Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od zMazánek Z čeho vychází tvoje přesvědčení že použili CIZÍ majetek?
Samozrejme z informaci v tisku. Ale slysel jsem i takove zpravy, ze s nim byli predem domluveni a on to jen hral na media. Pokud to bylo dohodnuto, pak s tim nemam zadny problem.
Myslim že Holandský model by úplně stačil.Rozhodně bych nechtěl aby se ganja prodávala v tescu, to by pak byl skunk značky Koruna nebo Aro....bleee! Coffeshop forever.
presne tak panove czechtek je predem domlzuvena akce i smajitelem pozemku.Jenze pan majitel-pronajimatel pozemku si nenecha znicit louku jenom tak a je jasny ze taky nerekne,,jo jasne jsem tady s klukama domluvenej na tydennim soundvalu ´´a radsi to zkusi nejak zahrat aby s toho neco vytriskal.
ja si ani tak nestezuju, stejne vsichni pestujeme, vsichni hulime a ted je pala dost, takze neni ani potreba nejakejch nakupu jako to biva na konci leta, at si je to klidne zakazany, jen kdyz to bude tolerovany tak jako je to ted. Napr u nas muzes hulit treba pred bengama, protlemit je a oni ti reknou ze by jsme je mohli tolerovat, tak jo, tak mi je budem tolerovat a oni se nam nebudou vrtat do zivota, vzdit je to u nas docela dobre zarizeny, i kdyz by bylo fajn vypestovat si pole o rozloze nekolika hektaru a udelat si zasoby aspon na rok ... he heh eh heheh
Ramon: to mi pripomina jednoho kamarada,,, "Ja bych zeleny volil, kdyby meli vic procent... Ale takhle dam hlas radeji ODS, aby meli mensi sanci socani a komousi",,, kdyby vsichni, kdo takhle smysleji, sli a volili stranu, ktera za to stoji a ne jenom mensi zlo, tak by to za chvili vypadalo take jinak
Ne, ale zelený nemají tolik známých ve funkcích. Viděl už si někdy nějakýho starosu u zelených? Většinou to je ODS, ČSSD, KDU-ČSL nebo nezávislí. Zelený jsou jenom starostové malých vesniček kdesi v horách.
bylo by v pohode ze za to ze si nekdo pestuje treba doma "pod lampickou"by nebyl trestne stihan.treba by pak zbylo vic prostoru na potirani jinych a opravdovejsich zlocinu.mnohy by taky spadl kamen ze srdce spouste tzv."zlocincum" co nikomu neublizujou.navic pestitele pomahaji boji proti obchodu s zelickem kdyz ho nekupuji
Původní příspěvek od Wooogi Otvírá se mi nůž v kapse,když vidim jak zasraný dealer wobírá malý děti,ale dostatečná satisfakce pro mě je,když se dozwim,že ty děti chytli a oni ho naprášily,to si pak říkam:Vidíš blbe,kdybys nebyl blbej,tak bys to newodnes! Nevadí mi tak moc,když někdo prodává známejm za malej peníz,protože potřebuje nutně dolary,ale když chce z toho někdo vytěžit balík,tak ho vždycky Jah ztrestá.
Ale vzdyt se jedna o zcela dobrovolnou smenu. Zadna ze zucastnenych stran neni k nicemu nucena. Pokud na podminky obchodu pristoupi, delaji to ze sve vule, takze je to asi pro obe strany vyhodne.
No tak na to pozor
Obhajovanie predaja na ulici nie je najlepsi napad.
Tym,ze sa marihuana stala zaujmom drogovych mafii,
stala sa aj zaumom policie.
Drogovy dileri na nej profituju a tym sa kriminalizuje
a stava sa pre spolocnost velkou hrozbou.
Ziskami z tejto cinnosti sa financuju lupezne prepady,
vrazdy a podobne cinnosti,ktore ohrozuju NAS vsetkych.
Volny trh v tomto pripade je velmi hlupa obhajoba od teba Sinuhet.
Ale no tak, nebuď zaslepený... Sinuhet mo v tomto pravdu... Bojujeme proti pokryteckému populistickému zatracovaniu marihuany, ale keď Sinuhet povie otvorenú pravdu, tak sa ti to nepáči a obhajuješ rovnako pokrytecký postoj: "síce verejnosť si drogy žiada, ale nehovorme o tom"...
Veď je to všetko o dopyte a ponuke, keby nebol o (akékoľvek) drogy záujem, tak díleri pokapú od hladu alebo začnú predávať Notabene...
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
Ja neobhajuji pouzivani vydelanych penez na financovani terorismu. Ja obahuji ideu volneho obchodu. Mafie z toho prosperuji proto, ze je to nelegalni. Cinnost policie zvysuje cenu, coz znamena vice penez pro mafie.
Ja vam pani a dami vase nazory vobec neberiem,
respektujem ich a dufam,ze vy respektujete moj.
To,ze je celosvetovy dopyt po atomovych bombach,
biologickych a chcemickych zbraniach a je aj ponuka,
ale este neznamena,ze budem podporovat a schvalovat ludi,
ktori ich predavaju
Volny trh je pekna idea,lenze ma to jeden velky hacik :
ten trh v skutocnosti nikdy nie je volny,volny je len a len teoreticky.
Taktiez nemozem schvalovat,ze niekto berie marihuanu len ako nejaky tovar,v ktorom vidi len peniaze.
Aky je vas nazor na "problematiku " marihuana???Je mozne dosiahnut legalize v CR alebo u nas na Slovensku?Dokazalo by sa to presadit napriklad vo vlade???Fakt toto ma dost zaujima...PODLA MNA KEBYZE MA STOHO STAT PENIAZE VO FORMe DPH tak im to moze byt z cela jedno nie???