Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jasne prisiel hned na druhy den, naparadu . Zatial som z neho skusal neake 4 druhy byliniek a hlavne tu najmocnejsiu - rastlinu sily . Ale tak zatial spokojnost, uvidime po dlhsom pouzivani........ Viem ze sa to tu niekde riesilo, ze ta chut je na zaciatku najsilnejsia, ale ked postupne zvysujem az na tych 210stupnov, tak od neakych 200 stupnov uz nieje skoro ziadna chut citit. A este mi pride, ze tie bylinky maju vsetky podobnu chut
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Zkusil jsem na zkousku objednat tento levny prirucni, jsem zvedavy, zda za ty penize to bude vubec nejak fungovat :] .. https://www.aliexpress.com/item/-/32829086654.html
Uz je na ceste, uvidim, kdy dorazi.
Predpokladam, ze zkusenosti s WOW asi nikdo tady nema, ale pokud ano, dejte vedet, jsem docela zvedavy!
Ten bublavec je hezký, stačí si koupit pár skel za pársetkorun a udělat si to doma na koleni.
Jinak nemá někdo zkušenost s vapíkem Pathfinder V2? Na ebayi jde koupit za pěkných 600-700mincí.
Hlavně se mi líbí, že je nastavitelný v rozmezí od 93-220°C a je na baterku 18650. Sice není uživatelsky měnitelná ale kdyby chcípla tak to demontovat a nahradit jiste půjde.
Cus taky premyslim nad vapikem urcite chci prenosny jelikoz doma kourit nemuzu asi mesic premyslim o pax 3 ale zatim nem nevidel moc recenzi od uzivatelu a nebo si mam radsi doplatit na firefly2 popripade i Mighty od vyrobce vulcana nevlastni nekdo tyhle vypiky dik moc za info -_- a jeste sem chtel dodat ze bych ho chtel hlavne na travicku ale urcite bych chtel zkusit i ty cbd krystaly nebo nejake oleje
vyzkoušel jsem..
boundless cfc: super nenápaný přístroj. vypadá skoro jako ecigareta. neznalý to nepozná a můžete použivát skoro kdekoliv. nevýhoda je, že se celkem zahřívá náustek, ale dá se to. baterie vydrží celkem dlouho. po delší době mi chuť výparu přišla nějaká divná, ale čištění jsem moc nedal, takže to bylo spíš tím.
arizer solo: super, ale cestovní přístroj si takto nepředstavuji. do kapsy není. nevýhoda, že sklo nejde shovat do přístroj. pořád sebou taháte nějakou kapsu.
vapir prima: sice nemá digitální regulaci teploty, ale asi nejlepší chuť co jsem vyzkoušel. kryt kotle je na magnet, tak se občas v kapse oddělí. má celkem citlivé tlačítko a občas se v kapse zapne. být na něj nějaké pouzdro tak je super.
dynavap M: naprostá jednoduchost, ale při nahřívání plynovým zapalovačem někde venku nevypadáte zrovna nejlépe. spíš jako když si nějaká smažka připravuje dávku. jinak funguje dobře. teplotu můžete regulovat zkušeností, jinak je spíše vyšší a tomu odpovídají učinky.
Zdar, o DIY reseni jsem premyslel, jsem navic fanda do e-cigar, takze regulovatelnych gripu mam vcelku dost :], ale nakonec radeji koupim hotove reseni, zase tak drahe to neni .. no, uvidime, uz je to na ceste.
Jinak nad tim Pathfinderem jsem take uvazoval, nakonec jsem vybral vyse uvedene. Ale pokud bys to kupoval, neutracej zbytecne, ta cena je polovicni, okolo 360Kc i s dopravou :]. Treba zde: https://www.aliexpress.com/item/-/32837169926.html
aliexpres je plnej vaporizeru. většinou věrný kopie vyráběných kousků. já ti ale nevým. mám nějaké zábrany si do huby žhavit kdovýjaký plasty použitý jen kvůli nízké ceně. samozřejmě si nedělám iluze i o normálně prodávaných originálech. jediný který bych byl asi ochotný koupit je kopie vaporizeru grasshopper. našel jsem i výrobce, ale prodá jen velkoobchodní množství. kdybyste na něj někdo narazil. postněte to sem.
Zdravím,taky mám jeden dotaz. Co říkáte na objednávání vaporizeru z ebay,cena vapiku pax je tam fajn ale co ten štítek hong kong,je ebay v tomto důvěryhodný obchod a nemůže to být nějaká nekvalitni napodobenina?dík za nazory a hlavně bych potřeboval zkusenosti.