Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Výlet s marihuanou přes hranice / pašování
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »
Byli jste někdy pašeráci?
Už sem si vezl, žádný problém.
Nepotřebuji to k tomu, abych riskoval.
Ne, bojím se.
Vezl, chytli mě, špatná zkušenost.
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
HELLEN
Stálý Člen

Karma uživatele HELLEN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

já vezla přes hranice dvakrát a vždycky v pohodě..jednou jsem to dala do podprsenky a podruhý už jsem to nějak neřešila a nechala si to v peněžence...prostě pohoda.

Old Post 04-08-2005 v 12:10 PM
HELLEN je offline   Profil uživatele HELLEN   Find more posts by HELLEN   Foto galerie člena HELLEN   Click here to Send HELLEN a Private Message   Add HELLEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 226

S kamosem sme jeli na mesic pracovat do englandu a rekli sme si ze to proste mesic bez huleni nevydrzime, takze sme si kazdej narvali 2g saklik mezi prsty do ponozky a boty a vpoho (letadlem). kdybych jel do turecka nebo podobny zeme tak si to proste prilepim zespoda na pytel, tam ti to nikdo hledat nebude

Old Post 04-08-2005 v 21:04 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JoEl
Nový Člen

Karma uživatele JoEl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 227

V pondeli jedu do Egypta da se tam neco sehnat?Ale pro jistotu si sebou nejakej ten pytlicek vemu a jeste musim vymyslet kam ho dam

Old Post 04-08-2005 v 23:56 PM
JoEl je offline   Profil uživatele JoEl   Find more posts by JoEl   Foto galerie člena JoEl   Click here to Send JoEl a Private Message   Add JoEl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 228

To jemnější pohlavý(někdy)
Si bošák může zavázat provázkem strčit někam a když tak řekne že to jsou tampony

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 05-08-2005 v 07:38 AM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrandmammGANJA
Stálý Člen

Karma uživatele GrandmammGANJA - 93% PěstitelskáKarma uživatele GrandmammGANJA - 93% PěstitelskáKarma uživatele GrandmammGANJA - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 229

Prijemny pozdraw z Chorvatskeho pobrezia vseckym GROWEROM.
Pred dvoma dnami som presiel cez SLOVENSKU,MADARSKU,CHORVZTSKU hranicu a uplne v klidu,akurat
ten Chorvat utrusil iba "sto vezete' ?
Dal som to do pytlika,do filmovky z korenim {peprom} a do slipov {to aby som mal tie 2 NAJCENNEJSIE VECY PEKNE PRI SEBE :-)
Prijemne leto,zdar !

Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !

Old Post 05-08-2005 v 19:13 PM
GrandmammGANJA je offline   Profil uživatele GrandmammGANJA   Find more posts by GrandmammGANJA   Foto galerie člena GrandmammGANJA   Click here to Send GrandmammGANJA a Private Message   Add GrandmammGANJA to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrandmammGANJA! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hydrothor
Stálý Člen

Karma uživatele Hydrothor - 80% PěstitelskáKarma uživatele Hydrothor - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 230

To: Wavra
A tomu ríkáš celkem dobře zabalený, když jak píšeš to bylo cejtit?

To: Ownage
Nechcešli nést zodpovědnost nejezdi !!!
Osobně jsem vezl typa jeden den tam druhej zpět, v čechách házel machry a když jsme se přiblížily při návratu k našim hranicím, tak byl celej posranej, ke všemu dostal schýzu. A to vez jen hubky, haš a present tak cca 200 g. A to sem mu to perfektně zabalil. Vydělal jsem si tím trocha peněz, ale víckrát to nejedu, nato se mám moc rád.

Old Post 07-08-2005 v 10:48 AM
Hydrothor je offline   Profil uživatele Hydrothor   Find more posts by Hydrothor   Foto galerie člena Hydrothor   Click here to Send Hydrothor a Private Message   Add Hydrothor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Xaron
Stálý Člen

Karma uživatele Xaron - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 231

Slisel sem o pasovani v krabicce od grilovaciho koreni nejlepsi je dat to do sacku ten do alobalu kterej nacpes nadne baleni s grilovacim korenim kdys se ti chce udelej si i druhe dno (jen odstrihni kus tvrdsiho papirui a dej ho tam az tam bude matros) a cely to zasip grilovacim korenim.. psy cvici aby nereagovali na maso a klobasu ale ciste na drogy a jedine co je dokaze oklamat je grilovaci koreni! otomdle malokdo vy ale mam to od segranky pracuje u pohranicni policie =)))

i kdy bich mnel zitra chcipnout dneska budu hulit!

