Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no doslo mi to na meil,co si psal ale když jsem objednaval seminka - jako priloha k vytisknuti objednavky a je tam uvedene ze "Jakmile obdržíme Vaši platbu, odešleme Vaši objednávku ten samý den" coz se jeste nestalo. Ale mas pravdu ze pokud mi tohle automaticky zaslali,ze vi o te objednavce tak by to tam meli mit u meho jmena uvedene. Nemam jim pro jistotu napsat jak to vypada? zda to podle cisla baliku nekde nelezi v Nizozemsku??
tiez som teraz objednaval od DP..posielal som cash tak isto ako ty, cakal som 2tyzdne, a ani mi neprisiel mail, len listok do schranky o oznameni, ze seeds su na poste..treba cakat
posledni otazka: kdo by vedel kde se daji pres web na Nizozemnskych strankach kontrolovat zasilky poslane z CR tak at mi da vedet,tady. dekuju predem,sry za moje otazky
Hej ted jsem se ptal kamose(postak)ze jsou pojistene ty cenne....a hodne lidi si tu stezovalo,ze jim neposlali potvrzujici mail.....tak bud v pohode-to dojde
Tak to mam doma....5seminek Mazaru,ale kvalita...eeee nic moc aspon me to tak pripada...svetle,jak kdyby nedozrale.....mozna se mi to zda....budu rad,kdyz jedno vyklici a bude to holka
Původní příspěvek od humus flusus Tak to mam doma....5seminek Mazaru,ale kvalita...eeee nic moc aspon me to tak pripada...svetle,jak kdyby nedozrale.....mozna se mi to zda....budu rad,kdyz jedno vyklici a bude to holka
No stres,možná nevypadaj nejlíp,ale geny to jsou kvalitní.
tak sem poslal penize 18 teho brezna a dneska porad nic . myslite ,ze uz se mam obratit na postu a zacit resit co se stalo s mojima penezma . poradte uz sem tu psal,nevim co si o tom myslet ..
Původní příspěvek od VANAdELLERY tak sem poslal penize 18 teho brezna a dneska porad nic . myslite ,ze uz se mam obratit na postu a zacit resit co se stalo s mojima penezma . poradte uz sem tu psal,nevim co si o tom myslet ..
Zkus ješte 7-10 dni počkat . Nekdy se stane že se objednavka zdrži a tvra to neco dele ... A nekdy se to protahne i na mesic
Původní příspěvek od VANAdELLERY tak sem poslal penize 18 teho brezna a dneska porad nic . myslite ,ze uz se mam obratit na postu a zacit resit co se stalo s mojima penezma . poradte uz sem tu psal,nevim co si o tom myslet ..
Kemo nebo jim tam napiš mail co a jak. Mně se jednou stalo, že sem jim poslal platbu na účet, ale jejich banka si strhla 17EUR poplatek a místo př. 150EUR jim došlo o 17 míň... no a oni se tím nezaobírali... ležely jim tam měsíc nějaký love, ale s mojí ojednávkou si to nespojili, protože jich bylo míň, ale pak sem jim napsal a nakonec mi to poslali i se slevou ( těch 17 EUR ), ale teda v půlce léta a to už mi byly dá se říct z půlky na nic.
Zdarec, chci si koupit letos na outdoor nějakej ten colour mix. Mají dva.
V prvním je: Frisian Dew, Passion 1 a Shaman.
A v druhým: Durban POison,Holands Hope a Voodo.
Bral bych asi ten první ale štve mě že tam není ten Durban.
Ještě bych se chtěl zeptat jestli s tím Colour mixem máte dobé zkušenosti.Dík
Musíš kúpiť obidva. Durban Poison rozhodne stojí za to, ale aj Passion1. HH som dostal ako bonus, nebolo to zlé, ale verím, že z lepších semienok by bol lepší výsledok. Shamana som fajčil, je to silné. Voodoo poznám iba z fotiek a príspevkov a Frisian Dew čítam prvýkrát.
Takže ak by som si musel vybrať, zvolil by som si druhý colour mix. DP pretože môže byť fialový, a aj keď nie je, je to šupa, HH pretože by som ho chcel vyskúšať znova z dobrých semien a Voodoo kvôli jeho názvu a popisu, čo som si teraz prečítal na stránke Dutch Passionu.