Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno ja bali mnejradsi na backroll...papirku je malo a neni vubec nutny to opalovat, pri trose praxe to jde v klidu odtrhnout...podle casu a prostredi ubalim bud krasny strojovy brko...na akcich balim i primo z ruky a tam se na kvalitu brka moc nekouka
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
2fiilo: podle toho jestli michas s tabakem a taky podle toho jestli je to luxusni tvrda palice a nebo nejaka mekka srackaale pocitej tak100-200JOSHUU
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
rociik: jedině v galerkách a myslím ještě léčitelství
nevímproč se mi backroll nedaří, papírek se mi vždycky nějak zašmodrchá, balím frontem ale na to že jsem samouk se učím rychle a jde mi to teda spoň myslím
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
cusovka!tak ja balim taky backrollem a nakonec rozhodne nic neopaluju ale oliznu to a bez problemu utrhnu... myslim ze je to rychly,zdravejsi a jak si o tom ted ctu tak nejspis si valiim ubalit )))
já jsem začal hulit ze sklenky, ale pak jsem si říkal,co když bych chtěl někomu nabídnout,že...no tak jsem si vzpoměl na vojnu a vyrazil do tabáku.Možnosti se časem nynějším xxx krát % zlepšily a tak jsem tam nechal cca 80Kč,-- filtry jsem vzal menší,(podle síly matroše)-asi jak si napěstujem,takové filtry musíme koupit a pak i balit tlustá brka...Ani nevím jak se tento způsob jmenuje,ale vehementu jsme říkali kombajn.