Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim , ja to vidim uplne jinak to ze je kytka hermac musi mit v genech vetsinou je to prave u no name rostlin , protoz genetiky jsou slechteny a tudiz hermac asi nebude zrovna uzitecnej.
Mam to potvrzeny protoze uz mam druhou generaci hermousu. Minulej rok jsem rozsadil no name semena . Vetsina byli hermousi, po sklizni jsem seminka pozbiral a tenhle rok zasadil a mam hermouse zas a nektery dokonce takovy ze jsou to vic samci nez samice. Ale jinak to zkuruje dobre.
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
TAKZE UZ V RUSTU MUZE BYT JO??chci protoze me napadlo ze mam matku hermafrodita,,, protoze pakrat sem ji svitil asi 20 hodin , jinak me to, jede na 18,, mohlo by to byt tim?
Asi si budete myslet, že jsem idiot, ale hermouš se dá udělat z čehokoliv, není to vůbec těžký stačí upravit Ph půdy, periodu svícxení pokut venku, tak zastínit a máte hermouše na světe, Mam spoustu zajímavejch foteček, ale nezjistil jsem jak je vkládat, prosím pošletemi vzkaz, rád se podělim o své miláčky
Dotaz: Z threadu o tom, jak udelat ze samce nebo samice hermaca, sem pochopil, ze kdyz se hermac samosprasi, tak to budou feminizovany seminka. Je to tak?
tak to budou spis heřmansky seminka nez feminizovany, rozhodne by se mi to moc sadit nechtelo... navic i tady je gen. degradace jako pri rizkovani rizku z rizku
mam momentalne jedneho hermaca na experimenty a je pravda ze upravou Ph sa s nim daju robit zaujimave veci,pri velmi vysokom kvitne,po rapidnom znizeni zase prestane
bohuzial,nemam fotak k dispozicii,zatial..ale skusim to stihnut este pred zberom,lebo prave vcera som mu dal final solution,cize uz len nejakych 10dni bude medzi zivymi