Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moje zhulenecká teorie je tato: Každej má od narození v sobě osud a budoucnost do který ale nevidí.Je ji schopen mírně ovlivňovat.V osudu je schován celej život je tam i způsob smrti, a nastaveno kdy kde má bejt člověk na jakym místě.Osud je v těle a je to něco jako duše neni vidět a nejde na něj sáhnout.
Takhle dokonale sestrojenej clanek PROTI HULENI sem dlouho nevidel tak takhle se ma spravne bojovat s travou,psanym slovem!!!!!,,,tohle jestli si precetla matka tak psychozu dostane taky
ale jinou nez mam ted ja OVERSMOKED
ja sem jednou vymyslela genialni zpusou vyroby desne moc energie, ale nevim jak bych to udelala, ale je fakt ze nekdy vymyslime s kamosema docela husty veci. hlavne pri zhuleni mam nejak vic fantazii a to je to co mi chyby pri kresleni- takovy supr obrazky co si nekdy dam jeee ale moc jich vetsinou neni...
Ja vymejslim porad nejaky zhulenecky teorie.Zrovna nedavno jsem vyvratil einsteinovu teorii relativity a chvili potom i poprel funkcnost a logiku obycejnejch linearnich rovnic.Je teda fakt ze az asi za pul hodky jsem zjistil ze ta rovnice co sem myslel byla kvadraticka coz me v tom zhulenym stavu nejak nedoslo mno holt nam stoupa IQ po huleni