Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »
Autor
Téma 
sorethroat
Grower Illuminator

Karma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% Pěstitelská

Chemie BN Hydro super mix nebo NUTRYNOVA Příspěvek č. 225

2 Dlabi:Taktéž přeji dobrou sklizeň s HydroSuperMixem

Mam od toho náwod. Je tam napsáno že to dáwáš-trwale: Obsahuje wšechny minerály, stopowé prwky a aminokyseliny potřebné pro úspjěšnou kultiwaci waší urody.

Dáwkowání: 400-500 ml do 100L wody.

To je tam sice napsáno ale já to udělám uplně jinak
na začátku 1a2 týden jenom wodu na malí sazzeničky začátkem 3 tejdne namíchám 1ml. ROOTS od bioNOVI do 1l wody a pouze jednou zaleju(stačí 1) potom už kombinaci toho Áčka a Béčka až do začátku kwětu.mezitim to budu prokládat BoostremT44 wod B cuzzu.Přitom budu aplikowat Phytamin postřikem,no a potom už jenom kwěták wod Bcuzzu no a tak 14dní až teyden přd koncem už nebudu aplikowat wůbec nic. Jo a to A+B budu aplikowat do tý doby dokaď se mi tobude zdát jak to potřebuje co se růstu týče(na kwět už aplikowat wůbec nebudu)
sem to tady napsal zasi trochu zmatlaně tak sorry ale před chwíli sem dopalowal White Widow

[Edited by sorethroat on 04-06-2002 at 12:19 AM]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*MasterBud* GreenHouse 2004
*WhiteRussian*SomaSkunk*SwissCrypto* OutdoorGrow 2003
*BlueBerry*El´Nino*SuperSilverHaze*SuperSkunk* GreenHouse 2002
Conspiracy: ConspiracyArchive.com*Infowars.com*Pentagon Strike 9/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Old Post 01-06-2002 v 13:39 PM
sorethroat je offline   Profil uživatele sorethroat   Find more posts by sorethroat   Foto galerie člena sorethroat   Click here to Send sorethroat a Private Message   Add sorethroat to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sorethroat! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High time
Nový Člen

Karma uživatele High time - 9% Pěstitelská

TO SORETHROAT Příspěvek č. 226

S tim hnojenim máš fakt recht,zní to víc než rozumně.
Akorát ta BIONOVA je organická nebo anorg?A je to na hydrox nebo hlínu?Kdybys to ujasnil,byl bych ti vděčnej.

Chtěl bych je taky koupit a zkusit to s nima.

[Edited by High time on 07-06-2002 at 02:00 PM]

indor

Old Post 06-06-2002 v 17:38 PM
High time je offline   Profil uživatele High time   Find more posts by High time   Foto galerie člena High time   Click here to Send High time a Private Message   Add High time to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sorethroat
Grower Illuminator

Karma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% Pěstitelská

to High Time Příspěvek č. 227

Hele chlape to yestli ye org. nebo anorg. to fakt newim Ale já sem si koupil 1L Ačka & 1L Béčka
Na etyketě ye napsáno: MINERAL SUBSTRATE FERTILIZER Nutri Nova A-B is suited for cultivating on rockwool,polyurethane,perlite and other hydro-media.
to sice vypadá jako hnojiwo pro hydrošku ale já mám zkušenosti že mi potom kyti sílí a sílí a sílí Jo a dáwám jenom polowiční koncentraci dyž je to pro hydro to je něco jako Adwance Hydroponics of Holland taky se může dáwat do substrátu ale jenom w polowiční koncentraci jinak ten substrát přesolíš

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ofshoot of
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Old Post 08-06-2002 v 10:10 AM
sorethroat je offline   Profil uživatele sorethroat   Find more posts by sorethroat   Foto galerie člena sorethroat   Click here to Send sorethroat a Private Message   Add sorethroat to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sorethroat! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High time
Nový Člen

