Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak já abych přispěl do této lukrativní diskuze... Hulim jak se dá... Nejradši mám skéro od kámoše, co si pěstuje sám, páč to má vdycky vyflushovaný a chutná to moooooooc.... Jinak nepohrdnu ani outdoorovýma mňamkama, kolikrát je to vítaná změna... Někdy si dám i 10 brček denně, ale né žádný mrkve, jen takový větší žilky, s kámošem napůl... Jindy si ubalim osobáčka, když zrovna mám skéro... Jenže skéro z místního podsvětí není nic moc... Stojí to 250, je tam dohromady tak na 4 menší brčka, a i když pěkně voní, chuťově nic moc... a efekt... A to tady člověk kolikrát shání celej den, lidi co to chtěj prodávat tak jim volám, a voni že nic neni, tak já naštvanej že se dnes nezhulim... Je to tak no... Určitě to chce co nejmíň podporovat tenhle trh, na kterým si dementi mastěj kapsy... Momentálně tady mám paličku AKčka asi 1x1cm takže to du stočit a lidi mějte se krásně... Přeju ať toho máte všichni tolik kolik chcete, a nemusíte kupovat...
denne... . kazdy den spalim tak 1-6,7,8 g hmm vic snad ne kdyz sem sam 2 gramiky staci kdyz sem s nekym tak palim vic ze.....treba ted sem pekne upp high ae to neni u mne zadna novinka viz.
blazed N' stoned!
Naposledy upravil psychonaut 08-07-2010 v 20:31 PM
Já taky hulím denně s přítelkyní a zrovna ted držím rozpálený brko v ruce Bejval půl rok kdy jsme hulili opravdu každý den a to myslím tak že každý den bylo brko v puse žádný den jsme si nedali volno
hulím dle toho jestli mám vlastní, nebo musím kupovat. když je dost home made materiálu, rovnou do drtičky a x-krát za večer. když musím kupovat (jako teď), dvakrát za večer, stříhám nůžtičkama...
no ted v posledni dobe sem hodne omezil ponevadz uz se zasoby z lonska dost tenci a nechci si nic kupovat tak davam jedno porko dene sam a jedno vecer s klukama u piva ale uz se tesim az zase pride doba ze to nebudu radsi ani pocitat
Zdarec. Cadim 20 let kazdy den nekdy od rana, nekdy sem mel svetle chvilky a zahuli si az odpoledne. Dnes nehulim 4 den a porad je to masakr. Chodim , potim se jako prase. Zahulil bych ale drzim se. Uvidim jak dlouho to zvladnu. Boli me pekne ledviny jak se cisti takze zadna sranda. A kdo rika ze je to jen psychicka zavislost , nema vubec pravdu. Na vse co si telo zvykne je pak problem prestat. Takze bych to vubec nezlehcoval. Navic mi to mene mysli jak je ta hlava upplne blba a nema to co kazdy den. Snad to vse prejde, uvidim. Tim nikoho neodrazuju od huleni , jen nehulte od rana 20 let, neni to uplne pro to telo nejlepsi. A pak ta vybusnost kteras se u me projevuje jelikoz nejsem zhulenej, musim se poradne hlidat at me pak neco nemrzi . Jo a hulil sem tak okolo 5 g denne Hrzuza co.Mejte se vsecifajn
i'm so high in the sky, so i have to wear cloud camo.
Hulím pravidelně, většinou večer - nejraději jednoho dva slimšpeky. Občas delší pauza. Čím jsem starší tím sem rozmlsanější, takže ze zásady nehulím nedobrý a takový množství (raději se trochu přikouřit jedním slimšpekem než se zdunit a propadnout do gauče nějakým "fatty murda"). Ochutnám to jo, ale že bych kouřil nedosušený nebo nějaký seno (tím nemyslím dobrý venky) z toho už jsem vyrostl.
Taky hulim denne uz asi 11 let a moc pauzy sem nemel a ted si dam za den tak 3-4 brcka (cca gramove)a samozdrejme zadne venky....svoje venkdy využivam jen do kuchyne tak gl hf borci
me nejvic bavilo si mazat na cigatove papirky (zevnitr!) vytazek a kourit v tom tabak pueblo. dalo se tak dobrer fungovat. dnes vytazek ze zdr.duvodu jim a prilezitostne vyporizuju smes konopi a vytazku - doporucuju!
Původní příspěvek od soda0 Taky hulim denne uz asi 11 let a moc pauzy sem nemel a ted si dam za den tak 3-4 brcka (cca gramove)a samozdrejme zadne venky....svoje venkdy využivam jen do kuchyne tak gl hf borci
Mam to úplně stejně... a nemam v plánu na tom nic měnit, celkem mi to vyhovuje. Nechystam se přestat hulit...