus....teď od nich atim čekam na semínka lemon skunku tak doufam že mi k tomu taky něco hodí :-D
pokud budete obednavat z nejake seed banky, napiste mi prosim PM, rad bych se pridal s obednavkou k nekomu zkusenejsimu, nez abych poslal zbytecne prachy do zahranici.....
tak obednal jsem si z www.3shops.cz na dobirku, prislo misto peti 6 semen, navic papirky a filtry, v obalce s bublinkama do 3 dnu, nakup muzu doporucit :-)
simson:Záleží jestli chceš aby ti to bylo poslaný obyčejnou poštou (2eura)nebo doporučeně (7,50)Výhodnější je samo doporučeně,jsou potom zodpovědní za případně ztracenou zásilku.Někde ti to za objednávku nad 100 Eur pošlou grátis.
Původní příspěvek od Maxeaux osobne objednavam od http://www.dope-seeds.com , platim kartou, seeds mam za 4 dni doma. rychlo a bez problemov. posielaju aj bonusove semena
ale je to jeden z shopů co mají pořád stejný ceny semínek i když ostatní slevní. Aspoň co se týče PG13 od THseeds protože jsem ho kupoval za 50 Euro, teďka už to slevnily na 45 Euro a na tech stránkách co odkazuješ to mají pořád za 75 LIBER !!! ) Samozřejmě to nemusí býti pravidlem...
Já mám dobrou zkušenost s Butique seeds, Sannies shop naopak špatnou zkušenost mám s Chronic seeds jelikož mi poslali míň semen než jsem objednal a zaplatil a ještě k tomu ty co poslali byly rozmačkaný takže absolut poděl...
ahoj obědnal sem si seminka durban poison za 40.09$ ale kdyz du nekam vymenit prachy tak maji nejmensi 20 dolarovky tak sem se chtel zeptat jen si myslite ze me ty semena poslou kdyz obednavka stoji 40.09$ a ja jimposlu jen 40 dolaru ???? ze bych jim k tomu pridal treba papirovou 50 korunu : to je asi blbost nechce se me kvyli 0.09$ poslilat dalsich 20 dolacu navic ???? jak to mam vyresit poradte prosím ......
Původní příspěvek od karezz ahoj obědnal sem si seminka durban poison za 40.09$ ale kdyz du nekam vymenit prachy tak maji nejmensi 20 dolarovky tak sem se chtel zeptat jen si myslite ze me ty semena poslou kdyz obednavka stoji 40.09$ a ja jimposlu jen 40 dolaru ???? ze bych jim k tomu pridal treba papirovou 50 korunu : to je asi blbost nechce se me kvyli 0.09$ poslilat dalsich 20 dolacu navic ???? jak to mam vyresit poradte prosím ......
Preco si si vybral prave USD??? Vacsinou sa daju vybrat rozne meny, napr. libra, euro,...
Skus urobit radsej novu objednavku na €, tie su lepsie vymenitelne v kazdej banke.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!