To SORETHROAT Příspěvek č. 228

Já ti mnohokrát děkuji.
Potřeboval bych ale ještě pomoct s hnojivama B'cuzzu.
Furt se k nim nemůžu dohrabat,nejsem totiž masér přes počítače.Na stránkách ATAMI jsou klasický hnojiva Vega a Gena a k tomu stimulátory Roots,Growth,Bloom.Kdyby si mě k nim nějak docílil,dal bych za to půl království a možná i princeznu.Phytamin by snad šel objednat,ale u toho B'cuzzu je minimálně nástrah.Kdybys věděl jak na to,byl bys kámo. Dík

indor

Old Post 08-06-2002 v 17:35 PM
High time je offline   Profil uživatele High time   Find more posts by High time   Foto galerie člena High time   Click here to Send High time a Private Message   Add High time to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sorethroat
Grower Illuminator

Re: To SORETHROAT Příspěvek č. 229

citace:
Původní příspěvek od High time
Já ti mnohokrát děkuji.
Potřeboval bych ale ještě pomoct s hnojivama B'cuzzu.
Furt se k nim nemůžu dohrabat,nejsem totiž masér přes počítače.Na stránkách ATAMI jsou klasický hnojiva Vega a Gena a k tomu stimulátory Roots,Growth,Bloom.Kdyby si mě k nim nějak docílil,dal bych za to půl království a možná i princeznu.Phytamin by snad šel objednat,ale u toho B'cuzzu je minimálně nástrah.Kdybys věděl jak na to,byl bys kámo. Dík

Zdárec High Time
Nepochopil sem nějak co po mně chceš? Ty po mně chceš abych tě k nim ňják docílil. Ale já přesně nevim co si pod pojmem "docílení" předstawuješ. Asi sem to pochopil špatně ale mam za to že je potřebuješ sehnat. To ti ofšem nepomuhu akorát ti můžu říct že v Budějowicích je maj tyhle fšechny hnojiwa lewnější skoro o 200,- kč než w Plzni.

a druhá wjec: ty tam píšeš že u B`CuzZu je minimálně nástrah kdybys vjeděl jak na to. - Sorry ale zase newim na co? estli na koncentraci hnojiw nebo objednáwku přes NET ???
Zkuzz to popsat trochu přesněji abych to pochopil

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ofshoot of
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Old Post 10-06-2002 v 21:25 PM
High time
Nový Člen

TO SORETHROAT Příspěvek č. 230

Čest, docílením jsem myslel buď nějakou stránku přeskterou to pujde objednat, nebo jak píšeš, že je to o 200 levnější v Budějicích, přesně kde to je.Já jsem totiž z Pardubic a Budějovice jsou pro mě trochu z ruky,takže se mně nechce jen tak na blint jet do Budějovic,abych tam zjistil,že maj celej tejden inventuru nebo něco podobnýho.

Nástrahama jsem myslel internet,ne koncentranci,zas takový játro nejsem.

Pro mě by bylo uplně nejlepší, kdyby si mě mohl vyfírovat po kolika to prodávaj(1l, 0,5l a tak),na kolik to všechno zhruba vyjde(3 stimulátory plus klasický hnojiva) a já až bych proto jel, tak bych tě zkontaktoval ,
aby jsme se vyrovnali za tvoji ochotu,nebo bysme si jenom potáhli.

indor

Old Post 11-06-2002 v 10:25 AM
JAyEFF
Stálý Člen

Karma uživatele JAyEFF - 82% PěstitelskáKarma uživatele JAyEFF - 82% PěstitelskáKarma uživatele JAyEFF - 82% PěstitelskáKarma uživatele JAyEFF - 82% Pěstitelská

bio nova bijo nebo niebijo Příspěvek č. 231

tak dneska jsem byl v tom budejovickym growshopu pro phytamin, ptal jsem se po nejakech vecech co by byly vhodny pro bio, a ten typek mi nabidnul prave tadyty vecicky od bio-novy.
jinak ta 1litrova lahev (ted nevim konkretne ceho myslim ze BN HYDRO supermix) vychazela na 300,-
me to stejne nedalo a tady jsem se dozvedel vic (website bio-novy)

