Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prave ze nechci hydro a rad bych aby se dostalo svetlo i do spodnich pater. Proto sem se snazil to vymyslet tak aby svetlo bylo vsude.... myslel sem ze to bude na kere idealni. kdyz na obe strany udelam zed z pletiva a vetva budou dostavat svetlo z obou stran...
Zamyšlení nad realitou je matoucí, míchající se fantazií, či logickou dedukcí. Co realitou je? Co kolem nás se děje? Co tvoříme svímy činy a myšlenkovímy pochody, nás uvádí do stavu tupé zírající figuríny. Jak stroje fungující na tomto světě vycházející z továrny, Ale my jsme živé bytosti, které jsou svobodné a ne stroje řízené stereotypem poslouchající něčí pokyny.
Btw jestli ma nekdo zkusenost a napad na to jak nejlip sestavit box na 4x 600w s co nejlepsim zabezpecenim a vynosem. Budu jedine rad za napady.... nerad bych sel za katr. :P
Zamyšlení nad realitou je matoucí, míchající se fantazií, či logickou dedukcí. Co realitou je? Co kolem nás se děje? Co tvoříme svímy činy a myšlenkovímy pochody, nás uvádí do stavu tupé zírající figuríny. Jak stroje fungující na tomto světě vycházející z továrny, Ale my jsme živé bytosti, které jsou svobodné a ne stroje řízené stereotypem poslouchající něčí pokyny.
A tady mam jeste jeden navrh kdyby se nekomu nechtelo vertical myslim ze to neni spatny hm ?
zdravim mam otazečku ohledně boxu chci si koupit box HOMEBOX LIGHT 100X100X200CM ale píšou tam že není 100% světlotěsný a že silna hps prosvítí! jak silná prosvítí nevíte náhodou chci tam mít 400w HPS a aby stoho boxu neprosvítalo světlo :-)
pochopil jsem správně šířku 130cm? bych šel spíš do šestikila, ale jinak proč ne... taky záleží jakou teplotu budeš mít kolem boxu. respektive jak teplej vzduch budeš přivádět...
kolem boxu teplota 15-17 stupnů bude mi stačit odtah ? těch 298 m3 ?
Kolem boxu je vhladnějc tak přemejšlím aby v boxu nebyla taková zima tak dát menší přitah ? co vy na to ?
tu vám pridávam jeden nákres ktorý sa zrodil v mojej hlave keď som bol vo vyššom stave
momentálne si ho však postaviť nemôžem ale raz to určite zrealizujem, asi až keď budem mať vlastný byt
je to navrhnuté pre dokonalý prístup k rastlinkám z každej strany, pre jednoduchú prácu s Vscrogom
enjoy
-"Někdy mám chuť se na všechno vysrat... ale pak si vzpomenu že stejně už na všechno seru"-
-"jeden svet nestačí"-
-"kdo pěstuje, skutečně legalizuje"- 1.grow Jack Herer 125W CFL
Tak udelal sem v loznici new box a upozornuju ze neni nic absolutne slyset krasne se u toho spi a mame u toho skoro hlavy jeste to neni uplne hotovy a setrim na rezy hh prosim o pripominka a navrhy na lepsi zpracovani zatim to muzu jeste predelat tak budu rad za kazdou radu/tip. PS: premyslim ze si udelam aeroflo spocital sem material asi na 2tis (mam doma dost instalaterskych veci takze cena bude urcite vyssi)
a jeste ted delam a programuju sondu na pojezd lampy nahoru dolu podle laser mereni vrsku a teploty teoreticky by si to melo vypocitat o kolik zvednout lampu na zaklade informaci z laser cidla a teploty ale je to v ranem vyvoji (zatim to je jen na laser cidlu zkousel sem dat do boxu vysavac, kos na pradlo atd.. a krasne to kopiruje teren 30cm na nim ) zatim to pujde rucne strucne.
Měl bych tu jeden projekt, tak by mě zajímalo, co si o tom myslíte? Jednalo by se o LED domek 2v1. V horní části matkárna s řízkovnou a v dolní květena. Zatím je to tedy jen ve fázi shromáždění prostředků. Ale do zimy času dost..
E1: Aktivní výdech v květové části jsem ještě neuzavřel schválně. Jelikož nevím co za vent tam mám nasadit. Mám k dispozici duct in-line se 270 m3/h nebo klasik pc fan. Co si o tom myslíte vy? Díky za odp. E P.S. Nejlepší asi bude 270 na triák, což?
Původní příspěvek od Eclips
Měl bych tu jeden projekt, tak by mě zajímalo, co si o tom myslíte? Jednalo by se o LED domek 2v1. V horní části matkárna s řízkovnou a v dolní květena.
Mně přijde těch 30 cm na matkárnu málo - řízky se tam vejdou, ale jak velký chceš mít ty matky? Asi bych dal hornímu patru +10 cm, dolnímu tím zas tolik neubereš a zbyde tam cca metr na kytky, což je na půdorysu OK.
Přítahy a odtahy bych umístil tak, aby mezi nima byla co nejvěší vzdálenost - jinými slovy abys ten vzduch prohnal pokud možno přes celý box.
Co se týče odtahu, ty ledky zas tak nehřejou, ne? Já teď odjel kolo v trochu menšim boxu s úsporkou 200W a odtahem 1 PC fan (bez pacháče) a v pohodě. U tebe byslim, že by to 2 PC fany zvládly - ale jestli to chceš prohánět přes pacháč, bude to chctít něco silnějšího.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk