Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hezký večer,jsem tu nový a celkem nový v pěstu indor,proto bych jsem chtěl sem vložit muj amaterský nákres zda to k něčemu bud nebo ne..
Skříň mám klasickou z obývacího pokoje kterou jsem si vylepil Fólie antidetečkní, 1bm.
Stínidlo mám Hobby velké 50x40cm
Výbojku:Radium RNP-T 150W
A ktomu 3x pc větráček jeden na ofuk výbojky a 2 na každý stěně1,přítah vzduchu a2,odtah vzduchu a jak to mám na každý straně jeden myslel jsem že by to byl rovnou ofuk kytek..
Prosím o odpověď zda by z toho mohlo něco být. Děkuji
Původní příspěvek od Mahnee Hezký večer,jsem tu nový a celkem nový v pěstu indor,proto bych jsem chtěl sem vložit muj amaterský nákres zda to k něčemu bud nebo ne..
Skříň mám klasickou z obývacího pokoje kterou jsem si vylepil Fólie antidetečkní, 1bm.
Stínidlo mám Hobby velké 50x40cm
Výbojku:Radium RNP-T 150W
A ktomu 3x pc větráček jeden na ofuk výbojky a 2 na každý stěně1,přítah vzduchu a2,odtah vzduchu a jak to mám na každý straně jeden myslel jsem že by to byl rovnou ofuk kytek..
Prosím o odpověď zda by z toho mohlo něco být. Děkuji
No nevim - antidetekcni folie ti asi bude naprd... Pro lepsi odraz jsi mel koupit reflexni folii (PE cerno-bila, diamatova). Jinak odtah dej do horni casti, pritah do spodni casti bedny... Na PC vetracky bych se vysral. Nepripojis na ne kloudny pachac. Navic 150W uz trochu hreje, tak tezko rict, jestli bys to uchladil. Taky jsi nenapsal rozmery skrine... Kup si nejaky TT ventilator, na to uz muzes nasadit pachac.
Mate niekto skusenosti s antikorou? AKC. Daju sa dostat plechy, ktore maju nejaku strukturu a pouzil by som to namiesto folie, jednoducho steny by boli z anikoroveho plechu. Da sa nejako zistit aky odraz to ma, meranim alebo ako. Mam z toho plechu "stinitko". Pivnica je pre mna idealne miesto na grow, nik tam nechodi, a je tam vlhko. Drevo nema zmysel, a akekolvek zelezo casom koroduje, tak ma napadla takato moznost. Plech ma strukturovanu cast pokrytu foliou aby sa neposkodila, mozno by to nemuselo byt uple na 2 veci, ci?
chci se zeptat, neni ten klasicky velikej,vysuvnej, stojanovej vetrak moc velkej na prostor 90x90? kdyz jede i na prvni rychl.stupen,tak mam v mistnosti docela vitr nebo to nevadi,kdyz nebude nasmerovanej primo do ktek?tak to asi nebude nic moc s vlhkosti bych rekl. dik za nazor
Greenhead
Naposledy upravil Mr.Greenhead 10-04-2013 v 20:15 PM
Původní příspěvek od Mr.Greenhead chci se zeptat, neni ten klasicky velikej,vysuvnej, stojanovej vetrak moc velkej na prostor 90x90? kdyz jede i na prvni rychl.stupen,tak mam v mistnosti docela vitr nebo to nevadi,kdyz nebude nasmerovanej primo do ktek?tak to asi nebude nic moc s vlhkosti bych rekl. dik za nazor
čau Greenheade,
ten větrák je v pohodě, je pravda, že je dost silnej. Já mám stejně velký, svítím 600w a mám ho namířený jakoby na výbojku, určitě nad vršky kytek, nee přímo na kytky.
Já raději foukám víc než míň a nemám žádný problém.
Rozháněcí ventilátor nemá s vlhkostí zas tolik společného... jen ti míchá vzduch v roomu... odtahový ventilátor ti může vlhkost vysát, to ano.
Kdyby se ti to zdálo moc silné, můžeš použít triakový regulátor a snížit tak otáčky. http://www.elektro-paloucek.cz/vypi...zasuvky-no-1620
GL
Zdravim,sice tenhle box neni pro mě, ale dal by se uchladit tehle Pc growbox jen s jedním větrákem na odtah? A na růst hodit úsporky nebo rovnou do toho jebat s timhle?
Původní příspěvek od klomfar O víkendu jsem si navrhnul v Google SketchUp renovaci skříně.....
No a vrhnul sem se na to a vypadá vcelku slušně, jen doladit vzhled a je fajnová....
To vypadá dobře Jaké jsou rozměry, světla?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Koukáš, že máš ta patra propojená větráčkem, to by mohl být problém kvůli světlu, pokud bys v jednom patře chtěl mít kytky na růstu a v druhém na květu..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk