Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec! Já jezdím rád zkouřený jen po cestách, které znám, nebo tam, kde je malý provoz. Když přijedu na nějakou brutal křižovatku, kde je X předností a pravidel, tak si to moc nedávám. Jednou jsem vjel s kámošema doprostřed křižovatky v domění, že jsem na hlavní a zablokoval jsem to ve 2 směrech. Všichni jsme byli total vypálení, kámoši chytli záchvat smíchu a já začal stresovat... Byla to hnusná křižovatka, kde jsem se musel řídit podle zrcadla... Lidi okolo nechápali, začalo troubení,blikání a nadávání, ale nakonec v klidu. Nikomu se nic nestalo a to je hlavní. Takže radši nezhulený, když nevím, kam jedu Peace, Moltres.
Právo na kontrolu slin bude mít od ledna i zaměstnavatel
Policie bude moci od začátku příštího roku rovnou na silnici zjišťovat, zda řidič kromě alkoholu před jízdou nepožil i drogy.
Sloužit by k tomu měla speciální zkouška slin, kterou zavádí nový zákon, jenž má pomoci snížit rizika působená tabákem, alkoholem a jinými návykovými látkami. Nové paragrafy budou platit od 1. ledna 2006.
Stejnou pravomoc jako policisté budou mít vůči svým zaměstnancům i zaměstnavatelé. „Orientační zkouška jako na alkohol se rozšiřuje na zkoušku při využití slin na jiné návykové látky,“ uvedl včera ředitel Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky Ivo Kačaba.
Dodal, že po testu by se měla podezřelá osoba podrobit laboratorním zkouškám krve či moči. Pokud se nepodrobí, hrozí jí sankce až 15 tisíc a zákaz řízení až na dva roky. Jestli se přítomnost alkoholu či drog prokáže, čeká řidiče stejný postih.
Podle zákona budou moci vyžadovat sliny občanů státní, místní a vojenští policisté, vězeňská služba či zaměstnavatel. Podrobit se jí musí lidé, kteří by mohli ohrozit svůj či cizí život.
Testy potu, z kterého lze rozpoznat přítomnost toxických látek, již tento měsíc zkoušeli dopraváci v Ústeckém kraji.
Podobný zákon existuje v USA, kde mohou zaměstnavatelé kdykoliv namátkově vyšetřit moč zaměstnanců, zda nepožili alkohol nebo drogy.
Detektory by měly rozeznat několik základních návykových látek, jako je marihuana či pervitin. Marihuana je přitom v krvi zjistitelná až měsíc po požití. Na to však policie nemusí přijít, protože testuje nejdřív sliny, v nichž je toxická látka prokazatelná jen krátkodobě.
Dopraváci zatím nemají přístroje
Dopravní policie možnost kontroly vítá. „Zatím jsme přítomnost omamných látek museli ověřovat lékařským vyšetřením, ale na místě to možné nebylo,“ řekl Právu David Kubalák z policejního prezidia. Dodal, že nyní jednají o nákupu detekčních přístrojů. Do konce roku podle něj ale nedokáží těmito přístroji vybavit celou dopravní policii.
Původní příspěvek od Simbo zdavim všechny rychlí ale hlavně beznehodoví řidiče který dokážou jet i klidnou jízdu samo v jakým stupni !!!
Beznehodowej jsem,akorát machruju,když jedu wyčouzeney,tagže mě naši nepučujou auto pokud věděj,že jsem se wyčmoud Tu a tam se ale projedu i wyčmoudlej jak tydyt To ye pak nářezz.
No ja sice nejsem ridic ale pro spostu mych kamaradu to bude pruda jestli to policie rozjede. Protoze co by jsme si nalhavali takovej vylet autem nekam na speka je fakt docela v pohodde. Aspon ja to mam moc rad. A takhle jednou pojedes domu po speka s kamaradama v aute a v tom najednou Oni a stop a olizni tady to a tys hulil tak to pujdes s nama a nesmis ridit a kdes to vzal atd........ no proste nic moc a takovej zhulenej typek ridi vetsinou tuze opatrne.
Zdravím. 1. Ledna je za námi a tak už se prý kontrolujou ty sliny. Už jsem to porušil, normálně jsem se zhulil a jel s bandou na projížďku.. Chtěl bych se optat, jestli někdo neví, po jak dlouhé době můžu sednout za volant po špeku. Chápu, že to bude záležet na množství a kvalitě modelu, ale jen tak orientačně. Je dobré to vědět.. Jo, a ještě jestli už někoho z Vás takhle kontrolovali. Dík, Moltres.
určitě lepší než vožralej,osobně řídim a NO PROBLEM.zmaštěnej jedu sice tak max-80. ale polischu bych se nebal jsou to GUMY.strčíte jim péto a ješte máte pěknou historku))
neumím řídit třeba auto..ale tak když sem to zkouřený skoušel nmyslím že jsme obstál dobře i když nemužu navyknout ovladanim té veci nohama ané rukama jak sme za ty roky z motorky zvyklý...hodl ruky mají vetší cit
Jo jo málo to bylo,taky je to dávno.Dneska by to za toho litříka asi bylo! jinak včera jsme to měly s kamikem za 4 700káčé,na 70 jel 87.
Asi jsem to zakřik-a BOHUžel ani litřík by nepomohl.Jo a mimochodem bejt zmaštěný tak si jdem rovnou sednout !!!!hold,jinej kraj jinej mrav.....
Apeluju zase na vsechny, aby na rizeni zhuleny fakt kaslali...
Az si takhle jednou zase pojedete zpeceny a vbehne vam - jako me - na naprosto prehlednym useku bez jakyhokoliv porostu pod kola velka srnka a v protismeru pojede auto, mozna byste si pak mohli do smrti vycitat, proc jste tenkrat jeli zhuleny a to i kdyz byste treba situaci za "strizliva" nezvladli lip, ale ten sziravej pocit, ze to mohlo bejt jinak, uz treba vasemu spolujezdci zivot nevrati... Nahoda je nekdy fakt svine, tak si to uvedomte!
V mym pripade to nastesti dopadlo dobre - "jen" rozmlacenej predek auta a predtim jsem nehulil!
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Hlavně jezděte opatrně, je to fakt vo hubu... Vim o čem mluvim...před dvěma měsícema sem dědovi na prvnim sněhu rozsekal felinu...ani zimní gumy nepomohly! V devadesáti do stromu a skončil sem na střeše...ale nic mi nebylo, jen to auto už je prodaný na náhradní díly a chudák děda teď nemá čim jezdit! Takže klidně řiďte zhulený, ale hlavně opatrně! A gór mlaďáci...myslej si kdovi jak hustý nejsou řidiči a jak to maj pod kontrolou a pak to špatně dopadá...taky už se mi pár kámošů nebo známejch na silnici zabilo... Koukněte sem a příště, až budete za volantem dělat borce, tak si na to vzpomeňte!
Lidi vživotě by jsem vožralej nebo zhulenej do auta nesed, a jestly to někdo z vás děláte tak jste Č..... , protože tim ohrožujete nejen sebe,ale hlavně životy ostatních lidí , který nikomu nic neudělaly.
Proto si to vždycky rozmyslete než sednete za volant zmaštěný..!