Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Prvni indoor,600w,Tangerine dream
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »
Autor
Téma 
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 225

Edit: :-)

Naposledy upravil Madical-Strains 29-05-2012 v 16:23 PM

Old Post 29-05-2012 v 16:05 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 226

citace:
Původní příspěvek od EDA45

Mno,to bude asi na mě..? Já to mám v podkroví.. Kvalitní isolace je zero,takže v létě je to veselý,svítím přes noc a někdy je to jen tak tak,ale zatím to vždy kyti dali..Akurát klonování přesunuju přes léto do koupelny o patro níž(tedy kolega.. ),kde je snesitelně..
V zimě je to naopak naprostá pohoda,vytopim to odspoda podlahou a když nesvítím tak tam mám bez přitápění i v mrazech krásných cca 19st..Pejska máme taktéž,ale to je sněhomil a klidně sebou flákne v minus deseti do sněhu a spí..(Československej vlčák) without pyžamo..

Vždyť jsem to quotoval.. Butch psal, že by mu nastydl pejsek... a ty to podkroví máš už zřejmě vychytaný, bylo to celé na Butche.. Někde psal o podkroví, ted vim že myslel poslední patro v paneláku...

2 V. Butch: no to jsem vědět nemohl, ale mohl by jsi skusit zajít o patro níž, jestli si to nechtěj přes leto vyměnit Pak už jedině klima..

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 29-05-2012 v 16:12 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 227

Myslim ze 1p by prilis nepomohlo.
No taky jsem premyslel o ty klimatizaci nejaky prenosny ale pak jsem zjistil ze spotreba je vetsi nez u 1000w HPS a draha jako prase (10.000) ale urcite by to bylo ucelny,to asi urcite. Ale na me moc financne narocny.

Jeste me napadlo... kdyz v TV hlasi pocasi a denni teploty tak udavaji treba 30C ale to je mysleno ve stinu. Na slunci je myslim tak 40C tak proc by melo tedy kytkam vadit 40tky?

Old Post 29-05-2012 v 16:28 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 228

citace:
Původní příspěvek od V.Butch
Myslim ze 1p by prilis nepomohlo.
No taky jsem premyslel o ty klimatizaci nejaky prenosny ale pak jsem zjistil ze spotreba je vetsi nez u 1000w HPS a draha jako prase (10.000) ale urcite by to bylo ucelny,to asi urcite. Ale na me moc financne narocny.

Jeste me napadlo... kdyz v TV hlasi pocasi a denni teploty tak udavaji treba 30C ale to je mysleno ve stinu. Na slunci je myslim tak 40C tak proc by melo tedy kytkam vadit 40tky?

Outdoor a indoor nelze příliš srovnávat,je to něco jinýho..
Venku má kytka neomezený přísun CO2,uvnitř v umělých podmínkách při teplotách nad 30°-C kytce CO2 začíná chybět,zpomalí růst či květ,brzdí se fotosyntéza....Leda bys CO2 umělě dodával a pak vyšší teploty budou menší problém..
Dočteš se to leckde na groweru nebo googluj..

Je to i o genetikách,stejně jak u lidí..V rovníkový Africe se evropan taky ve 45°C necítí moc dobře..a místní jsou v klidu,jsou zvyklí,přizpůsobenej organismus,metabolismus..U kytek je to podobný..Jsou genetiky,který se snáž přizpůsobí a jiný zas hůř..

Naposledy upravil EDA45 29-05-2012 v 17:40 PM

Old Post 29-05-2012 v 17:26 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 229

Edo a kdyz tedy vyvedu pritah ven z okna (stejne musim kvuli vedru) tak by tedy pak znamenalo ze budu mit v boxu C02 taky neomezene ? Takze pritah z venku neni jen vyhodou teploty ale i Co2 ?
Jinak s tou genetikou mas pravdu o tom jsem taky nekde cetl.

Old Post 29-05-2012 v 18:37 PM
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 230

citace:
Edo a kdyz tedy vyvedu pritah ven z okna (stejne musim kvuli vedru) tak by tedy pak znamenalo ze budu mit v boxu C02 taky neomezene ? Takze pritah z venku neni jen vyhodou teploty ale i Co2 ?
Jinak s tou genetikou mas pravdu o tom jsem taky nekde cetl.

Určitě ho tam budeš mít víc,než když bereš z místnosti..Ale odtah ti to zas hned bere pryč,takže nějakou extra koncentraci nedosáhneš..Venku, je prostě venku,a neni to pro každou odrůdu,stejně tak vevnitř neprosperujou všechny dobře..Určitě ale při maximálním přítahu čerstvýho vzduchu ty kytky snesou větší teplo..To ale zas nejde třeba dělat v zimě,to leda právě uměle navýšit koncentraci,těsnej box a chlazení,protože odtah musí bejt minimální...aby to Co2 neutíkalo ven..
Zlatá střední cesta je teploty 22-29 a rozumnej přítah a odtah,univerzálnost...

Old Post 29-05-2012 v 18:55 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 231

Nadhera,krasne to ted roste !
V patek sem umistim zase celkovy pohled do boxu. Uz se pomalinku z toho zacne stavat takova mala jungle. :-)

PS
V patek jdu koupit PK 13,14 a Green Senzation.
Zajimalo by me u GS pisou ze se uz nemusi PK vubec pridavat jak to tedy opravdu je? Jesli jen staci GS ?
U Tangerine dream uvadeji dobu kvetu 70 dni ,nasel jsem-ten kdo ji uz pestoval uvadi ze ma jeste delsi dobu kvetu nez uvadiji Barney Farms Seeds. Muze neco zkratit dobu kvetu alespon na tech 70 dni?

Naposledy upravil Madical-Strains 30-05-2012 v 22:18 PM

Old Post 30-05-2012 v 21:04 PM
NORM
Stálý Člen

Karma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 232

PK nebo GS, dohromady způsobí předávkování PK... Ale myslím že tobě bohatě stačí klasické PK 13/14..

Old Post 31-05-2012 v 08:32 AM
NORM je offline   Profil uživatele NORM   Find more posts by NORM   Foto galerie člena NORM   Click here to Send NORM a Private Message   Add NORM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 233

No ja dam radeji prednost GS, kdyz je to takovej zazrak jak vsude pisou.

Old Post 31-05-2012 v 09:27 AM
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 234

citace:
Nadhera,krasne to ted roste !
V patek sem umistim zase celkovy pohled do boxu. Uz se pomalinku z toho zacne stavat takova mala jungle. :-)

PS
V patek jdu koupit PK 13,14 a Green Senzation.
Zajimalo by me u GS pisou ze se uz nemusi PK vubec pridavat jak to tedy opravdu je? Jesli jen staci GS ?
U Tangerine dream uvadeji dobu kvetu 70 dni ,nasel jsem-ten kdo ji uz pestoval uvadi ze ma jeste delsi dobu kvetu nez uvadiji Barney Farms Seeds. Muze neco zkratit dobu kvetu alespon na tech 70 dni?

Finální dozrání se dá urychlit pár dnama tmy v konci,ale nijak podstatně to nezkrátíš,prostě musíš počkat,až dozrajou..
Zelenou senzaci,já nevim,já to nepoužívám,potřebuju zralý,tvrdý a pocukrovaný palice a na to je osvědčené PK..Taky cena, 1l PK cca 220 Kč,100ml GS 550 Kč.. Jako,to PK je jediná věc k standartním hnojkám,kterou použiju..Od třetího týdne květu,pomalu přidávat,zvedat postupně koncentraci..
Ale je to na tobě,jestlis koupil GS,tak použij GS...U TD bych to dal cca od 4 týdne květu..

Old Post 31-05-2012 v 09:57 AM
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 235

citace:
No ja dam radeji prednost GS, kdyz je to takovej zazrak jak vsude pisou.

Já se spíš setkal s názory, že to žádnej zázrak není (v poměru cena/výkon)..

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 31-05-2012 v 10:07 AM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 236

No ja to teda jeste promyslim.Dik vsem.

Old Post 31-05-2012 v 11:00 AM
yalin
Stálý Člen

Karma uživatele yalin - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 237

zdarek jdi do toho je to do tri dnu jako kdyz to pocukruje pouzivam a jsem spokojen a pridavam jak PK13,14 tak GS a zatim porad ok
at rostou

Old Post 31-05-2012 v 17:39 PM
yalin je offline   Profil uživatele yalin   Find more posts by yalin   Foto galerie člena yalin   Click here to Send yalin a Private Message   Add yalin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 238

Ted jsem trochu brouzdal u americanu a anglicanu a zjistil jsem ze ta Tangerine Dream je snad nejnarocnejsi a nejkomplikovanejsi odruda jaka existuje a jakou jsem si mohl vybrat. Doba kvetu minimalne 84 dni-12 tydnu, spoustu lidem vyklicilo z 10 semen jen 1-3 semena a tomu komu se podarilo vubec dorazit do kvetove faze tak tam zase zacaly spouste lidem problemy s kvetem,po 3-4 tydnech 12/12 jim treba ani nezacal naznak chloupku,pak jsem nasel pripady kdy po 2 tydnech kvetu probihajici normalne se z cista jasna uplne kvet zastavil a po 10 tydnech vypadal jako by byl teprve ve 2. tydnu. Nasel jsem i pripad ze to nedopestovali vubec... po 18 tydnech kvetu to vzdaly a sekly to nedozrale.
Je teda fakt ze jsem nasel i ty kteri to zdarne dopestovaly (asi 3 ) a ti zase psaly ze dlouhe obdobi kvetu se vyplatilo a ze uroda byla luxusni po vsech strankach.
zajimal me jen indoor.

Nasel jsem take tady na groweru ze jeden clen pestoval TG a take nedopestoval, nedokvetla-balkon a pak presadil out.
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=56444

Tak to jsem si asi pekne nabehl s tou TG.
Docela verim ze to ani nedopestuju a jesli ano a uroda bude luxusni po vsech strankach tak to bude zazrak.
(nebo mohu podekovat jen Vam za vasi pomoc a podporu)

Tak pokud byste nekdo chtel jit do TD tak pozor,nez si koupie semena nebo klony tak si nejdrive zaserfujte v anglictine !!!

Naposledy upravil Madical-Strains 31-05-2012 v 23:24 PM

Old Post 31-05-2012 v 23:02 PM
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 239

citace:

Nasel jsem take tady na groweru ze jeden clen pestoval TG a take nedopestoval, nedokvetla-balkon a pak presadil out.
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=56444

Tak tohle není moc směrodatný,ono dávat ven genetiku,která indoor kvete 80-90 dní je v čechách dost nesmysl..
Jinak odrůdy s takhle dlouhým květem nejsou nijak vyjímečný,je tu na groweru dost pěstů,který skončily fakt dobrým výsledkem,jen si je na to třeba hold počkat ty 3 měsíce..Tak bych nevěšel hlavu..

Old Post 01-06-2012 v 00:16 AM
NORM
Stálý Člen

Karma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 240

Zajímalo by mě proč sis vybral při tvých (ne)zkušenostech zrovna křížence Nevilles Haze? Jako modýlek to musí být liboví, ale ze semen ti pojede minimálně 90 dní a není to nic pro začátečníky.. Haze obecně bývají hodně citlivé na výživu, kterou ještě vůbec neovládáš..

Old Post 01-06-2012 v 07:07 AM
NORM je offline   Profil uživatele NORM   Find more posts by NORM   Foto galerie člena NORM   Click here to Send NORM a Private Message   Add NORM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
13-09-2018 - Prvy indoor/600w/cote d´ azur - 75 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás