Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak Ja hulim ze skla ...nevim jestli bych jako zhulenej dokazal ubalit jointa,protoze jestli de o to jak to dopada kdyz sem zhulenej tak casto kdyz sem zhulenej tak si neumim dat blbyho sluka z cigara
Já teď hodně hulím ze skla to je nejlepší na skéra a tak, jinak mám ještě železnou šroubovací lysohlávku s fakt velkým kotlem ale bongem z PET flašky taky nepohrdu (nejlepší je to na intru na hajzlu v 11 v noci tak v 8 lidech)
Uplne zefseho nejvic nejlepco je starej zlatej spek...álé: nedavno mi kamos dal vjedet ze ma luxcucni vodarnu. Je udelana ze stary vodepsany plynovy masky, misto vzduchovyho filtru je tam klasicky vodni ustroji s kotlem...maska se krasne pricucne na xicht a uz staci jen hluboky nadech a co se nestane? celej nacpanej kotel zmizi kamsi do lidskych dutin))!!! - nejvjeci prasakr:-)
zbožňuju dýmky ale od jisté doby, jsou to asi 4 roky upřednostnuju sklo, jointem nepohrdnu jsou super ale hulím je tak sporadicky, že když má ubalit musím si to napřed tak na dvou papírkách natrénovat ¨dřív jsem dělal fajfky z čehokoliv žárovka násada od štetce hlína různý dřevíčka želízka (mám ještě doma super model z ventilu od wc - z nového pochopitelně - kde je klapka kterou se dá fajfka uzavřít) ale jednou jsem si koupil sklo (mám rád klasiku rovná trubka s přivařeným kotlem směrem nahoru - dobře se dá vyčistit jedním papírovým kapesníkem snadno a rychle) a rychle jsem sám zjistil jak ty přepálený dřevěný dýmky a rychle se zanášející kovovky kazí chut a požitek, navíc jak už bylo řečeno vidět ten dým přes sklo dát si prda a pak jemným fouknutím do trubky udělat kouřové kolečko hm...
Taky si rád dávám podtlaky s petflaškou ale ne z kýble, jen když jsme někde venku u vody na přehradě atd tak si dáme prda o vodní hladinu - mám na to jako kotýlek náústek od trumpety.
Jednou jsem tady na groweru narazil na foto skleněného "srdce", to je brutal dýmka srdce nebo karburátor jí říkám já a to je mým velkým snem. přikládám fotku a prosím víte-li někdo kde se ten skvost dá sehnat a kolik stojí ozvěte se. dík
Ja sem teda toho jeshte tolik nezazila, kourila sem z hafa wychytawek ale nejwic me dostal BONG! .... joint je klasika a kdyz dawam sama nebo jenom nejak na pohodu a klidek, tak dam brko, ... ten BONG je owshem na lepshejshi prilezitosti...
jj, Bong je fakt vychytávka. Ale ne jen na slavností příležitosti, prostě na běžný používání. V batohu ho nosím skoro pořád. A k tomu ještě šetří plíce. Co víc si přát?
včera sem udělal príma nákup na smoukšopu
objednal sem si vodničku, tabáček, uhlíčky, bídíska a taky toho prímovýho bonga
zejtra mi to má přijít taxe těšim jaxvině
už se těšim až ten bong prubnu, držte mi palce
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Jsem něco mezi... takže moje troška do mlýna od high-techu po low-tech: Vapo jsem nezkoušel, bong taky ne, vodnice cizí i vlastní výroby ano, sklo obyč i tvrzené ano, špeky taky - ty teď u mě vedou - pěkně ubalit, hupky do bundy(teď v zimě) a na balkonek a pak už jenom čumím na Špilas. Co se týče šlukovek, tak numero uno viz popis pro rolllllera níže, jinak podomácku udělané z: pálené/nepálené hlíny, alobalu (nouzovka-rychlovka), z cihly, hašovka z redukce motoventilek/cykloventilek, z plechového obalu od CENTROPEN lihovek staré výroby (teď už je dělají celoplastový - ach jo), kupovanou mám doma z těch jednatřiceti jen jednu+jednu malou dýmku na tabák.
rolllller - třešeň? bambus! Bambusku jsem schopen vyrobit za cca 13 minut - oříznu dílek s kolínkem, provrtám uvnitř kolínko, vložím sítko, přebrousím řezné plochy dole a nahoře, vyryju autorskou značku a vybarvímji, vydrhnu ve vodě PVC drátěnku, navoskuju včelím voskem a voila! Zas je na x-let pokoj!
dWARf - hmmm, to má někdo zdroje °;-) No a testing provedu velice rád
- mailová domluva na podrobnostech?
Nuclear - „...a zbytek si popálí hrtan...“ tož dyž tahajó jak vo život?
hh-top - starýho psa novým kouskům naučíš... ale trvá to a jde jen o cvik!
crazyshit - doporučuju tvrzený sklo, sice desetkrát dražší, ale vydrží víc než desetkrát víc než klasický sklo
Kouřit shit? To už radši asfalt od cigošů (nezaměňovat s Cikány)!
kourim z normalniho skla,ktere u nas v trafice stoji 6,-kc.Huleni zatim kupuju za moc penez a ze skla se mi to zda nejekonomictejsi.Nevim proc to tak je ,ale u me to tak proste je,ze kdyz vyhulim celeho jointa nebo jedno sklo,Tak z toho skla jsem zhhuleny minimalne stejne nebo vic nez z jointu.Tak i proto obyc.SKLO!
Ja mam najradsej vodne vecicky natahofky a pod.Ale nepohrdnem ani bongom alebo fajkov ale aj podla prilezitosti ze co by najviac bodlo ... i love water