Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak nad tímto přemýšlím už hodně dlouho (ať už zhulený nebo střízlivý) a stále jsem nedošel k jednoznačnému závěru.
Vycházel jsem z toho, že duha je optický jev, který vzniká lomem světla v kapičkách vody ve vzduchu (v tomto se doufám nemýlím). Teoreticky by šlo zjistit, ve kterých konkrétních kapkách vody se v určitý okamžik světlo láme a podle jejich vzájemné vzdálenosti pak spočítat rozměry duhy.
Doufám, že jste mě pochopily, zajímají mě vaše názory.
Peace
Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.
univerzalni slovo: KHOK (copyright BSP)
napr.:
je to v khoku, nejaky khoci mi vycorili pole, nastesti mi ve skleniku rostou dalsi khoci, takze celou zimu budu v kho.
sklonovani i casovani vsechno s tim jde, podst.jm. i sloveso (khokuju do prace)
nadavky: do khoku, nr do khoku, aby ti prask khok, khoci dite, pocasi na khok, 10piv+speky a v khoku, otevri glamu najdes khok
Obligátně rozebíráme vesmírný teorie jako např. konec vesmíru, černá díra atd.
Zajímavá byla úvaha o tom, jestli by na povrchu Země byla voda, nebo zem, kdyby se povrch pevný půdy zarovnal do koule. Já tvrdila, že by tam byla voda a přítel, že by tam byla zem, což jsem nemohla pochopit. Po 3 letech jsme se k tomu vrátili a uznal, že jsem měla asi pravdu.
Bohužel si některý výplody nepamatuju, ale určitě byly geniální. Znáte ten pocit, když nad něčim přemejšlíte, přijdete na to, nadchnete se pro genialitu svý myšlenky a v tu ránu je pryč. Po vystřízlivění dojdete k závěru, že to stejně musela bejt neskutečná pitomost.
Mno,to co ja jsem vymyslel ale vzdcky genialni bylo a to i po vystrizliveni.Nemuzu za to,ze jsem proste naprosto genialni uz od prirody a trava me jenom jeste vic otevira vedomi.
Bohuzel se zatim nektery moje teorie nepotvrdily ale to teprve prijde..
for vood - byla by tu voda..Nechapu vubec jak chlap moh rict ze by tu byla zem.
Jahůdko on to taky nebyl chlap, ale 16tiletetý dost zkouřený jelito.
Moje teorie jsou taky jistojistě naprosto geniální a nevyvratitelný, jen když už mě něco tak úžasnýho(to už musim bejt v hodně podroušenym stavu)napadne a náhodou mam sílu dojít si pro nástoje a zapsat to, zapomenu to s první čárkou na papír a druhej den si jen někdy a matně vzpomínám na to, čeho se vůbec týkaly. Bohužel-moje genialita přijde vhniveč a tak ti poněkud nepřejícně závidím tvoji paměť.
kdysi jsme např teoreticky navrhli stroj, jenž by ze zahulenýho prostředí extrahoval THC a to by potom koncentroval do formy želatinových medvídků
je toho smozřejmě nekonečně, ale teď mizrovna vytanulo na mysl tohle
... a co tak prenositelnost cisla? ... resp. moznost ako volajuci zisti ci vola do svojej siete abo do konkurencnej? ... zial ete na to nepristupili vyrobcovia fonov Asi im dam vediet
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
já za dob kdy jsem ještě v krvin neměl anis topy THC vymyslel teorii kontinuity interakcí částic těžko vysvětlit, kdyby to někoho náhodou zajímalo ozvěte se a já to vypotím
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
vood>
noooo nevim ci som pochopil, ak myslis neco takoveho, ze by nebola Marianska priekopa a ine ptakoviny ale len obrovska rovna plocha (no kvazi rovna ze jo ) tak voda by sa "rozliala" po svete ? .. neco takovyho?
... tak ak som to teda spravne pochopil... tak by sa asi celkom nabural nejaky ten systemik vyparovania a zrazok ... myslim ze by nastalo (kedze po rozliati hladiny by klesla hlbka (dobry pojem ) zvacsene vyparovanie a kedze by neboli lesy , hory a potobne volovinky tak myslim ze za chvilku by s tej vody moc neostalo a slnko by z nasej krasnej modrej planety spravilo kus "ne"-modrej planety.. chapeme sa ?
Myslim ze by nastalo neco takovyho.... cili v konecnom dosledku by bola len "ona" zem
PS: a nie som ziadne "ono" spominane 16 rocne ....
Sak je to len moj nazor, prosim o vyvratenie... mnejte se
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
dab and vood - no na tom co jsi napsal sice neco je,ovsem nezapomen,ze vzduch se muze nasytit pri urcity teplote jenom do urcity miry a pak zacne voda zase kondenzovat a tudiz by prselo.
Zadalsi nezapomen,ze voda pokryva 2/3 zemskyho povrchu a pokavad by mela zbejt jenom sucha zem tak by se voda musela nekam vyparit.Vzduch by tezko pohltil tolik vody kdyz ho nepohlti ted.
Proste myslim ze by tu byla vsude na planete urcita hladina vody ale ne rovnomerne na celym povrchu.Vzdycky by byla vodou pokryta urcita cast.Zalezelo by na tom,kde by se zrovna nachazel mesic.Kde by byl mesic tam by se presunovala i voda.
Mno sou to picoviny ale nastesti jsem v tom spravnym threadu
Já a můj kámoš jsme jednou, když jsem byli v opravdu krutých stavech vymysleli teorii na který je buď všecko nebo nic!!!
To jsme takhle hulili v lese...seděli jsme na zemi a okolo nás bylo spousta popadaných klacků. Po pár minutách po hulení, můj kámoš začal sbírat menší klacíky a stavět z nich cosi co připomínalo ohradu.
Po chvilce jsem se taky přidal...Až byla práce hotová a my mohli pokoumat naše dílo, tak nám něco došlo! Vzpoměli jsme si, že když tak procházíme lesem občas nějdeme podobné stavby z klacků.
A tak jsme vymysleli teorii, že když je člověk vyhulený v lese a je světlo, je velmi pravděpodobné, že staví takovéto stavbičky. A vlastně ono to tak možná je! Určitě jste si i vy všimli někdy když procházíte lesem, že sem tam je na zemi podezřele systematicky rozestavěno pár klacků!
A tak jsme možná vyřešili záhadu těchto uspořádaných míst v lese!
Mno já to rozebírala jako teorii bez vlivu okolí, tudíž země se v okamžiku zarovná a voda se rozleje. Voda zabírá 2/3 povrchu, ale když vemu v potaz i hloubku, je tý vody určitě dost, aby pokryla zemi. Pravda je, že by bylo po stávajícím ekosystému, ale stromy a hory by zas takovou roly nehrály-kolik procent vodní plochy zastinujou teď? Voda by se vypařovala Zhruba o tu třetinu rychleji, ale tím spíš si myslim, že by neustále pršelo-alespoň v nějakej pásmech, jelikož vzduch všechnu vodu nepohltí a do vesmíru se jehn tak nevypaří.