Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Prvni indoor,600w,Tangerine dream
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 209

Mohu az zitra rano protoze tedkon spinkaji :-)

Old Post 28-05-2012 v 14:51 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 210

Nějaká divná perioda... obvykle to mají lidi od 6 do 6 ranní kvůli nočnímu proudu.

Old Post 28-05-2012 v 16:49 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yalin
Stálý Člen

Karma uživatele yalin - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

tak to nevim kdo ale ja kvuli teplote proud je stejne drahej v noci jako ve dne ale protoze nemam klima tak taky svitim od vec do ran

Old Post 28-05-2012 v 20:31 PM
yalin je offline   Profil uživatele yalin   Find more posts by yalin   Foto galerie člena yalin   Click here to Send yalin a Private Message   Add yalin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 212

No ja taky nemam levnejsi nocni proud proto svitim od 21.00-9.00
z duvodu ze v 9.00 se brobouzim a v 21.00 obbvykle uz jsem doma a taky hlavne proto ze az bude vedro tak jsou to nejchladnejsi hodiny.

Old Post 28-05-2012 v 20:39 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

citace:
Původní příspěvek od V.Butch
No ja taky nemam levnejsi nocni proud proto svitim od 21.00-9.00
z duvodu ze v 9.00 se brobouzim a v 21.00 obbvykle uz jsem doma a taky hlavne proto ze az bude vedro tak jsou to nejchladnejsi hodiny.

Přesně tak,já to mám v podkroví,no a v létě je v 18.hod venku třeba ještě 26-27 st,neuchladil bych ani náhodou,i když mám 1600m3/h odtah,ale když je na přítahu 26 tak to prostě nejde..Svítím od 22.00 h do 10.00 hod..to se pak uchladit dá..Nemám sklep,nebo tak něco,kam bych mohl šáhnout pro chladnej vzduch..Kytkám je buřt,jestli jim svítíš ve dne nebo v noci,maji svuj den,jakej jim uděláme..

Old Post 28-05-2012 v 21:14 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 214

Dobrý den.
Omlouvám se vám že jsem napoprvé nepřečetl váš docela dlouhý email důkladněji.
Bohužel jsem se k tomu dostal až nyni. Na to foto se dívali i dva moji kolegové.

Pokud bych vůbec nebral zřetel na váš komentář tak první co mě napadlo - jednoznačně je vidět na listu spálení-popálení něčím....,
pak listy také vykazují nedostek drasliku ,fosforu .
Nedostek drasliku = hnědé, žluté nebo nekrotické skvrny,uprostřed ale hlavně kolem okrajů listů, které mohou být i zkroucené smerem dolů (váš případ) pozor velmi lehce zaměnitelné s dlouhodobým přehnojováním .
Nedostatek fosforu = řapíky mohou být fialové (váš případ),listy mohou zežloutnout nebo se zkroutit dolů. Také je dobře znatelné staré přelévání v ranném období semena či sazenice.

Důkladné seznámení s vaším popiskem vše potvrzuje.
Spalení Phytaminem- 4 ml ,plnou dávku vám poradily skutečně v growshopu ?

Závěr :
Určitě přidat základní hnojiva ,najděte si na internetu jak a kolik ml hnojit Plagronem v jakém týdnu v jaké fázi rostliny.
Uberte phytamin na 2.5 ml.
V 4-5.týdnu květu začněte ubírat na hnojivu bez ohledu na to co doporučuje výrobce až do plného vysazení hnojiv. Posledních 14 dní bez hnojiv.
V poslední fázi květu těsně před sklizní se snažte teplotu zvýšit na 28 - 33°C při světle a při tmě na 20 - 25°C .
Nižšího a méně kvalitního výnosu bych se určitě neobaval ,šoupněte tam nějaký ten květový aktivátor a bude to ok.

Ať se daří !
S pozdravem........
===================================================

Jelikoz jsem slibil ty fotky kvetu (a z nich uz poznate lecos)na dnes na rano,tak zaroven posilam druhy mail co me napsal botanik. Z jeho vysvetleni vyplyva ze jste meli pravdu oba dva ,listy jak spalene tak i nedostatek hnojiva.
Ovsem uplne nejpresneji to z listu vycetl Def na strane 10.

Jeste prikladam 2 fotky nekvet a kvet.
1- nechce se rozjet kvet, 8- ma jich palicky

ps

Teplomer jsem umistil ve vysce vrcholu,dnes rano 33C A to jeste neni to prave vedro !!!
Takze je videt ze ani dobry silny odtah ani pritah (jen snad kdyby byl v tom sklepe) nepomaha.
Zvednul jsem lampu o 10 cm,ted je 60 cm nad vrcholky.
Jinak kytky poposkocily za ty 4 dni jak divy a nevypadaji na spomaleny metabolismus jak pisi kvuli vysokym teplotam.

Naposledy upravil Madical-Strains 29-05-2012 v 10:53 AM

Old Post 29-05-2012 v 08:48 AM
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 215

citace:
Dobrý den.
Omlouvám se vám že jsem napoprvé nepřečetl váš docela dlouhý email důkladněji.
Bohužel jsem se k tomu dostal až nyni. Na to foto se dívali i dva moji kolegové.

Pokud bych vůbec nebral zřetel na váš komentář tak první co mě napadlo - jednoznačně je vidět na listu spálení-popálení něčím....,
pak listy také vykazují nedostek drasliku ,fosforu .
Nedostek drasliku = hnědé, žluté nebo nekrotické skvrny,uprostřed ale hlavně kolem okrajů listů, které mohou být i zkroucené smerem dolů (váš případ) pozor velmi lehce zaměnitelné s dlouhodobým přehnojováním .
Nedostatek fosforu = řapíky mohou být fialové (váš případ),listy mohou zežloutnout nebo se zkroutit dolů. Také je dobře znatelné staré přelévání v ranném období semena či sazenice.

Důkladné seznámení s vaším popiskem vše potvrzuje.
Spalení Phytaminem- 4 ml ,plnou dávku vám poradily skutečně v growshopu ?

Závěr :
Určitě přidat základní hnojiva ,najděte si na internetu jak a kolik ml hnojit Plagronem v jakém týdnu v jaké fázi rostliny.
Uberte phytamin na 2.5 ml.
V 4-5.týdnu květu začněte ubírat na hnojivu bez ohledu na to co doporučuje výrobce až do plného vysazení hnojiv. Posledních 14 dní bez hnojiv.
V poslední fázi květu těsně před sklizní se snažte teplotu zvýšit na 28 - 33°C při světle a při tmě na 20 - 25°C .
Nižšího a méně kvalitního výnosu bych se určitě neobaval ,šoupněte tam nějaký ten květový aktivátor a bude to ok.

Ať se daří !
S pozdravem........
===========================================================

Jelikoz jsem slibil ty fotky kvetu (a z nich uz poznate lecos)na dnes na rano,tak zaroven posilam druhy mail co me napsal botanik. Z jeho vysvetleni vyplyva ze jste meli pravdu oba dva ,listy jak spalene tak i nedostatek hnojiva.
Ovsem uplne nejpresneji to z listu vycetl Def na strane 10.

Jeste prikladam 2 fotky nekvet a kvet.
1- nechce se rozjet, 8- ma palicky

ps

Teplomer jsem umistil ve vysce vrcholu,dnes rano 33C A to jeste neni to prave vedro !!!
Takze je videt ze ani dobry silny odtah ani pritah (jen snad kdyby byl v tom sklepe) nepomaha.
Zvednul jsem lampu o 10 cm,ted je 60 cm nad vrcholky.

Ano,krásná zdravá barva po zvednutí základních hnojiv,samozřejmě,mely hlad,kokos...
Ano,od samého počátku moc vody,botanik potvrzuje,především petlahve a moc rošení ve spojení s usazeným phytaminem na konečcích=vyschlé,spálené konečky listů..
Ano,nevím co bych dodal,snad jen to,že to píšu hned v prvním svém příspěvku,což botanik doplnil o přílišnou dávku phytaminu..
Def,ano,velmi přesné a trefné..snad jen příznaky převlhčování už od začátku - se nezmiňuje..

Ten pomalej nákvět,chtělo by to ještě trochu ostřejší,zvětšit foto,takhle tam žádný kulky nevidím,ale vyloučit se to nedá..samičí preflowers tam jsou,ale květ se tvoří hodně pomalu,což u hermín bývá..

Edit :
Kytky ze semen nepotřebují žádné dovlhčování,spíš jim to může ublížit..když se to přehání
Klony,pokud mají při zasazení dobře vyvinuté kořeny,také ne..
Jen pokud díky slabším kořínkům padají,tak jim na 1-2 dny vlhkost zvednout,než se chytí,jinak není potřeba..

