Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno nevim proc pri zhuleni premejslim casto nad matikou ale muzu vsecky ubezpecit ze sem vymyslel trojuhelnik kterej ma jeden uhel 180 stupnu a ty 2 dalsi 45 nebo tak nejak to bylo
Tak mě teď po brčku napadlo, co kdyby se dal realnej svět ovládat myší? Prostě by jsi najel kurzorem na skleničku a přišoupl by jsis ji. To by byl hukot ne? ;o)
Ja to už mám wymáknuté: o pár rokov(let) dojdu zásoby zemního plynu. Odkúpim zbytočné plynovody, vybudujem mamutie spalovne ganje na sibíry kam ju budú z voziť preludnení číňania vďační za každé euro. GANJÍ PLYN DO KAŽDEJ DOM8CNOSTI!!!
V kombinaci s netom velmi účinné...
To mi sme zjistili,že svět ovládají zajíci a ptáci. A jejich síla spočívá v tom, že by to do nich nikdo neřekl. Až se dostatečně rozmnoží, tak nás zničí a nastěhujou se do našich baráků a budou vařit na našich sklokeramických deskách!!! Proto nečekejte ani minutu, vemte kulovnici a vzhůru do přírody, oni nás nedostanou!
ja kdyz sem byl zhuleny tak me napadla veta :Premyslim nad tim jestli vim ze nad necim premyslim
doted sem to este dobre nepochopil co to vlastne znamena
Další definice:
MONOLOG JEDINCE: "Musíme hudbu poslouchat nahlas, protože tichá hudba nám nic neříká a já neumim znakovou řeč."
REAKCE OSTATNÍCH: "Major Zeman je proti tobě hadr a úplnej vůl."