Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fotky budou ,jak me kamos vrati fotak ,kazdopadne v te dobe sem to nez sem to postrikal biolem ,tak byly kytky naprostoto dokonale (jak s pohadky) za 2dny to zacalo a rosirovaloseto ,pak to prestalo ,ale trasneky se vratily ,musel sem to postrikat znova , ted je to jeste horsi ,splichal sme to tesne pred vypnutim svetla , dal sem maximalni koncentraci bioolu .Ventilace jede neustale.
kazdopadne ,odpoved sem tu nikde nenasel ,ale cca jsou tu jeste asi 2-3lidi co po uziti bioolu meli uplne stejny problem !!Takze problem musim byt v te kombinaci
mám rostlinky ve foliovníku v 20 l kýblech se zahradnickým substrátem. Již mám zakoupeno hnojivo na květ BioBizz - Bloom a zajímalo by mne co si myslíte popřípadě kdo máte jaké zkušenosti s produktem BioBizz - TOPMAX. Nejsem si jist jestli to není nějaký druh placeba, něco jsem četl na zahraničních servrech podobného charakteru jako je grower.cz a tam tvrdily, že TOPMAX je především složen z MELASY a cena 380,- kč za 0,5 l melasy mi příjde trochu dost. Pokud by jste nedoporučily TOPMAX co jiného by se dalo místo něho použít.
Děkuji za všechny rady a poznatky s pozdravem Zahradník_A
Čau,rači bych koupil PK13-14 protože všechny tadyty květový boostry sou v poměru cena výkon na nic! Vyzkoušel sem všechno možný a jediný co sem vyděl za rozdíl je ten že bloombastic mi zkurvil chuť a u topmaxu nebyl rozdíl žádnej ale aspon to chutnalo normálně!
Původní příspěvek od esite Hmm okej
Takze ked to dobre chapem na zaver dat klasicky BioBloom + TopMax a este pridat aj to PK13-14 ?
Ja som pouzival aj Bloombastic od ATAMI ale nejak neviem povedat ci to pomohlo, skusim teda tuto trojkombinaciu teraz
Osobně bych k biobizz nepoužíval PK13-14, ale to je to na tobě.
Když už používáš organická hnojiva tak proč míchat s anorganickým PK13-14, nehledě na to že ani výrobce BioBizz nedoporučuje ve schématu hnojení přídavek PK stimulátorů, pouze Bio-Grow a Bio-Bloom.
Souhlasím stím že pokud chce někdo mít bio kouření tak je nesmysl přidávat pk13-14 ale já sem to myslel spíš tak že pkčko bude mít podle mě věčí efekt než top max a kort v poměru cena výkon!
Původní příspěvek od brujeria Souhlasím stím že pokud chce někdo mít bio kouření tak je nesmysl přidávat pk13-14 ale já sem to myslel spíš tak že pkčko bude mít podle mě věčí efekt než top max a kort v poměru cena výkon!
Mám zcela opačné zkušenosti .TOPMAX můžeš valit až do kosy(zlepšuje chuť a vůni ale nijak nemění!) a palice jsou po něm větší a tvrdší prostě neuvěřitelné a na automatky uplná bomba.