Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já vezla přes hranice dvakrát a vždycky v pohodě..jednou jsem to dala do podprsenky a podruhý už jsem to nějak neřešila a nechala si to v peněžence...prostě pohoda.
S kamosem sme jeli na mesic pracovat do englandu a rekli sme si ze to proste mesic bez huleni nevydrzime, takze sme si kazdej narvali 2g saklik mezi prsty do ponozky a boty a vpoho (letadlem). kdybych jel do turecka nebo podobny zeme tak si to proste prilepim zespoda na pytel, tam ti to nikdo hledat nebude
Prijemny pozdraw z Chorvatskeho pobrezia vseckym GROWEROM.
Pred dvoma dnami som presiel cez SLOVENSKU,MADARSKU,CHORVZTSKU hranicu a uplne v klidu,akurat
ten Chorvat utrusil iba "sto vezete' ?
Dal som to do pytlika,do filmovky z korenim {peprom} a do slipov {to aby som mal tie 2 NAJCENNEJSIE VECY PEKNE PRI SEBE :-)
Prijemne leto,zdar !
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
To: Wavra
A tomu ríkáš celkem dobře zabalený, když jak píšeš to bylo cejtit?
To: Ownage
Nechcešli nést zodpovědnost nejezdi !!!
Osobně jsem vezl typa jeden den tam druhej zpět, v čechách házel machry a když jsme se přiblížily při návratu k našim hranicím, tak byl celej posranej, ke všemu dostal schýzu. A to vez jen hubky, haš a present tak cca 200 g. A to sem mu to perfektně zabalil. Vydělal jsem si tím trocha peněz, ale víckrát to nejedu, nato se mám moc rád.
Slisel sem o pasovani v krabicce od grilovaciho koreni nejlepsi je dat to do sacku ten do alobalu kterej nacpes nadne baleni s grilovacim korenim kdys se ti chce udelej si i druhe dno (jen odstrihni kus tvrdsiho papirui a dej ho tam az tam bude matros) a cely to zasip grilovacim korenim.. psy cvici aby nereagovali na maso a klobasu ale ciste na drogy a jedine co je dokaze oklamat je grilovaci koreni! otomdle malokdo vy ale mam to od segranky pracuje u pohranicni policie =)))
i kdy bich mnel zitra chcipnout dneska budu hulit!
Ba naopak, káva je velice aromatická a pokud si dáš skéro třeba do filmovky, tu pořádně vobjedeš izolepou, ale kvalitně a potom se ti to podaří zamordovat do dost velkého objemu kafe, pesan má docela smolíka...
Z Holandska jsem si přivezl asi 5g, normálně v kapse u kraťas. Jel jsem v noci, německá hranice není, je tam jen cedule, a u naší hranice polda ani neotevřel pasy.
Optimismus je opium lidstva! Zdravý duch páchne blbostí. Ať žije Trockij!
Jo, taky by me to zajimalo, a hlavne jak to prevezt z UK...
Vcera me capla Metropolitan Police v Londyne, namatkova kontrola, kordon policajtu v ulici a kazdyho prohledavali se psem.
No mel jsem u sebe asi gram skanku, sebrali mi to, sepsali protokol a dostal jsem ustni varovani.
Takze az na hranicich uvideji muj pas, asi si me proklepnou, co myslite?
no řekl bych že jo, tedˇjsem byl v UK. CEstou tam i zpět nás kontrolovali jenom rentgenem, bylo to v Doveru. Jel jsem tím tunelem... měl jsem ještě gram apůl hašiše když jsem odjížděl, ale netroufl jsem si, a tak jsem ho radši spolkl, byl z toho docela cool stav, ale byl spíš stoned. V anglii už se to vůbec nebere přesunuli to do skupiny c. Bydlel jsem tam v rodině policekního důstojníka, asi dvakrát jsem zapoměl haš na nočním stolku a nic....
No me se stala takova prihoda ze sem v lete letel do portugalska pres frankfurt a ve svym osobnim zavazadle sem si v drticce zapomnel asi 1,5g normalne ve frankfurtu me sundavaly i pasek a davali ho i do rentgenu jestli tam nahodou neni naka bomaba a tak ale ze mam v batohu huleni tak toho si nevsimly takze to proslo asi trema rentgenama a nikdo si toho ani nevsim no ale zase tam nebyly psi takze sem mel celkem kliku...
gg133-no to je jasny.Nejlepsi je jet s rodinou at uz s pritelkyni nebo s rodicema bejt oblecenej jako sedivej prumer a bejt takovej obycejnej debilek no..Jenze oni taky nemusej bejt blby a muzou si vymaknout prave takovyho nenapadnyho typka co vypada jako vysokoskolskej profesor..