Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od RespectFlowers "no jako prdy budou tak co"
...můžeš zkusit zalejt . jaktože takhle seschla ?
Protože ji nejdřív vykopal a přemístil do kukuřice, aby ji z tama po pár týdnech opět vykopal a přemístil zpátky Jen mi je divný, že teď už se toho zátahu neobává Smah je prostě originál
Původní příspěvek od RespectFlowers "no jako prdy budou tak co"
...můžeš zkusit zalejt . jaktože takhle seschla ?
zalétá je i vlhkost při přesazení byla dobrá ptože pršelo dva dny tehdá no ale co myslíte že schne vlivem přesazení nebo tím že už prostě dokvetla ? nebo obojím
zalétá je i vlhkost při přesazení byla dobrá ptože pršelo dva dny tehdá no ale co myslíte že schne vlivem přesazení nebo tím že už prostě dokvetla ? nebo obojím
jo vpohode vypadato na typickou českou ganju z vesnice......jesi uz schnou listi a chloupky sou oranžove kytka je zrala pripravena k vytrhnuti apoveseni na hrebik.....sem zvedav zda bude mit i silu ....zdar
ajo já myslel že když fotil po přesazení tak to bylo v pohodě...a ono se ukázalo že to bylo špatně přesazený...heled - na rovinu - já bych s takovou akcí měl taky problém to posadit pořádně. měl sis předem připravit jámu s vzdušnou hlínou .) ale tak co - už tedka si zahulíš tak bud rád ne ani to nemusíš skoro sušit
hele rok od roku to bejvá lepší tak příště nás posadíš na zadek ale hlavně sebe
ja sem spokojený je to muj druhý venkovní pěst a první přesazení skoro tří metrové kytky hulit sa to dá skoušal sem aktivní sativa pohodový stávek nic extra ale nic low !