Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
deset kazdej den by me asi zabilo a hlavne v hlave bych mel asi peknej bordel
pamatuju, ze kdyz jsem jel hash, tak tech deset byla denni porce. jednou v contestu 25 za vodpolko , ale to jsem byl uz pekne adaptovanej a nebylo to nic extra...
ciste huleni......
nevim, tak pri dobry prilezitosti a nalade tak 6-8max. a pokud to je "dobry skero" tak stacej dve-tri-ctyri... zvlast k pifku
pres pracovní dny obcas, takze prumer na tejden mi vychazi, ze tak asi 15 !!!
treba ted je streda a mel jsem zatim 2! ale zrovna si jedno motám....
2006 - druhej pokus
aneb CO UŽ JE ROZJETÝ, NEZASTAVÍŠ !!! 2005 - můj první growing
aneb SERU NA ZÁKON, KTEREJ ŘÍKÁ, ŽE KDYŽ MÁM SEMÍNKO, TAK HO NEMŮŽU ZASADIT
--------------------------------------------------------------
Pěstování marihuany pro vlastní potřebu
totiž dodává vlastní konzumaci do zcela jiného rozměru.
Při kouření neprožíváme účinky "nějaké drogy", "koupeného svinstva",
ale fruktifikujeme výsledky obrovské, dlouhodobé snahy a mnohaměsíčního úsilí.
Mezi konzumenty je totiž rozšířená pověra (které sám věřím),
že každá osobnost promítá do pěstované trávy své osobní charakteristiky a specifika.
J.X.Doležal - MARIHUANA
Přes tejden tak 1-3 denně - jak kdy. O víkendu je to jiný to tak kolem 5 kousků. Když je ovšem ňejaká kalbice, tak někdy až 10-tku. Vim, že je to celkem dost ale když mě to tak chutná
Já si dávám denně min 2*špeky,max 8 špeků.Ale je to podle kvality matroše.Když mám nějakou pecku tak dám méně no a když je to nějaké seno tak jich dám více
No, tak sem se trochu zklidnil, myslel jsem že kolem 8 jointů denně hulí jen pár lidí + já, ale je nás fakt dost. Bych řek, že jsme takový "fajnšmekři". První liga. Divizáků tu je taky dost (2-3 denně). Sem hulil, no a?
tak před čtvrt rokem to bylo 1 max 2. a teď je to v rozmezí od 3 do 5. z toho docela běžně brčka tak půlgramový a když je volňásko, tak sem střízlivá jen v noci(ne vždy... )
mno ja bych ti videl na 8 brk tejdne...a je to vetsinou tak zte pres tejden hulim max 1 brko vecer s kamosema a kdyz o vejkednu nekam vyrazime tak treba ty 4 za den padnou...nikdy nehulim sam az na par vyjimek do roka a nedovedu si predstavit ze bych treba na stredni palil tolik jak to treba pospisoval omnihash....to by me zaprvy vyrazili a za druhy bych ted mel asi z moszku solidni sracku
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
Ha hu ha. ja teda hulim hlavne bongo. mame neco pod 40cm, sklo, obrovska dira na turbo a kotlik. power glass. ve vsedni den davam tak 3-5. o vejkendech treba deset patnact. pak na vecer nepal z palic a letiiiiiiiiiim..........______--------------_____- hua