Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám moc špatný fotky z ježdění, páč jsme točili samý videa.Ale aspoň něco pro ilustraci.Jinak už nám to všem přestalo ject a tak jsme přišli na to,že číňani měli asi špatnej den a tak nám ani do jednoho z exemplářů nenainstalovali těsnění mezi přírubu od karbce k válci....
Jo a neměli jsme to asi dost nafouklý,takže jsme všickni utrhali ventilky-naše blbost.Jednomu z nás se povolil fest vejplet no a trošku se to hltí při prudkým přidání heftu z volnoběhu,povolujou se všechny šrouby a taky našlapovačka v terénu dost překáží........ufff tak toť zatim report.Jinak vydrží to dost-drtili jsme to nonstop dva dny na rozsekaný trati a už sem si i poskočilzatim nelituju....
Já jsem si teď koupila endurko, (Yamahu 70 ccm, rám zatím neidentifikovaný (plasty, kostra jiné atd.),) hlavně kvůli té ceně (9000). Byl to můj sen už víc než rok a jak jsem na ni jednou natrefila tak jsem ji po nějakém tom rozmýšlení koupila... Nebyl to nejlepší nápad (jooo, sice je fakt hezká a není moc těžká, já jsem nechtěla se svýmy 47 kilama žádný 100kilový stroj :-) ), protože po pár dnech ježdění přišlo zjištění a zklamání, že motor už je pěkně v pytli, a chybějící startpáka tedy nebude jediná oprava... Takže nevím co teď s tím, jelikož zatím nevydělávám. Tak držte palce ať zas můžu jezdit ;-). Už mě to fakt moooc chybí :-(
No abych se přidal mezi bratry motorkáře, tak jsem již po několik let hrdým majitelem fichtla, kterej už má z původního snad jenom kostru,ale lítá jako ďas!!! Na jaře ho vždycky vypucuju a přes léto je to dobrá úspora benzínu na takový to posunování po vesnici
FICHTLAŘI VŠECH ZEMÍ (možná spíš krajů ) SPOJTE SE!!!!!
Narazil jsem na tenhle zajimavy thread, muj sen se taky již splnil, viz. foto
ve staji po nocich drime 118 konicku a kdyz se opravdu rozvasni tak se zastavi az na 280 km/h ale jinak opravdu opatrne...motorky jsou fajn ale s hulenim to dohromady nejde...do auta mozna ale na motorku bych nikdy nesed ani po malym prdicku nebo po trojce pifka...
at to roste...
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Lione...musim te vyvest z tohoto omylu, kdyz se motorkar rozmazne tak to ma pak vevnitr tak prehazeny ze uz z toho nic nelze ziskat, ver mi vim to z vlastni zkusenosti, proto taky kdyz se nahlasi nehoda motorkare tak tam hned leti vrtule, aby to z nej dostali co nejdriv dokud to je "mozna" pouzitelny...
ness> ja vim ze s to jen tak rika, dokazu si predstavit co z toho cloveka zbude. nadruhou stranu doktori na transplantacnich oddelenich rikavaj pacientum, pockejte na jaro, ledviny/jatra budou...
lion: :-))))))))))))))))) tohle sem teda jeste neslisel...ale je to dobry...mas pravdu urcite se da neco pouzit...osobne proti tomu nic nemam je to dobry kdyz uz se tim aspon nekomu zachrani zivot, stejne me ale od jezdeni nic neodradi...je to pro me to nej cisteni hlavy...a pokud uz se rozmaznu tak doufam ze toho ze me zbyde co nejvic a pomuze to co nejvic lidem...
Tak konečně bude po půl roce motor spravený, plasty mám nastříklé (takový bonus, ta barva předtím byla možná hezčí, ale teď je zas jak nová), nový píst, výbrus... a budu jezdit Hurááá!!! (už tento týden, sem na to nadržená jak cip tak pak sa s vama podělím o zážitky )
A je to nakonec Yamaha osmde, rám je Fantic (enduro).
Už sme to oslavili , a ještě mě teda čekaj "vánoce", až bude můj dvoukolý milášek doma
Tak se mějte a ať vám to jezdí
Naposledy upravil HighToDeath 07-08-2007 v 12:29 PM
tady mame 2 moto, oranzova je Honda cbf 1000, ma motor z fireblade neco kolem 160 koni, ale na te me je trosku priskrcenej pro svatecni jezdce 98 koni a to me staci.za dva roky sem najezdil 18000 km. byl sem 2 x UK- Holland, 2x UK- Cz.
ta druha masina je BMW r 1150r rockster, tu sdem koupil loni a odtahnul sem si ji na vozejku do Cz na projizdky s kamarady. vykonove je slabsi nez cbf, but more fun :-)
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
mimochodem na moto se hulit da, ale clovek pek jezdi oto opatrnejc, takze radci kdyz jedu na projizdku tak se snazim nehulit
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
Taky jsem jezdil rychle...teď už ne...jednou takhle letim 140 po poli a vidím les....a pak mi po půl roce pan doktor řekl ať se zkouším pomalu posadit, chápete co se stalo, ne? prostě jsem se prej vomotal okolo stromu, nevím nepamatuju se...to byla Suzuki 125 RM, rok 95, 43 koní...
Teď jedu jen čínskýho minibika, ale srandy dost...člověk nepadá z takový vejšky...hlavně pomalu chlapcí