Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulenecký teorie & definice
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »
Autor
Téma 
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Obecné Lze změřit rozměry duhy??? Příspěvek č. 241

Tak nad tímto přemýšlím už hodně dlouho (ať už zhulený nebo střízlivý) a stále jsem nedošel k jednoznačnému závěru.
Vycházel jsem z toho, že duha je optický jev, který vzniká lomem světla v kapičkách vody ve vzduchu (v tomto se doufám nemýlím). Teoreticky by šlo zjistit, ve kterých konkrétních kapkách vody se v určitý okamžik světlo láme a podle jejich vzájemné vzdálenosti pak spočítat rozměry duhy.
Doufám, že jste mě pochopily, zajímají mě vaše názory.
Peace

Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.

Old Post 25-09-2005 v 16:16 PM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 242

Myslím, že záleží na stanovišti pozorovatele. Ovšem tím jsem chtěl nadhodit další otázku : bude z každého místa stejně velká ?

Old Post 25-09-2005 v 18:36 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drtikol
Stálý Člen

Karma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% Pěstitelská

Nápad univerzalni slovo Příspěvek č. 243

univerzalni slovo: KHOK (copyright BSP)
napr.:
je to v khoku, nejaky khoci mi vycorili pole, nastesti mi ve skleniku rostou dalsi khoci, takze celou zimu budu v kho.
sklonovani i casovani vsechno s tim jde, podst.jm. i sloveso (khokuju do prace)

nadavky: do khoku, nr do khoku, aby ti prask khok, khoci dite, pocasi na khok, 10piv+speky a v khoku, otevri glamu najdes khok

chronic; mazar, g13froc; nirvana-special, g13froc; mazar, peacemaker; peacekeeper 0.07kW

* * * tune da grower radio * * *

Old Post 25-09-2005 v 20:24 PM
drtikol je offline   Profil uživatele drtikol   Find more posts by drtikol   Foto galerie člena drtikol   Click here to Send drtikol a Private Message   Add drtikol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele drtikol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 244

Obligátně rozebíráme vesmírný teorie jako např. konec vesmíru, černá díra atd.

Zajímavá byla úvaha o tom, jestli by na povrchu Země byla voda, nebo zem, kdyby se povrch pevný půdy zarovnal do koule. Já tvrdila, že by tam byla voda a přítel, že by tam byla zem, což jsem nemohla pochopit. Po 3 letech jsme se k tomu vrátili a uznal, že jsem měla asi pravdu.

Bohužel si některý výplody nepamatuju, ale určitě byly geniální. Znáte ten pocit, když nad něčim přemejšlíte, přijdete na to, nadchnete se pro genialitu svý myšlenky a v tu ránu je pryč. Po vystřízlivění dojdete k závěru, že to stejně musela bejt neskutečná pitomost.

Old Post 26-09-2005 v 07:19 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 245

Mno,to co ja jsem vymyslel ale vzdcky genialni bylo a to i po vystrizliveni.Nemuzu za to,ze jsem proste naprosto genialni uz od prirody a trava me jenom jeste vic otevira vedomi.
Bohuzel se zatim nektery moje teorie nepotvrdily ale to teprve prijde..

for vood - byla by tu voda..Nechapu vubec jak chlap moh rict ze by tu byla zem.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 26-09-2005 v 08:33 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 246

Jahůdko on to taky nebyl chlap, ale 16tiletetý dost zkouřený jelito.

Moje teorie jsou taky jistojistě naprosto geniální a nevyvratitelný, jen když už mě něco tak úžasnýho(to už musim bejt v hodně podroušenym stavu)napadne a náhodou mam sílu dojít si pro nástoje a zapsat to, zapomenu to s první čárkou na papír a druhej den si jen někdy a matně vzpomínám na to, čeho se vůbec týkaly. Bohužel-moje genialita přijde vhniveč a tak ti poněkud nepřejícně závidím tvoji paměť.

Old Post 26-09-2005 v 12:43 PM
machatanor
Nový Člen

Karma uživatele machatanor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 247

jo jo, taky vymýšlíme samý geniální šílenosti

kdysi jsme např teoreticky navrhli stroj, jenž by ze zahulenýho prostředí extrahoval THC a to by potom koncentroval do formy želatinových medvídků
je toho smozřejmě nekonečně, ale teď mizrovna vytanulo na mysl tohle

Old Post 26-09-2005 v 13:25 PM
machatanor je offline   Profil uživatele machatanor   Find more posts by machatanor   Foto galerie člena machatanor   Click here to Send machatanor a Private Message   Add machatanor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drtikol
Stálý Člen

Karma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 248

"16tiletetý dost zkouřený jelito. "

proste smich

chronic; mazar, g13froc; nirvana-special, g13froc; mazar, peacemaker; peacekeeper 0.07kW

* * * tune da grower radio * * *

Old Post 26-09-2005 v 13:49 PM
drtikol je offline   Profil uživatele drtikol   Find more posts by drtikol   Foto galerie člena drtikol   Click here to Send drtikol a Private Message   Add drtikol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele drtikol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dab
Stálý Člen

Karma uživatele dab - 84% PěstitelskáKarma uživatele dab - 84% PěstitelskáKarma uživatele dab - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 249

... a co tak prenositelnost cisla? ... resp. moznost ako volajuci zisti ci vola do svojej siete abo do konkurencnej? ... zial ete na to nepristupili vyrobcovia fonov Asi im dam vediet

Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.

1st. Hobbyboxik(8xGWS,hlina)

2nd. 8xA11xMTF(2x250W)

Old Post 26-09-2005 v 16:14 PM
dab je offline   Profil uživatele dab   Find more posts by dab   Foto galerie člena dab   Click here to Send dab a Private Message   Add dab to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 250

já za dob kdy jsem ještě v krvin neměl anis topy THC vymyslel teorii kontinuity interakcí částic těžko vysvětlit, kdyby to někoho náhodou zajímalo ozvěte se a já to vypotím

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 26-09-2005 v 16:25 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dab
Stálý Člen

Karma uživatele dab - 84% PěstitelskáKarma uživatele dab - 84% PěstitelskáKarma uživatele dab - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 251

vood>
noooo nevim ci som pochopil, ak myslis neco takoveho, ze by nebola Marianska priekopa a ine ptakoviny ale len obrovska rovna plocha (no kvazi rovna ze jo ) tak voda by sa "rozliala" po svete ? .. neco takovyho?
... tak ak som to teda spravne pochopil... tak by sa asi celkom nabural nejaky ten systemik vyparovania a zrazok ... myslim ze by nastalo (kedze po rozliati hladiny by klesla hlbka (dobry pojem ) zvacsene vyparovanie a kedze by neboli lesy , hory a potobne volovinky tak myslim ze za chvilku by s tej vody moc neostalo a slnko by z nasej krasnej modrej planety spravilo kus "ne"-modrej planety.. chapeme sa ?
Myslim ze by nastalo neco takovyho.... cili v konecnom dosledku by bola len "ona" zem
PS: a nie som ziadne "ono" spominane 16 rocne ....
Sak je to len moj nazor, prosim o vyvratenie... mnejte se

Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.

1st. Hobbyboxik(8xGWS,hlina)

2nd. 8xA11xMTF(2x250W)

Old Post 26-09-2005 v 17:02 PM
dab je offline   Profil uživatele dab   Find more posts by dab   Foto galerie člena dab   Click here to Send dab a Private Message   Add dab to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 252

dab and vood - no na tom co jsi napsal sice neco je,ovsem nezapomen,ze vzduch se muze nasytit pri urcity teplote jenom do urcity miry a pak zacne voda zase kondenzovat a tudiz by prselo.
Zadalsi nezapomen,ze voda pokryva 2/3 zemskyho povrchu a pokavad by mela zbejt jenom sucha zem tak by se voda musela nekam vyparit.Vzduch by tezko pohltil tolik vody kdyz ho nepohlti ted.
Proste myslim ze by tu byla vsude na planete urcita hladina vody ale ne rovnomerne na celym povrchu.Vzdycky by byla vodou pokryta urcita cast.Zalezelo by na tom,kde by se zrovna nachazel mesic.Kde by byl mesic tam by se presunovala i voda.
Mno sou to picoviny ale nastesti jsem v tom spravnym threadu

Takze ja hlasuju pro vodu

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 26-09-2005 v 19:10 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Teorie klacků v lese Příspěvek č. 253

Já a můj kámoš jsme jednou, když jsem byli v opravdu krutých stavech vymysleli teorii na který je buď všecko nebo nic!!!
To jsme takhle hulili v lese...seděli jsme na zemi a okolo nás bylo spousta popadaných klacků. Po pár minutách po hulení, můj kámoš začal sbírat menší klacíky a stavět z nich cosi co připomínalo ohradu.
Po chvilce jsem se taky přidal...Až byla práce hotová a my mohli pokoumat naše dílo, tak nám něco došlo! Vzpoměli jsme si, že když tak procházíme lesem občas nějdeme podobné stavby z klacků.
A tak jsme vymysleli teorii, že když je člověk vyhulený v lese a je světlo, je velmi pravděpodobné, že staví takovéto stavbičky. A vlastně ono to tak možná je! Určitě jste si i vy všimli někdy když procházíte lesem, že sem tam je na zemi podezřele systematicky rozestavěno pár klacků!
A tak jsme možná vyřešili záhadu těchto uspořádaných míst v lese!

Old Post 27-09-2005 v 04:43 AM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hawke
Stálý Člen

Karma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 254

Newim, ty jo, přiklonil bych se k těm punkáčům. Ináč samozřejmě nic proti nim.

Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich

!!! GardenGrow 2008 !!! - Nejvhodnější stát na pěstění - Násilí = SHIT! - Účinnost ganjové masti - Kouřit či nekouřit ?

Old Post 27-09-2005 v 08:01 AM
Hawke je offline   Profil uživatele Hawke   Find more posts by Hawke   Foto galerie člena Hawke   Click here to Send Hawke a Private Message   Add Hawke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 255

Mno já to rozebírala jako teorii bez vlivu okolí, tudíž země se v okamžiku zarovná a voda se rozleje. Voda zabírá 2/3 povrchu, ale když vemu v potaz i hloubku, je tý vody určitě dost, aby pokryla zemi. Pravda je, že by bylo po stávajícím ekosystému, ale stromy a hory by zas takovou roly nehrály-kolik procent vodní plochy zastinujou teď? Voda by se vypařovala Zhruba o tu třetinu rychleji, ale tím spíš si myslim, že by neustále pršelo-alespoň v nějakej pásmech, jelikož vzduch všechnu vodu nepohltí a do vesmíru se jehn tak nevypaří.

Old Post 27-09-2005 v 09:02 AM
Host
Host

Příspěvek č. 256

Třeba to odnáší nějakej hmyz, nebo to sbíraj důchodci-padlý hippiesáci.

Old Post 27-09-2005 v 10:40 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás