Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Dlabi:Taktéž přeji dobrou sklizeň s HydroSuperMixem
Mam od toho náwod. Je tam napsáno že to dáwáš-trwale: Obsahuje wšechny minerály, stopowé prwky a aminokyseliny potřebné pro úspjěšnou kultiwaci waší urody.
Dáwkowání: 400-500 ml do 100L wody.
To je tam sice napsáno ale já to udělám uplně jinak
na začátku 1a2 týden jenom wodu na malí sazzeničky začátkem 3 tejdne namíchám 1ml. ROOTS od bioNOVI do 1l wody a pouze jednou zaleju(stačí 1) potom už kombinaci toho Áčka a Béčka až do začátku kwětu.mezitim to budu prokládat BoostremT44 wod B cuzzu.Přitom budu aplikowat Phytamin postřikem,no a potom už jenom kwěták wod Bcuzzu no a tak 14dní až teyden přd koncem už nebudu aplikowat wůbec nic. Jo a to A+B budu aplikowat do tý doby dokaď se mi tobude zdát jak to potřebuje co se růstu týče(na kwět už aplikowat wůbec nebudu)
sem to tady napsal zasi trochu zmatlaně tak sorry ale před chwíli sem dopalowal White Widow
S tim hnojenim máš fakt recht,zní to víc než rozumně.
Akorát ta BIONOVA je organická nebo anorg?A je to na hydrox nebo hlínu?Kdybys to ujasnil,byl bych ti vděčnej.
Hele chlape to yestli ye org. nebo anorg. to fakt newim Ale já sem si koupil 1L Ačka & 1L Béčka
Na etyketě ye napsáno: MINERAL SUBSTRATE FERTILIZER Nutri Nova A-B is suited for cultivating on rockwool,polyurethane,perlite and other hydro-media.
to sice vypadá jako hnojiwo pro hydrošku ale já mám zkušenosti že mi potom kyti sílí a sílí a sílí Jo a dáwám jenom polowiční koncentraci dyž je to pro hydro to je něco jako Adwance Hydroponics of Holland taky se může dáwat do substrátu ale jenom w polowiční koncentraci jinak ten substrát přesolíš
Já ti mnohokrát děkuji.
Potřeboval bych ale ještě pomoct s hnojivama B'cuzzu.
Furt se k nim nemůžu dohrabat,nejsem totiž masér přes počítače.Na stránkách ATAMI jsou klasický hnojiva Vega a Gena a k tomu stimulátory Roots,Growth,Bloom.Kdyby si mě k nim nějak docílil,dal bych za to půl království a možná i princeznu.Phytamin by snad šel objednat,ale u toho B'cuzzu je minimálně nástrah.Kdybys věděl jak na to,byl bys kámo. Dík
Původní příspěvek od High time Já ti mnohokrát děkuji.
Potřeboval bych ale ještě pomoct s hnojivama B'cuzzu.
Furt se k nim nemůžu dohrabat,nejsem totiž masér přes počítače.Na stránkách ATAMI jsou klasický hnojiva Vega a Gena a k tomu stimulátory Roots,Growth,Bloom.Kdyby si mě k nim nějak docílil,dal bych za to půl království a možná i princeznu.Phytamin by snad šel objednat,ale u toho B'cuzzu je minimálně nástrah.Kdybys věděl jak na to,byl bys kámo. Dík
Zdárec High Time
Nepochopil sem nějak co po mně chceš? Ty po mně chceš abych tě k nim ňják docílil. Ale já přesně nevim co si pod pojmem "docílení" předstawuješ. Asi sem to pochopil špatně ale mam za to že je potřebuješ sehnat. To ti ofšem nepomuhu akorát ti můžu říct že v Budějowicích je maj tyhle fšechny hnojiwa lewnější skoro o 200,- kč než w Plzni.
a druhá wjec: ty tam píšeš že u B`CuzZu je minimálně nástrah kdybys vjeděl jak na to. - Sorry ale zase newim na co? estli na koncentraci hnojiw nebo objednáwku přes NET ??? Zkuzz to popsat trochu přesněji abych to pochopil
Čest, docílením jsem myslel buď nějakou stránku přeskterou to pujde objednat, nebo jak píšeš, že je to o 200 levnější v Budějicích, přesně kde to je.Já jsem totiž z Pardubic a Budějovice jsou pro mě trochu z ruky,takže se mně nechce jen tak na blint jet do Budějovic,abych tam zjistil,že maj celej tejden inventuru nebo něco podobnýho.
Nástrahama jsem myslel internet,ne koncentranci,zas takový játro nejsem.
Pro mě by bylo uplně nejlepší, kdyby si mě mohl vyfírovat po kolika to prodávaj(1l, 0,5l a tak),na kolik to všechno zhruba vyjde(3 stimulátory plus klasický hnojiva) a já až bych proto jel, tak bych tě zkontaktoval ,
aby jsme se vyrovnali za tvoji ochotu,nebo bysme si jenom potáhli.
tak dneska jsem byl v tom budejovickym growshopu pro phytamin, ptal jsem se po nejakech vecech co by byly vhodny pro bio, a ten typek mi nabidnul prave tadyty vecicky od bio-novy.
jinak ta 1litrova lahev (ted nevim konkretne ceho myslim ze BN HYDRO supermix) vychazela na 300,-
me to stejne nedalo a tady jsem se dozvedel vic (website bio-novy)
rekl bych (po precteni) ze ty hnojiva jsou pro bio vhodny, sice se tam objevi termin jako "bio-mineralni", ale ten se da vylozit jako kombinace BIOlogicky aktivnich lůatek (enzymy, vitaminy......) a MINeralnich latek (N,P,K,Mg....), ktere jsou ovsem vyrobeny biologickych materialu, takhle to chapu ja a myslim ze za tu cenu to asi vyzkousim, jedu sice out, ale bylo mi sdeleno ze se to da s klidem pouzit k hnojeni jak do roztoku tak substratu
mknete na website a uvidite
Hele tak ten growshop je v Budejovicich v Cesky ulici myslim ze to cislo je nejak 66 nebo neco okolo.. je to v takovym prujezdu do dvora. A co se tyka ty BIOnovy tak tam maj naky prelozeny letaky k tem hnojivum da se z toho dost vycist.
A zajimalo by me v jaky koncentraci a v jakym stadiu kwetu nebo pripadne i rustu to postrikujete.. a jestli je ten postrik krome vychytanejsiho rustu znat pozitivne nebo negativne na vysledny chuti....
To HighTime Hele chlape já sem si koupil tu "NutriNovu A & NutriNovu B" 2 flašky každá flaška 1-L. Cena ye 255,-kč za 1 Flašku O třech stimulátorech nevim jelikož dyž se podíwáš na stránky co tu Fláknul JAyEFF která je přímo od BioNovi http://www.bionova.nl/ tak tam těch stimulátorů a jinejch cayků may partu JAXWINĚ takže záleží na tom co jedeš estly KOKOS,SUBSTRÁT,HYDRO nebo POLYURETAN a potom je na tobje co si vybereš pro swoje miláčky eště k tomu objednáwání přes NET mam tu yednu stránku která je přímo pro objednání těhle "cayků" tady ye ten LINK http://www.brainwash.de/erden.html dá se z toho objednat skoro fše co potřebuješ k šlechtění Jo a k tomu GrowShopu já neysem Budějckey takže ti nepomohu ale Klacík bych sttebou klíďo dal Spíš zkuzz Bastarda nebo JAyEFFa ty asi jsou Budějcký. To JAyEFF Díkys Kámo Karma k tobjě LEŤÍ ten websayt tý BIO-NOVI je pikantní menčí rada Jayeffe když yedeš outdoor tak si radši kup BN SOIL SUPERMIX 1L tam koupíš za 320,-kč což je naprosto dobrá cena jaxwině
Mám takove dotaz kolrm stonku(tam kde začínaj větve)jsou takoví jakoby pestíky je jich tam pár 2-4,na nějákejch kytkách jsou zelený a na nákejch hnědý není to tím že moc hnojím?
to jso takový mini výrůstky, vim co myslíš, že jsou některý suchý to je v pořádku, když je kytka větší tak prostě uschnou, přehnojování poznáš na listech, že se ti tam začnou dělat skvrny a pak začnou žloutnout někdy i usichat
Chtěl bych se zeptat jestli tady má někdo skušenosti z kořenowim stimulátorem ROOTS od Bio-Novi???
Koupil jsem si ho nedávno a klony po tom koření jako blázen řekl bych že ROOTS od BIO-NOVI je lepčí než kořeňák od B cuzZu ale jinak na B cuzZ nedám dopustit jelikož BOOSTER T44 pro substrát je total náťěr kytky se potom nafukujou
Jinak by mně zajímalo jestli už někdo použíwal BN-X CeL,BN-ZyM,SprayMIX,VitalSoil atd... Vše od Bio-Novi