Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už z predošlých záznamov, nie moc životaschpná, ale to aj "vďaka" mojej zásluhe... Chcela by ešte asi 5-7 dní...smola, už je neskoro ... Aj by som jej doprial, ale namám na to podmienky. Sušiť budem v boxe, takže....
Foťky: zasa klasika, nejak si to preberte, viď. celková kytica, s gandžametrom, hlavná šiška, makro....
Kytice mali dva dni tmy, v deň zatmenia : ) som ich oholil o hlavné listy. Nemám rád chlpaté ženské
No a dnes final depilation. Musel som ich ostrihať až na konzumnú podobu. Šišky sú kurva husté, pevné, hutné a bojím sa, že by mi to začalo pri sušení plesnivieť. Suším v tom istom boxe v sklepe, ale mám tu dosť slušnú vlhkosť: cca 56%. Po dvoch predošlích sušiarňach (ale out) už mám s plesňami skúsenosť, takže, radšej "na ostro" : D a nech to v boxe s ofukom a odfukom dobre preschne.
Nadhera, pekne ti to vyslo, ja to u seba vidim este na take 2tyzdne a potom pojdu dole. Dufam, ze zajtra konecne dojde Final solution. Ja si teda tiez tipnem - 44.3
Čau, celú dobu rast aj kvet 150W Tungsram, 15000 lumen.
Keď si môžem aj ja otipovať svoj grow : ) tak 35 g. Vela toho nebude, ale to mi je pri tomto prvom pokuse naháku. Btw. aj to celé množstvo, ktoré z toho bude, by som ja mal asi na rok hulky : )... Dôležitejšie pre mňa sú skúsenosti, ktoré som načerpal. A tieto skúsenosti beriem ako odrazový mostík ku kvalitnejšiemu pestovaniu a teda aj vyšším výnosom. Vlastú skúsenosť nič nenahradí
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..