Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak nebudem to tu čitať cele a rovno vysvietim čo by noveho to tu chcelo:
tak hlavne komu kolko a akú karmu som dal prispevky za ktoré nejaky grower dostal 600 kariem by sa už nehodnotilo ale dostal by nejakú cenu a nejaký podpis namiesto stálý člen alebo nejak tak. Jednoznačne za nekonopné fotky by sa karma nemala davať (pravdu povediac som dostal viac k+ za tie fotky ako za svoe dve roky growu) posraté nekonopné fotky(myslim si že na fotenie aktov a mrakov zachodov suchých hovien sa k+ davať nemá) nato su iné stranky)nedá mi to pokoj ako keby som za Mistrovství ve slovním fotbálku dostal karmu. Nový členovia by museli prejsť testom a hlavne smajlov milion tych 5 ma už nebaví mohlo by byť forum kde by každy mal vytvoriť vlastného smajla a potom by sa naj vybrali a použili stranku by som inač nijako nemenil lebo by som bol z toho hotový ako prvý krat čo som sa registroval.
polovica veci je len taký detajl ktorý sa da behom par mesiacov spraviť.
rozdeliť galeriu na noname a značkové seeds by to bolo prehliadnejšie potom u značkových by sa napisalo ako sú oznamenia vzorka npr. Jack Rudo a kyždy čo pestoval Jack Ruda by dal tam svojú finalnu fotku a ta osoba čo by chcela si pozrieť ako sa to dá vypestovať by mala možnosť vidieť 30 iných spôsobov lebo nie každému sa to podarí dostať z toho maximum ale trebars iba na 35% a ten čo ma to vypestované na tých 35% by mal v smookereporte napisané že hoci mu to nevišlo tak je to pecka aj tak aj tak a že sa to oplatí... tak zabezpečiť to tu pred policajtami prisť na nejakú fintu ako zistiť kto kolko rokov má aby tu neboli tý čo majú teple občianky.... a ten chat čo je tu uplne zbytočný zrušiť... a ešte neviem či už je to spojazdnené že si administraciu vlastného threadu môžem robiť sam... inač to tu je fajn (až na to že sa tu jedná o drogy) ak by ste chceli ešte nejaké chyby a čo by tu trebalo tak PM určite sa niečo najde ja som taký typ že mne všetko vadi. a odkaz na smajlov by mohol byť aj niekde v rychlej odpovedi... ešte som chcel niečo ku karme ale bohužiaľ už neviem čo bo oči už sú v polospanku sry že toľko veľa ale je to tak treba z tým niečo rychlo robiť.. bru noc....
Hezký den,
měl bych pár připomínek k fóru, které by bylo super změnit.
1) V sekci Můj GROWER se špatně zobrazuje drobečková navigace - chybí odkaz na fórum. Vím, že se tam dá dostat i z hlavní stránky a pak to je správně, ale ta sekce je tu stejně přímo kvůli fóru a počítám, že se do ní chodí většinou z něho.
2) Ne na každé stránce fóra je odkaz k odhlášení a tam kde je, je n a špatném místě. Dal bych ho všude a na lepší místo.
3) Nešlo by dát někam nahoru vyhledávací políčko? Myslím políčko co prohledává celé fórum. To políčko na prohledávání jenom toho jendoho témata je podle mě docela nanic.
4) Bylo by super, kdyby si dal někdo tu práci a přišpendlil, nebo vytvořil a přišpendlil více obecnějších topiků. Zamezilo by se tak alespoň duplicitě topiků a zvýšila by se přehlednost.
5) Co se týče samotného magazínu Grower.cz tak jsem nenašel žádný seznam všech článků. Možná blbě hledám, nevím, ale jinde nemám problém s navigací.
Mou nejvíce využívanou funkcí na Groweru je "Nové příspěvky", jenže když se přihlásím na Grower po několika dnech, tak jich tam je na X stran a mě chybí funkce filtrování, tzn. rád bych viděl pouze nové příspěvky z určitých sekcí, když mě např. outdoor pěstování nebo kuřárna nezajímají.
Howk. Ukládám námět k zapomnění
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Zarazila mě jedna věc, když člověk smaže postavu, tak se smažou i jeho příspěvky a velké množství topiků pak ztratí smysl... ale proč to všechno, když se ty příspěvky stejně dále archivují na serveru a lze je dohledat v profilu ve vyhledání příspěvků od uživatele?
Takže takhle se akorát kurví topiky a uživatel co chtěl odstrarnit po sobě stopy je stejně neodstraní. Nebo to má jiný smysl?
Jsme pro, aby se ty příspěvky nechávali a pokud by se uživatel třeba někde prokecl, nebo já nevím, tak je může sám editovat...
Další věc, v Můj grower mi nějak blbnou objednaná témata. Příspěvky se tam nezobrazují tak dlouho, jak by měli. Zobrazují se tam kratší dobu, stačí se odhlásit a jsou v čudu...
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Me by se hodila jedna funkce teda.
Chtel bych moznost otevrit si fotku do ,,plny velikosti'' primo z threadu, abych se nemusel proklikavat jeste pres ten tvar, kdy jeste musim zvetsit.
Soul Rebel: Souhlas.. Taky by bylo fajn, jak uz sem tu jednou psal, kdyby byly mailový notifikace zasílány s prefixem HTTPS.. Jinak smajlíky jsou skvělý. Trochu se to oživilo