Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No....ty vole,bol som teraz od pondelku u kamosa na intraku a neskutocne vela sme sa prevaarali.Kopil som si do bongu ako kedysi hhh Rano som hulil pomaly skor ako som si umyl zuby...no a vecer som zaspal,ked uz som nevladal dalej... Uz som doma a budem musiet trosku skludnit,lebo ma hrdlo boli a skriabe,zacinam pokasliavat a som strasne vypatlany
Původní příspěvek od Dela_Negro Ja ted hulim docela casto hlavne se posledni dobou nemuzu obejit bez ranniho ptacete.....
Tak to mas trochu problem kamo... ja si dam viackrat za tyzden a su dni ked si dam aj viackrat za den ...moj osobny rekord je nedat si 4 dni (za posledneho pol roka). Co tu teraz napisem, nebude moc popularne... vela sa tu popisalo ako trava nie je navykova droga atd... je to drist... je to samozrejme navykove... psychicky aj fyzicky. Samozrejme fyzicky navyk clovek neziska tak lahko ako u inych veci, ale psychicky je v tom clovek hned... ty uz sa dostavas za barieru, tak si davaj bacha... je nas takych veeela. Akoze je rozdiel, ked ma niekto travu ako konicka a je rozdiel, ked si to dava clovek z nudy. Pises, ze sa poslednou dobou nemozes zaobist bez ranneho sluka... presne takto je definovana zavislost na droge - rano prve na co myslis je to, ze si das...a aj si das... vyssie stadium je uz to, ze bez toho nemozes napriklad zaspat, takze si das aj vecer. Rad by som pomohol sebe aj ostatnym ovladat sa, lebo obcas sa clovek neovladne, ale niektore fakty nepustia, takze si treba davat pozor. Nie je to az tak nevinne, ako sa zda. Chcel by som sa dostat spat do toho krasneho stadia, ze si dam raz za tyzden, alebo dokonca dva a PORIADNE si to vtedy uzijem....ale takto je to sice fajn, ale uz to nie je ono - proste rutina sucks...
Nejaky dukaz o fyzicke zavislosti? O psychicke neni sporu. Tu nikdo nepopira, ale kde jsi vzal tu fyzickou? Zvracis, kdyz si nedas? Je ohrozen tvuj zivot?
sinuhet: fyzicka ? no napriklad uz len to, ze bez travy clovek nezaspi. ohrozeny nemusi byt zivot, zvracanie tiez nepovazujem za "jeden z mala" hlavnych priznakov fyzickej zavislosti. ide o to, ze taketo krajne pripady, ktore ty vymenuvas su naozaj uz vo vyssom stadiu, zhodneme sa, ze tieto veci prichadzaju postupne a treba si ich vediet na sebe vsimat....a praveze som si vsimol na sebe veci, ktore asi maju pramalo spolocne s psychikou, ako napriklad spominana ziskana nespavost. fakt nie som v tomto odbornik, kazdopadne si mi dal chrobaka do hlavy a ak na nieco pridem, tak to sem napisem.
...ale neda mi nespomenut napriklad kavu... neskutocne vela ludi sa bez nej rano nevie nastartovat a vobec nezvracaju a nie je ohrozeny ich zivot, ale kazdemu je zrejme jasne, ze ide o fyzicku zavislost na kofeine, s ktorym clovek zacina den... istu paralelu by som tu videl... a pritom kava je v podstate neskodna, ale z travky moze clovek pri nekontrolovanom uzivani pekne zblbnut
....a pripadne tvrdit, ze ak to nie je fyzicky navykove, tak "sral to pes" a o nic nejde je cisty alibizmus
Naposledy upravil rotor bitevnik 07-05-2005 v 10:57 AM
No tak můj průměr je poněkud šokující ale tak zase chci se stát akreditovaním sudím na CannabisCupech takže je potřeba mít odhuleno!!!
A jinak jsem asi tak v průměru co tři hodiny to špek
A kdo mě zná tak povrdí
The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love
já teda tak víckrát za tejden,někdy víckrát za den a někdy celej tejden vůbec když neni.asi před půl rokem se mi stalo že sem 3 tejdny nepálil,měl jsem ňáký starosti a potřeboval čistou hlavu.teď to slušně dohánim
Tak začnu od sebe. Zajímá mě to z toho důvodu, že já hulím celkem dost, aspoň si myslím. V pracovní dny tak 4 špeky, ale až po práci a o víkendu až těch 8 kousků za den. To je dost, co? Jak jste na tom vy?
Tak já špeka už jen s velmi dobrými přáteli a se svým přítelem, jinak jen vapík, možná zkusím ještě sucháč (vadí mi asi tabák, dojezdy bývají hodně "dekoidní"). Dřív tak dva tři jointy týdně, byla-li potřeba a vhodná společnost. Nebyla-li potřeba či vhodná společnost, 0 jointů.