Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
teď jsem se dostal do fáze hulit jenom o víkendu. Praktikuju to třetí týden a je mi líp za to ty víkendy jsou celkem massive. těžko počítat.
tuhle pauzu mám od toho, abych si ujasnil a plnil povinnosti, které se dají správně řešit s čistou hlavou.
Hlava: heh taky si neco podobnyho pamatuju, brko tak z 20g zelenyho 15cm dlouhy a tlusty jak krava. Hulili jsme to v deseti a v pulce uz to nikdo nechtel
přes tejden divize, ale wo wolnejch dnech 1.liga... přece jenom těch pár hodin zaměstnání vám tak trochu naruší harmonogram...
jinak dřív to bylo asi tak jak popisoval omnihash, akurát s tim rozdílem, že se mi vobčas stalo, že toho komaťáka na noc sem si zvládl jenom ubalit.. pak prásk, ráno se proberu a čumim na ubalenýho špeka na stole....
jináč poslední dobou to šlo... jen je teďkonc zase podzim, mno a to znamená....
Mno takkoukám, že může bejt hůř. Sice sem si nemyslela, že s Mírou 1-2 kusy(případně víc, pokud se dostaví nějaká návštěva, nebo je mizernej matroš a samozřejmě na akcích všeho druhu se nepočítá) jsme bůhvíjaký feťáci-huliči, ale opravdui jsem netušila, kolik toho lidi můžou dávat a přitom normálně fungovat(fungujete normuálně?).
K tomu asi člověk dospěje (bohužel, snad se mi dřív podaří to u nás nějak zredukovat). Dřív jsem po prázdninách (1kus za 1 až 2 dny průměrně) nebyla schopná vyluštit křížovku. Dneska mi to připadá směšný.
Ja hulim podle kvality samozrejme-jak tu uz zaznelo.Dobrej matros i jedinym kotlikem ze skla dokaze odpalit nekam na saturn
Kazdpadne klasicky speky uz nehulim vubec (uz nejsem uzivatel tabakovych vyrobku).Takze hulim jedine skla.Kdyz je dobrej matros tak davam asi 2-3 kotliky za den a kdyz je to nejaky seno tak jich zhulim treba 10.
Samozrejme zvazuju koupi vapiku.(nebo spis ji zvazenou uz mam,ale ted kde vzit tech prebytecnejch 15 litru)mno nic no...
vood - alespon ja normalne funguju (prace,atd-nebo si to spis alespon myslim).Je teda fakt ze driv se mi zdalo nemozny zhulenej neco delat,ale ted uz jsem prisel jak na to..Dam proste malinkatyho prdika a muzu jit vesele neco delat a jeste se z nudny rachoty stane razem zabava a clovek se pri tom i nasmeje
snark - jo to znam kazdej den si rikam ze uz zejtra neco udelam...Mno jo no to je holt tezkej zivot hulicuv
ja si dneska proste dam pauzu... ja sem da se rict kurak vyhradne jointu...sklenenku nemam a bong mi na dbory modylky prijde fakt skoda huleni, vubec si na tom nepochutnam navic me to zmatla fakt moc...stalo se mi ze po prvnim kotliku uz sem se valel po zemi...
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
vood - dal bych nevim co abych hulil tak symbolicky jako ty
all - před 14 dnama sem si koupil krabici filtrů www.praguefilters.com sem zvědavej jak dlouho mi vydrží - tipuju to tak do vánoc
proc me tento tryd dostava do nekonecneho smichu?.....
bohuzel je to tim ze musim zaskrknout č.1.. a i ted jsem silne prod vlivem outdoor ocka slechtene generace mistniho pestitele (maft kapo)..a po 4 prdu jsem radsi odlozil dymku jelikoz jsem se bal ze uz nevstanu..a ted?..po 20 minutach se tu smeju ne debilni monitor kterej nereaguje ani na podmet k rozhovoru..jen blbe cumi....mno mic musim zkusit jiny typ spojeni.mno a tak to je asi vse co jsem tady stihl napsat.dopufam ze mate aspon radost..JA JO..
hulim 10-60x denne..(pobuzel!)..a jinak snark .LOL..
ps:asi zalozim tryd kde se muze kazdej vykecat z tech zhuleneckejch sracek...myslim ze to budou lidi jako ja vyuzivat..
2 snark... před časem (cca 1,5) roku sem si od známýho v baru pořídil igelitku balíčků-filtrů za výhodnou cenu... sice reklamní.. ale smirnoff.. bylo toho 100 ks + 10 bunusovejch @ 30filtrů/bal... mno a dneska už mám vobjednanou igelitku další... těšim se
i když sem pár balíčků rozdal a povyměňoval, i tak jde tato várka brát tak trochu za bernou minci
ted to zacina bejt teprve poradna bejkarna, nevim ale uz dou u me do pozadi cigaretky a nastupuje mmocny dym slecny M., a my pozivatele jehoz slysme:
kuřme jionty co to de,
at´ zítra otevřou se oči ještě zarudlé,
kuřme denně hutný kouř,
at´ vyhnou se nám všechny depky,
dokonce i ptačí chripky..........ů.... .
ted hulim denne,....... no a je to podzim, co k tomu jeste rict
Tak já čadím cca 12let s 2 letou pauzou. Tojsem si dala prda akorát na kamošově svatbě!! A byla jsem vcelku na sebe hrdá:-)
No pak jsem začala zas a jedu, co to dá. Občas vynechám 1 - 2 dny. Víc se nezadařilo. Poslední 2(?) měsíce hulím denně. Vždycky večer nebo na večer a samozřejmě sklo na spaní:-)
Nucenou pauzu dávám když už mi hapruje menzes. Nebo se třeba vůbec nedostaví 3 měsíce.....ale to jsem tomu dávala dooost a nekolikrát denně. Jo a taky jsem byla mladší:-)
ja tusim tiez hulim parkrat denne... kedysi to tak nebolo, ale poslednych par rokov... Ale na druhej strane ked sa aj v niektory den nenahulim, mi to ani nepride. No a momentalne som riadne na srot a to dnes uz piaty krat! To je uz na mna fakt moc, az tolko nezvyknem...