Naposledy upravil EDA45 29-05-2012 v 10:20 AM

Old Post 29-05-2012 v 09:41 AM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 216

Bohuzel ted uz to nenafotim a fotka zvetsit nesla,mam nastavene na to nejnizsi rozliseni,byla by pak moc rozmazana.
Neva,jeste pockame a uvidime co se z ni vyklube.

Edit:
Radeji jsem zvednul lampu ,ted je 60 cm nad vrcholky,urcite se trochu teplota snizi.
Mozna ze ji zvednu az na 70 cm snad by to nemelo vadit,600w ma dosah do 1 m.

Naposledy upravil Madical-Strains 29-05-2012 v 10:56 AM

Old Post 29-05-2012 v 09:51 AM
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 217

citace:
Bohuzel ted uz to nenafotim a fotka zvetsit nesla,mam nastavene na to nejnizsi rozliseni,byla by pak moc rozmazana.
Neva,jeste pockame a uvidime co se z ni vyklube.

Edit:
Radeji jsem zvednul lampu ,ted je 60 cm nad vrcholky,urcite se trochu teplota snizi.
Mozna ze ji zvednu az na 70 cm snad by to nemelo vadit,600w ma dosah do 1 m.

No,1m to sice prosvítí,ale na prosvícení kytek ti pak zbyde jen 30cm...
Píšeš,že odtah ti fičí ven přes okno,ale co přítah,co čerstvej vzduch na přítahu,odkud ho bereš..?Jen tak z místnosti..? Potřebuješ vzduch z venku,kde je i v létě v noci cca 14-15 st,pak to musíš uchladit..Pokud máš vzduch na přítah jen z místnosti,tak těžko,navíc odtah vytváří pro kytky nezdravej podtlak..Necháváš na noc aspoň pootevřený okno...?
Edit: Tedy na naši noc,kyti den..

Old Post 29-05-2012 v 11:50 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 218

Takhle... necham to teda na tech 60 cm, pritah samozrejme mam jen bohuzel z mistnosti (kdyz dam ruku na ten pritah tak me pripada dost chladny) protoze kdyz byl prvni den uplne v okne zamaskovan hadrem tak me to urval vitr ten hadr a odletel buh vi kam a zustala tam jen ta priserna stribrna na slunci trpytici se roura ktera zarila do okoli kilometry daleko.Kdyz bych to dal jen na kraj tak tam je uplne setne stupnu jako v mistnosti,nechapu.
No dobre si vzpominam ze uz letos bylo v noci i 20-25C venku.
Jo vetracka okna je otevrena nonstop.
Kdyz je v noci vedro tak mam samozrejme otevreno okno dokoran ale kdyz je venku v noci 10-15C venku tak by me nastyd pes,tak mam jen tu vetracku.

Old Post 29-05-2012 v 12:03 PM
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 219

citace:
Takhle... necham to teda na tech 60 cm, pritah samozrejme mam jen bohuzel z mistnosti (kdyz dam ruku na ten pritah tak me pripada dost chladny) protoze kdyz byl prvni den uplne v okne zamaskovan hadrem tak me to urval vitr ten hadr a odletel buh vi kam a zustala tam jen ta priserna stribrna na slunci trpytici se roura ktera zarila do okoli kilometry daleko.Kdyz bych to dal jen na kraj tak tam je uplne setne stupnu jako v mistnosti,nechapu.
Kdyz je v noci vedro tak mam samozrejme otevreno okno dokoran ale kdyz je venku v noci 10-15C venku tak by me nastyd pes,tak mam jen tu vetracku.

20-25st v noci je extrem,kterej se až tak často nevyskytuje..S tim bych neoperoval..Chtělo by to,stejně tak jak máš vyvedenej odtah ven,mít i přítah jinudy,rovnou z venku do boxu,bylo by po starostech..Termostat na odtahu podle teploty v boxu a je..Pokud to ovšem technicky je u tebe možný..Od podzimu do jara pak z místnosti..Nebo CT,to to srazí,ale zas má jiný minusy...

Old Post 29-05-2012 v 12:28 PM
tornado12
Stálý Člen

Karma uživatele tornado12 - 89% PěstitelskáKarma uživatele tornado12 - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 220

citace:

Ahoj,
sem rád že se to vyřešilo. Takže hnojiva na květ PK a bude to v cajku.
S tou teplotou. Já mám homebox v podkrový. Když je hóórko tak to neuchadím. ALe dělám to tak že na přítah dám flexurouru a do ní PET se zmrzlou vodou. Odtah i přítah je VKO 180m3/h. Mám výhodu že pracuju doma takže můžu každé 2 hodinky jít zkontrolovat teplotu. pokud leze nahoru tak vyměním další PET. Je daná pod úhlem aby kondenzovaná vody mohla téct do podmisky od květníku.

Old Post 29-05-2012 v 13:22 PM
tornado12 je offline   Profil uživatele tornado12   Find more posts by tornado12   Foto galerie člena tornado12   Click here to Send tornado12 a Private Message   Add tornado12 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 221

Taky jsem zkusil zmrzle petlahve do boxu,alenepomohlo to ani o 1 stupen.
Ale petku do pritahu to me nenapadlo,zkusim to,(mam asi zacarovanej nebo prokletej box ) kdyz to nepomuze tak zkusim jak rika Eda vymyslet abych to mohl nechat nejak viset z toho okna ven.

Old Post 29-05-2012 v 13:38 PM
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 222

citace:
Takhle... a zustala tam jen ta priserna stribrna na slunci trpytici se roura ktera zarila do okoli kilometry daleko.

No tak to co čouhá ven omotej šedivou nebo černou isolačkou a máš po záření...

Old Post 29-05-2012 v 13:59 PM
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

citace:
kdyz je venku v noci 10-15C venku tak by me nastyd pes,tak mam jen tu vetracku.

To mě dostalo Kup mu teplejší pyžamo

Jinak to podkroví bývá dost teplý, v zimě tam zas může být zima. Ale je to kus od kusu, pokud dělal izolaci střechy někdo, kdo tomu trochu rozumí (a v poslední době) tak ani nevíš, že jsi hned pod střechou.. Já tam mám v letě 40*C...

Ted teda nejsou žádný vedra, co budeš dělat s kytkama až bude pár dní přes 30*C?? To bude v podkroví taky ke 40*C a teda nevim nevim, jak ten vzduch ochladíš...
Já s tím budu mít taky možná problemy, zatim jsem se ale nedostal s triakem na ventilaci přes polovinu a sonoflex mam 3x tak dlouhej kvůli hluku.
Jsem celkem zvědavej, jak s tou teplotou budeš válčit. Přesun o patro níž asi nepřipadá v úvahu, co?

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 29-05-2012 v 15:00 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Příspěvek č. 224

citace:
Původní příspěvek od bull

To mě dostalo Kup mu teplejší pyžamo

Jinak to podkroví bývá dost teplý, v zimě tam zas může být zima. Ale je to kus od kusu, pokud dělal izolaci střechy někdo, kdo tomu trochu rozumí (a v poslední době) tak ani nevíš, že jsi hned pod střechou.. Já tam mám v letě 40*C...

Ted teda nejsou žádný vedra, co budeš dělat s kytkama až bude pár dní přes 30*C?? To bude v podkroví taky ke 40*C a teda nevim nevim, jak ten vzduch ochladíš...
Já s tím budu mít taky možná problemy, zatim jsem se ale nedostal s triakem na ventilaci přes polovinu a sonoflex mam 3x tak dlouhej kvůli hluku.
Jsem celkem zvědavej, jak s tou teplotou budeš válčit. Přesun o patro níž asi nepřipadá v úvahu, co?

Mno,to bude asi na mě..? Já to mám v podkroví.. Kvalitní isolace je zero,takže v létě je to veselý,svítím přes noc a někdy je to jen tak tak,ale zatím to vždy kyti dali..Akurát klonování přesunuju přes léto do koupelny o patro níž(tedy kolega.. ),kde je snesitelně..
V zimě je to naopak naprostá pohoda,vytopim to odspoda podlahou a když nesvítím tak tam mám bez přitápění i v mrazech krásných cca 19st..Pejska máme taktéž,ale to je sněhomil a klidně sebou flákne v minus deseti do sněhu a spí..(Československej vlčák) without pyžamo..

Old Post 29-05-2012 v 15:52 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
13-09-2018 - Prvy indoor/600w/cote d´ azur - 75 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás