Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak nastaly problemy sou to dva dny co sem přendal lampu z 125 W cfl na dual 600W a na dvou kyti se mi objevilo toto , je to spálený lampou nebo nějakej parazit ? byla metr nad nima ale asi to bylo stejně moc nízko, já jen kdyby to byl to nějakej parazit abych začal bojovat
No vypada to jako od něceho ožraný , podivej se zespodal listu jestli ti tam neco neleze , to by byla asi třásněnka ale ta nechavá černý tečky a žadny tam u tebe nevidim , to je jeden list ?? Vyblejskni celou kytku , uvidíme ....
zdravíčko.
máme lehčí problém a bodla by rada.
hydro (ebb & flow) s keramzitem, tom kytky v kokosu a rw. 14 dni stare, vyska 20 cm, EC 1,3 PH 6, vlhkost 40-60, teplota ve dne 26-29 zaplaveni 1x denne. kytky maji zdravou strukturu, koreny rostou,ale v posledni ctvrtine dne vsem (krome jedne odrudy) vadnou listy.
prosím,prosím o radu.
Zdarec borci,
díky za potvrzení, že se jedná o špatné ph.
Budu to upravovat a snad se to zlepší.
Bál jsem se že, je to nějaká plíseň, ale v boxu mám relativně sucho a mám problém spíš s nízkou vlhkostí.
TO HLAVA
čus koukal sem, třásněnky to nebyly asi nějaká reakce na přesazení možná sem je moc zalil po přesazení nebo jim nesedlo PH nové hlíny . každopádně už to dále nepokračuje byl to jen jeden list takhle celej na jedný kyti z 20ti . a ještě na jedný ale tam je to jen na špičkách a i tam se to už zastavilo . sem rád že se podezření na nějaký potvůrky nepotvrdilo
Ahoj kamarádi prosím o pomoc !!!!
Dnes ráno jsem kontroloval box a cosi podivného se mi děje s listy přikládám foto a za kazdý názor budu vděčnej
Děkuji
Kokos
EC 1.23 PH 5,9 hnojky Jungle in da box
3 týden 18/6
vlhkost 60-80%
teplota v noci 22C
teplota přez den 27C
growlux: Napiš v jakým přesným poměru dáváš složku A M B, připadaj mi hladový. U JIDB dávej ze startu určitě víc složky A než předepisuje výrobce (vlastní zkušenost) ještě napiš jak vysoko máš lampu.
Hodnoty ph a ec máš v pořádku, na výtoku jsi měřil?
Jestli máš možnost, tak ho určitě změř a hned budeš vědět na čem seš, zalejt můžeš ph 5,9 ale dole ti taky může chcát třeba 7.0. na ec poznáš jak a jestli vůbec ti žerou tak jak mají. Jo, atoho áčka jim trošku přidej.