http://www.bionova.nl/

rekl bych (po precteni) ze ty hnojiva jsou pro bio vhodny, sice se tam objevi termin jako "bio-mineralni", ale ten se da vylozit jako kombinace BIOlogicky aktivnich lůatek (enzymy, vitaminy......) a MINeralnich latek (N,P,K,Mg....), ktere jsou ovsem vyrobeny biologickych materialu, takhle to chapu ja a myslim ze za tu cenu to asi vyzkousim, jedu sice out, ale bylo mi sdeleno ze se to da s klidem pouzit k hnojeni jak do roztoku tak substratu
mknete na website a uvidite

[Edited by JAyEFF on 19-06-2002 at 10:37 AM]

Old Post 11-06-2002 v 19:25 PM
JAyEFF je offline   Profil uživatele JAyEFF   Find more posts by JAyEFF   Foto galerie člena JAyEFF   Click here to Send JAyEFF a Private Message   Add JAyEFF to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lemarc
Stálý Člen

Karma uživatele Lemarc - 41% PěstitelskáKarma uživatele Lemarc - 41% PěstitelskáKarma uživatele Lemarc - 41% Pěstitelská

2Jay Příspěvek č. 232

BioNova má i granulovaný hnojivo pro outdoor, myslím že cena taky odpovídá i když vlastní zkušenost s ním nemám.

P:S Nepatří to sem, ale zkouším podle tvýho návodu udělat kluka holku a myslím, že je to na dobrý cestě..

Lem

Summer Queen - MODRÁ kytka

Old Post 12-06-2002 v 22:38 PM
Lemarc je offline   Profil uživatele Lemarc   Find more posts by Lemarc   Foto galerie člena Lemarc   Click here to Send Lemarc a Private Message   Add Lemarc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bastard
Nový Člen

Karma uživatele bastard - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 233

Hele tak ten growshop je v Budejovicich v Cesky ulici myslim ze to cislo je nejak 66 nebo neco okolo.. je to v takovym prujezdu do dvora. A co se tyka ty BIOnovy tak tam maj naky prelozeny letaky k tem hnojivum da se z toho dost vycist.
A zajimalo by me v jaky koncentraci a v jakym stadiu kwetu nebo pripadne i rustu to postrikujete.. a jestli je ten postrik krome vychytanejsiho rustu znat pozitivne nebo negativne na vysledny chuti....

boom shankar ;-)

Old Post 12-06-2002 v 23:35 PM
bastard je offline   Profil uživatele bastard   Find more posts by bastard   Foto galerie člena bastard   Click here to Send bastard a Private Message   Add bastard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sorethroat
Grower Illuminator

Palec nahoru BIO NOVA Příspěvek č. 234

Zdárec Chlapíci po delší odmlce jsem opjět spjět

To HighTime Hele chlape já sem si koupil tu "NutriNovu A & NutriNovu B" 2 flašky každá flaška 1-L. Cena ye 255,-kč za 1 Flašku O třech stimulátorech nevim jelikož dyž se podíwáš na stránky co tu Fláknul JAyEFF která je přímo od BioNovi http://www.bionova.nl/ tak tam těch stimulátorů a jinejch cayků may partu JAXWINĚ takže záleží na tom co jedeš estly KOKOS,SUBSTRÁT,HYDRO nebo POLYURETAN a potom je na tobje co si vybereš pro swoje miláčky eště k tomu objednáwání přes NET mam tu yednu stránku která je přímo pro objednání těhle "cayků" tady ye ten LINK http://www.brainwash.de/erden.html dá se z toho objednat skoro fše co potřebuješ k šlechtění Jo a k tomu GrowShopu já neysem Budějckey takže ti nepomohu ale Klacík bych sttebou klíďo dal Spíš zkuzz Bastarda nebo JAyEFFa ty asi jsou Budějcký.
To JAyEFF Díkys Kámo Karma k tobjě LEŤÍ ten websayt tý BIO-NOVI je pikantní menčí rada Jayeffe když yedeš outdoor tak si radši kup BN SOIL SUPERMIX 1L tam koupíš za 320,-kč což je naprosto dobrá cena jaxwině

[Edited by sorethroat on 14-07-2002 at 09:08 PM]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ofshoot of
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Old Post 15-06-2002 v 10:31 AM
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 235

to muf: sem to tu pročítal a něco sem zjistil: s tim PH vody z vodovodu ti asi někdo povídal kraviny, myslim, že se voda na PH nějak moc neupravuje,

no u nás v Budějcích, je PH 7,5 právě sem jí změřil, tak že myslim, že na zalejvání kytek ideální ne?

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 16-06-2002 v 11:39 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zachaliaš
Stálý Člen

Karma uživatele Zachaliaš - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 236

Mám takove dotaz kolrm stonku(tam kde začínaj větve)jsou takoví jakoby pestíky je jich tam pár 2-4,na nějákejch kytkách jsou zelený a na nákejch hnědý není to tím že moc hnojím?

Zachaliáš

Old Post 16-06-2002 v 19:59 PM
Zachaliaš je offline   Profil uživatele Zachaliaš   Find more posts by Zachaliaš   Foto galerie člena Zachaliaš     Add Zachaliaš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 237

to jso takový mini výrůstky, vim co myslíš, že jsou některý suchý to je v pořádku, když je kytka větší tak prostě uschnou, přehnojování poznáš na listech, že se ti tam začnou dělat skvrny a pak začnou žloutnout někdy i usichat

[Edited by oton on 17-06-2002 at 12:51 PM]

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 17-06-2002 v 10:44 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mott
Stálý Člen

Karma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 238

AH, spokojenej a zatím nevím co by mě přimělo změnit... cena, lepší výnosy? Kdo má srovnání s něčím jiným?

Indoor hydro zahrádka 400W, K2, Hash Plant.
Super original makro fotšky vlastní produkce.
Český popis hodně odrůd konopí.
Foto příslušenství a pomůcek
Moje thready na Groweru.

Old Post 26-06-2002 v 22:41 PM
mott je offline   Profil uživatele mott   Find more posts by mott   Foto galerie člena mott   Click here to Send mott a Private Message   Add mott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sorethroat
Grower Illuminator

Palec nahoru Skoušeli jste někdo ROOTS od B-N ??? Příspěvek č. 239

Chtěl bych se zeptat jestli tady má někdo skušenosti z kořenowim stimulátorem ROOTS od Bio-Novi???
Koupil jsem si ho nedávno a klony po tom koření jako blázen řekl bych že ROOTS od BIO-NOVI je lepčí než kořeňák od B cuzZu ale jinak na B cuzZ nedám dopustit jelikož BOOSTER T44 pro substrát je total náťěr kytky se potom nafukujou
Jinak by mně zajímalo jestli už někdo použíwal BN-X CeL,BN-ZyM,SprayMIX,VitalSoil atd... Vše od Bio-Novi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ofshoot of
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Old Post 14-07-2002 v 20:17 PM
mar1lyn.man5on
Nový Člen

Karma uživatele mar1lyn.man5on - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 240

cau lidi potreboival bych poradit, co si mam koupit za hnojivo. mam kytku v kvetinaci na zahrade a vypada ze by potrebovala prihnojit. dik za rady

Old Post 27-07-2002 v 13:42 PM
mar1lyn.man5on je offline   Profil uživatele mar1lyn.man5on   Find more posts by mar1lyn.man5on   Foto galerie člena mar1lyn.man5on   Click here to Send mar1lyn.man5on a Private Message   Add mar1lyn.man5on to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-07-2021 - Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej! II. - 198 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás