Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Neuhlídáš to... začátek květu je pohoda ale když ti uprostřed větší šišky mezi bílejma bliznama vyrazí malinkej bílej kvítek tak si toho prostě nevšimneš. Vim co řikám, taky jsem si jednou pochvaloval krásnej salám až do chvíle než sem na jednom listu našel hromadku bílího prášku...
To jsem nevěděl ........
Myslel jsem že to jsou semínka.....
za ty 4 roky co jsem pestil venku jsem nevěděl o spoustu věcech co se týká marihuany a její struktury organysmu a.t.d.
jsem takovej dospělej blbeček který se teprve všechno učí.....
mozná troku laická otázka, lec v soucasne dobe me třrápi. Mám semínka z kvalitní oprc kytary, vsechna jsou jiz vyklíčená, a v kvetináčích. Rád bych se zeptal zda-li mají nejakou genetickou dispozici k rustu kytary plné semínek? Díky
Hej to ... můžu vám poradit že ideální pro dobrou ganju je jí opýlit jednu větvičku aby se takříkajíc vyblbla do semínek... když ji nikdo nenaprcá tak si semínka udělá sama a to sou pak buďto herma, nebo feminizovaná.
To oplodnění je jednoduché jako facka. Jednu vybranou vetvičku té samičky dáte do igelit sáčku, a zbytek polijete vodou... když je mokrá tak ten pyl ji tam neoprcá.. no a na tu suchou prášíte dle potřeby.. nikdy není naškodu zakřížit si nějaké zajímavé modely...
Samozřejmě že to jde, ale musel bys tam chodit každej den a pečlivě hledat a votrhávat...Jestli to máš s ostatníma kytkama a budeš si jistý, že je to hermáč->killnout. Maximálně to můžeš přesunout někam daleko od kytek, nechat dozrát a pak to třeba naložit do chlastu, uvařit z toho, případně to vyhulit, ale hulit nasračky naprcanýho hermáče asi bude kekel...