Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Motorky, mašiny, motorkáři & hulení...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »
Autor
Téma 
coprus
Stálý Člen

Karma uživatele coprus - 45% Pěstitelská

pitbike report no.1 Příspěvek č. 241

Mám moc špatný fotky z ježdění, páč jsme točili samý videa.Ale aspoň něco pro ilustraci.Jinak už nám to všem přestalo ject a tak jsme přišli na to,že číňani měli asi špatnej den a tak nám ani do jednoho z exemplářů nenainstalovali těsnění mezi přírubu od karbce k válci....
Jo a neměli jsme to asi dost nafouklý,takže jsme všickni utrhali ventilky-naše blbost.Jednomu z nás se povolil fest vejplet no a trošku se to hltí při prudkým přidání heftu z volnoběhu,povolujou se všechny šrouby a taky našlapovačka v terénu dost překáží........ufff tak toť zatim report.Jinak vydrží to dost-drtili jsme to nonstop dva dny na rozsekaný trati a už sem si i poskočilzatim nelituju....

Zdraví Coprus

Old Post 04-01-2007 v 15:42 PM
coprus je offline   Profil uživatele coprus   Find more posts by coprus   Foto galerie člena coprus   Click here to Send coprus a Private Message   Add coprus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HighToDeath
Stálý Člen

Karma uživatele HighToDeath - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 242

Já jsem si teď koupila endurko, (Yamahu 70 ccm, rám zatím neidentifikovaný (plasty, kostra jiné atd.),) hlavně kvůli té ceně (9000). Byl to můj sen už víc než rok a jak jsem na ni jednou natrefila tak jsem ji po nějakém tom rozmýšlení koupila... Nebyl to nejlepší nápad (jooo, sice je fakt hezká a není moc těžká, já jsem nechtěla se svýmy 47 kilama žádný 100kilový stroj :-) ), protože po pár dnech ježdění přišlo zjištění a zklamání, že motor už je pěkně v pytli, a chybějící startpáka tedy nebude jediná oprava... Takže nevím co teď s tím, jelikož zatím nevydělávám. Tak držte palce ať zas můžu jezdit ;-). Už mě to fakt moooc chybí :-(

Old Post 24-01-2007 v 13:58 PM
HighToDeath je offline   Profil uživatele HighToDeath   Find more posts by HighToDeath   Foto galerie člena HighToDeath   Click here to Send HighToDeath a Private Message   Add HighToDeath to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 243

zacinam pokukovat po ctyrkolkach.Vic nez ty supertereni se mi libi uzitkove s nosici viz foto

Old Post 20-04-2007 v 17:27 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 244

No abych se přidal mezi bratry motorkáře, tak jsem již po několik let hrdým majitelem fichtla, kterej už má z původního snad jenom kostru,ale lítá jako ďas!!! Na jaře ho vždycky vypucuju a přes léto je to dobrá úspora benzínu na takový to posunování po vesnici
FICHTLAŘI VŠECH ZEMÍ (možná spíš krajů ) SPOJTE SE!!!!!

Old Post 20-04-2007 v 22:56 PM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tgm.amster
Smoke2Happy

Karma uživatele tgm.amster - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 245

Pridavam se do podskupiny moto-growers

Kawasaki GPZ 500 r.v. 97
max. vykon 44kW/9700ot
cca 200kg, maximálka podle TP 192, osobní topspeed 205

BTW : shanim pravy podsedadlovy plast, na dalnici se mi pod nej asi dostal vzduch a uz sem ho nenasel
- na fotce jeste s plastem

Smoke2Happy Tgm's out 05 Tgm's 1st InDoor 3x 18W Osram Fluora(zarivky)Tgm's 2nd indoor 2x 250W Son-T Pro * 3rd In 2x250W/2x400W * 4th Indoor New aero machine * 5th Indoor summergrow * 6th Indoor * 7th indoor space trip * 8th indoor * 10th indoor Hashberry+GWS * 2012 - 27xChronic,3xShiva Skunk * 2013 - White widow, White russian

Old Post 15-07-2007 v 21:55 PM
tgm.amster je offline   Profil uživatele tgm.amster   Find more posts by tgm.amster   Foto galerie člena tgm.amster   Click here to Send tgm.amster a Private Message   Add tgm.amster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nesss
Stálý Člen

Karma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 246

Narazil jsem na tenhle zajimavy thread, muj sen se taky již splnil, viz. foto
ve staji po nocich drime 118 konicku a kdyz se opravdu rozvasni tak se zastavi az na 280 km/h ale jinak opravdu opatrne...motorky jsou fajn ale s hulenim to dohromady nejde...do auta mozna ale na motorku bych nikdy nesed ani po malym prdicku nebo po trojce pifka...

at to roste...

" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff

Hash Berry, KC36, Durban, Widow Skunk aka out 07
KC 36, Purple Widow, Widow Skunk, Durban x Shaman aka out 08
Purple Widow, T.N.R., Monasteria, PPP, Early Bud, KC36, Jock Horror aka out 09
WhiteWidow,Blueberry,MasterKush, Fruit Spirit, TOP44 aka OUT2010

Naposledy upravil Nesss 10-09-2013 v 20:31 PM

Old Post 26-07-2007 v 15:39 PM
Nesss je offline   Profil uživatele Nesss   Find more posts by Nesss   Foto galerie člena Nesss   Click here to Send Nesss a Private Message   Add Nesss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 247

samy sileny stroje pro rychly darce, hehe
neco malo od exile cycles.

Old Post 26-07-2007 v 16:08 PM
Nesss
Stálý Člen

Karma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 248

Lione...musim te vyvest z tohoto omylu, kdyz se motorkar rozmazne tak to ma pak vevnitr tak prehazeny ze uz z toho nic nelze ziskat, ver mi vim to z vlastni zkusenosti, proto taky kdyz se nahlasi nehoda motorkare tak tam hned leti vrtule, aby to z nej dostali co nejdriv dokud to je "mozna" pouzitelny...

Old Post 26-07-2007 v 18:59 PM
Nesss je offline   Profil uživatele Nesss   Find more posts by Nesss   Foto galerie člena Nesss   Click here to Send Nesss a Private Message   Add Nesss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 249

ness> ja vim ze s to jen tak rika, dokazu si predstavit co z toho cloveka zbude. nadruhou stranu doktori na transplantacnich oddelenich rikavaj pacientum, pockejte na jaro, ledviny/jatra budou...

Old Post 27-07-2007 v 07:00 AM
Nesss
Stálý Člen

Příspěvek č. 250

lion: :-))))))))))))))))) tohle sem teda jeste neslisel...ale je to dobry...mas pravdu urcite se da neco pouzit...osobne proti tomu nic nemam je to dobry kdyz uz se tim aspon nekomu zachrani zivot, stejne me ale od jezdeni nic neodradi...je to pro me to nej cisteni hlavy...a pokud uz se rozmaznu tak doufam ze toho ze me zbyde co nejvic a pomuze to co nejvic lidem...

Old Post 27-07-2007 v 10:32 AM
HighToDeath
Stálý Člen

Karma uživatele HighToDeath - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Ahoj motorkáři :-) Příspěvek č. 251

Tak konečně bude po půl roce motor spravený, plasty mám nastříklé (takový bonus, ta barva předtím byla možná hezčí, ale teď je zas jak nová), nový píst, výbrus... a budu jezdit Hurááá!!! (už tento týden, sem na to nadržená jak cip tak pak sa s vama podělím o zážitky )
A je to nakonec Yamaha osmde, rám je Fantic (enduro).
Už sme to oslavili , a ještě mě teda čekaj "vánoce", až bude můj dvoukolý milášek doma
Tak se mějte a ať vám to jezdí

Naposledy upravil HighToDeath 07-08-2007 v 12:29 PM

Old Post 07-08-2007 v 12:22 PM
HighToDeath je offline   Profil uživatele HighToDeath   Find more posts by HighToDeath   Foto galerie člena HighToDeath   Click here to Send HighToDeath a Private Message   Add HighToDeath to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 252

tady je moje hhujda--- 200ccm, 135kg, 21hp + sport vario
mám ho rád

Old Post 08-08-2007 v 00:20 AM
pulcoj
Nový Člen

Karma uživatele pulcoj - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 253

dneska sem zkouknul zajimave video
http://drugsrus.wordpress.com/2007/...riving-on-weed/

jinac jezdim na mz 150
110kg, 10kw, jede neco pres 110km/h, perfektne spolehliva a rychla

jinac radsi jezdim pohodvku kolem 70-90, kdyz sem zkourenej tak me maximalka pride stejna jako tech 70-90

foto
http://img120.imageshack.us/my.php?...scf0050abl0.jpg
http://img172.imageshack.us/img172/1103/dscf0046qy9.jpg

Old Post 15-09-2007 v 07:38 AM
pulcoj je offline   Profil uživatele pulcoj   Find more posts by pulcoj   Foto galerie člena pulcoj   Click here to Send pulcoj a Private Message   Add pulcoj to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cajovnik
Tea Master

Karma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 254

tady mame 2 moto, oranzova je Honda cbf 1000, ma motor z fireblade neco kolem 160 koni, ale na te me je trosku priskrcenej pro svatecni jezdce 98 koni a to me staci.za dva roky sem najezdil 18000 km. byl sem 2 x UK- Holland, 2x UK- Cz.
ta druha masina je BMW r 1150r rockster, tu sdem koupil loni a odtahnul sem si ji na vozejku do Cz na projizdky s kamarady. vykonove je slabsi nez cbf, but more fun :-)

__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-

cajovnikovy kytky

Glastonbury Hill
GIBRALTAR

Naposledy upravil cajovnik 22-12-2007 v 18:45 PM

Old Post 22-12-2007 v 18:38 PM
cajovnik je offline   Profil uživatele cajovnik   Find more posts by cajovnik   Foto galerie člena cajovnik   Click here to Send cajovnik a Private Message   Add cajovnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cajovnik
Tea Master

Karma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% PěstitelskáKarma uživatele cajovnik - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 255

mimochodem na moto se hulit da, ale clovek pek jezdi oto opatrnejc, takze radci kdyz jedu na projizdku tak se snazim nehulit

__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-

cajovnikovy kytky

Glastonbury Hill
GIBRALTAR

Naposledy upravil cajovnik 24-12-2007 v 10:03 AM

Old Post 22-12-2007 v 18:49 PM
cajovnik je offline   Profil uživatele cajovnik   Find more posts by cajovnik   Foto galerie člena cajovnik   Click here to Send cajovnik a Private Message   Add cajovnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rybmen
Stálý Člen

Karma uživatele rybmen - 46% PěstitelskáKarma uživatele rybmen - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 256

Taky jsem jezdil rychle...teď už ne...jednou takhle letim 140 po poli a vidím les....a pak mi po půl roce pan doktor řekl ať se zkouším pomalu posadit, chápete co se stalo, ne? prostě jsem se prej vomotal okolo stromu, nevím nepamatuju se...to byla Suzuki 125 RM, rok 95, 43 koní...
Teď jedu jen čínskýho minibika, ale srandy dost...člověk nepadá z takový vejšky...hlavně pomalu chlapcí

Don't worry be happy!

Old Post 26-12-2007 v 21:46 PM
rybmen je offline   Profil uživatele rybmen   Find more posts by rybmen   Foto galerie člena rybmen   Click here to Send rybmen a Private Message   Add rybmen to your buddy list     Navštiv homepage uživatele rybmen! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás