Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Udělaly se mi na kořenech černý tečky a nevím co by to mohlo být. Hledání ve fóru nepomohlo. Jedná se o hydro a ty tečky jsou jenom jakoby na koncích kořenů
Původní příspěvek od plesnivá noha Udělaly se mi na kořenech černý tečky a nevím co by to mohlo být. Hledání ve fóru nepomohlo. Jedná se o hydro a ty tečky jsou jenom jakoby na koncích kořenů
JIstej si na 100% nejsem, ale tohle vypadá jako plíseň
SMOKE WEED EVERYDAY!!! 👌👌🙆🌿
A KOMU SE NELENÍ, TOMU SE ZELENÍ 🐒
Původní příspěvek od kwb nevíte kde je problém ?
hnojeno alfa grow,s tím už asi 2 týdny nehnojim kvůli tem listum
ph zálivky 6,2 - 6,8 (akvarist test)
vypadá takhle už skoro 2 týdny . K+ za vyřešení
Hoj počti o peroxidu vodíku, sterilizuje médium, beli kořeny určitě je toho tady na g dost většinou u hydroponie, nebo už si odzkoušel? Myslím že by ti mohlo pomoct;-) GL NA peace
to nice Bloom : četl jsem, ale pěstuju v hlíně a nechci zabít prospěšný organismy.Proto jsem ho nezkoušel, ale vypadá to už jako poslední šance ptz jsem zkoušel ledacos.
Původní příspěvek od kwb to nice Bloom : četl jsem, ale pěstuju v hlíně a nechci zabít prospěšný organismy.Proto jsem ho nezkoušel, ale vypadá to už jako poslední šance ptz jsem zkoušel ledacos.
Hoj
Mno došlo k nake chybě odpověděl jsem uživateli plesniva noha, Imho nevím jak se to stalo.
Původní příspěvek od kwb nevíte kde je problém ?
hnojeno alga grow,s tím už asi 2 týdny nehnojim kvůli tem listum
ph zálivky 6,2 - 6,8 (akvarist test)
vypadá takhle už skoro 2 týdny . K+ za vyřešení
Každopádně je to divný. Ale protože to vypadá že se to netýká všech listů, ale jen některých, tak mám spíše podezření na nějaký hmyz nebo plíseň a nikoliv na celkový výživový problém se zaléváním. Zkus prosím prohlédnout ty napadený listy (které bych určitě odstranil, aby se to nešířilo) pod lupou, zda tam není "něco" co by tam nemělo být.
Nepolil někdo tyhle listy něčím ošklivým?
zdarec lidičky,poradíte prosim co s tím?Jen jedna kytka ve skříni má tenhle problém....začlo to až v květu a je to den ode dne horší.Pěstuju hlínu od plagronu,hnojený alga bloom,zálivka ph 6,3.Vidim to tak na 14 dní do konce tak už týden nehnojim.
Ty flíčky opravdu vypadají na hmyz. V květu je problém kvůli plísni něčím stříkat. Já to raději stříknu hned na začátku květu preventivně výluhem z tabáku. Před tím jsem jednou musel nouzově natírat listy štětcem a to už nechci opakovat :-)
no fakt je to probllem jen týhle kytky,brouci bylo to první co mne napadlo...tím to fakt nebude.Ty fleky na listech sou takový nafialovělý a postupuje to nahoru.Myslim,že jí spíš něco chybííííí
Původní příspěvek od jointrox Zdravim. Nevi o tomhle někdo něco ?
Dovedeš si představit že tady jsou lidi, kteří podobný/resp. stejný/ příspěvek čtou už potřetí? To že na to nikdo neodpovídá je dáno tím, že tohle nikdo nezná. Já jsem se s tím nesetkal nikdy. Pochybuji že ti někdo odpoví.
stalo se me to taky, uz sem na to myslim nekde odpovidal, jestli pestujes v kvetinacu tak je to tim ze koreny nemaji misto a 'dusi se' , kdyz sem presadil prestalo to, jestli to mas v zemi tak to ti neporadim