Old Post 07-08-2005 v 12:57 PM
Xaron je offline   Profil uživatele Xaron   Find more posts by Xaron   Foto galerie člena Xaron   Click here to Send Xaron a Private Message   Add Xaron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hawk69
Stálý Člen

Karma uživatele Hawk69 - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 232

Myslim si že když to dáš třeba do nějaký sklenice s kávou tak to ten čokl taky neucejtí protože káva přebije pach skunku.Tak bych to udelal ja
PEACE

Old Post 07-08-2005 v 21:07 PM
Hawk69 je offline   Profil uživatele Hawk69   Find more posts by Hawk69   Foto galerie člena Hawk69   Click here to Send Hawk69 a Private Message   Add Hawk69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krystaled
Nový Člen

Karma uživatele krystaled - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 233

Byl sem v Egyptě a suko sem dal do gramáče a zandal do vobalu na cédéčka a šup do baťohu(rozříznul sem vnitřní stěnu toho vobalu a tam vložil)

Old Post 11-08-2005 v 15:52 PM
krystaled je offline   Profil uživatele krystaled   Find more posts by krystaled   Foto galerie člena krystaled   Click here to Send krystaled a Private Message   Add krystaled to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wokap
Stálý Člen

Karma uživatele Wokap - 62% PěstitelskáKarma uživatele Wokap - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 234

Ba naopak, káva je velice aromatická a pokud si dáš skéro třeba do filmovky, tu pořádně vobjedeš izolepou, ale kvalitně a potom se ti to podaří zamordovat do dost velkého objemu kafe, pesan má docela smolíka...

Old Post 18-08-2005 v 14:48 PM
Wokap je offline   Profil uživatele Wokap   Find more posts by Wokap   Foto galerie člena Wokap   Click here to Send Wokap a Private Message   Add Wokap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Phill
Stálý Člen

Karma uživatele Phill - 73% PěstitelskáKarma uživatele Phill - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 235

Nevite jak je na tom převoz semen?

.......respect.......is everything.......
250w vertikal

Old Post 22-08-2005 v 17:31 PM
Phill je offline   Profil uživatele Phill   Find more posts by Phill   Foto galerie člena Phill   Click here to Send Phill a Private Message   Add Phill to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckynet
Nový Člen

Karma uživatele luckynet - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 236

Z Holandska jsem si přivezl asi 5g, normálně v kapse u kraťas. Jel jsem v noci, německá hranice není, je tam jen cedule, a u naší hranice polda ani neotevřel pasy.

Optimismus je opium lidstva! Zdravý duch páchne blbostí. Ať žije Trockij!

Old Post 24-08-2005 v 20:00 PM
luckynet je offline   Profil uživatele luckynet   Find more posts by luckynet   Foto galerie člena luckynet   Click here to Send luckynet a Private Message   Add luckynet to your buddy list     Navštiv homepage uživatele luckynet! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mata
Stálý Člen

Karma uživatele mata - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 237

Jo, taky by me to zajimalo, a hlavne jak to prevezt z UK...
Vcera me capla Metropolitan Police v Londyne, namatkova kontrola, kordon policajtu v ulici a kazdyho prohledavali se psem.
No mel jsem u sebe asi gram skanku, sebrali mi to, sepsali protokol a dostal jsem ustni varovani.
Takze az na hranicich uvideji muj pas, asi si me proklepnou, co myslite?

Old Post 02-09-2005 v 16:29 PM
mata je offline   Profil uživatele mata   Find more posts by mata   Foto galerie člena mata   Click here to Send mata a Private Message   Add mata to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mata! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
varan
Stálý Člen

Karma uživatele varan - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 238

no řekl bych že jo, tedˇjsem byl v UK. CEstou tam i zpět nás kontrolovali jenom rentgenem, bylo to v Doveru. Jel jsem tím tunelem... měl jsem ještě gram apůl hašiše když jsem odjížděl, ale netroufl jsem si, a tak jsem ho radši spolkl, byl z toho docela cool stav, ale byl spíš stoned. V anglii už se to vůbec nebere přesunuli to do skupiny c. Bydlel jsem tam v rodině policekního důstojníka, asi dvakrát jsem zapoměl haš na nočním stolku a nic....

Nehul už, máš celou hlavu rozmazanou...

Old Post 02-09-2005 v 18:38 PM
varan je offline   Profil uživatele varan   Find more posts by varan   Foto galerie člena varan   Click here to Send varan a Private Message   Add varan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OverKill
Nový Člen

Karma uživatele OverKill - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 239

No me se stala takova prihoda ze sem v lete letel do portugalska pres frankfurt a ve svym osobnim zavazadle sem si v drticce zapomnel asi 1,5g normalne ve frankfurtu me sundavaly i pasek a davali ho i do rentgenu jestli tam nahodou neni naka bomaba a tak ale ze mam v batohu huleni tak toho si nevsimly takze to proslo asi trema rentgenama a nikdo si toho ani nevsim no ale zase tam nebyly psi takze sem mel celkem kliku...

Old Post 16-09-2005 v 17:13 PM
OverKill je offline   Profil uživatele OverKill   Find more posts by OverKill   Foto galerie člena OverKill   Click here to Send OverKill a Private Message   Add OverKill to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 240

gg133-no to je jasny.Nejlepsi je jet s rodinou at uz s pritelkyni nebo s rodicema bejt oblecenej jako sedivej prumer a bejt takovej obycejnej debilek no..Jenze oni taky nemusej bejt blby a muzou si vymaknout prave takovyho nenapadnyho typka co vypada jako vysokoskolskej profesor..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 24-09-2005 v 10:39 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás