Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » BioBizz zkušenosti
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 11 12 13 14 15 »
Vylíhne se Vám hmyz z půdy od Biobizzu když jí nesterilizujete?
Ano, stalo se mi to.
Ne, nikdy.
Hlínu si vždy sterilizuju.
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Loopuch
Stálý Člen

Karma uživatele Loopuch - 90% PěstitelskáKarma uživatele Loopuch - 90% PěstitelskáKarma uživatele Loopuch - 90% PěstitelskáKarma uživatele Loopuch - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 193

citace:
Původní příspěvek od bezdechu

Kterej BioBizz? Co konkrétně toto zpúsobuje? Dělají to všechny jejich hnojky? A v jaké púdě?

Zdarvím z mé skušenosti: všechny hnojiva od Bio bizz snižují Ph zálivky, v mém případě velká radost a po pár měření a míchání jsem mohl hodit ph metr do koše...ale nehodil=)

Jo a nepleť te tu Leafcoat dohromady s Phytaminem ůplně rozdílné věci přeci....
za prd bych řekl že nestojí, věřím všem vodičkám od BioBizz,ale žádné rozdíli po jeho použítí neuvidíš je to přece jenom prevence proti škůdcům....jako postřik je pecka fish mix,krásná zelená barva a ta vůně tě dostane=)

Old Post 27-05-2011 v 10:35 AM
Loopuch je offline   Profil uživatele Loopuch   Find more posts by Loopuch   Foto galerie člena Loopuch   Click here to Send Loopuch a Private Message   Add Loopuch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zahradnik_A
Nový Člen

Karma uživatele Zahradnik_A - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 194

Zdravím přátele pěstitele,

měl bych dotaz ohledně produktů Bio bizz:

Úvod: rostlinka bude v 20 l kýblu v hliněném substrátu (mix Zahradnického substrátu B, kompostové hlíny a agroperlitu).

Hnojivo: - fáze růstu - Fish mix
- fáze květu - Fish mix a Bloom

Dotaz: č.1 - Zajímala by mne frekvence hnojení - jak často v rámci jednoho kalendářního týdne. Jak ve fázi růstu, tak květu.

č.2 - Hnojení přidat k zálivce nebo zalít rostlinku vodou a pak ještě znovu zalít naředěnou vodou s hnojivem.

č.3 - Fáze květu a kombinace Fish mix a Bloom - Mohu mixovat tyto dvě hnojiva dohromady v jedné zálivce nebo radši odděleně dvě samostatné zálivky.

S používáním tekutých hnojiv nemám žádné zkušenosti. Vždy jsem vše nechal na přírodě. Letos bych chtěl jít jak se říká štěstíčku naproti, tak přemýšlím o produktech Biobizz.

Děkuji za věcné rady a připomínky.

Ať to roste s pozdravem Zahradník_A

Old Post 28-05-2011 v 09:57 AM
Zahradnik_A je offline   Profil uživatele Zahradnik_A   Find more posts by Zahradnik_A   Foto galerie člena Zahradnik_A   Click here to Send Zahradnik_A a Private Message   Add Zahradnik_A to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 195

....cest na všechno asi neodpovim snad se nekdo přida
č.1 tak zalezi na množstvi zalivky kolik budes davat-kdyz budas davat malo vody tak casteji a oracene..dejme tomu 2-3 za tyden..uvidis podle substratu

č.2 přidat hnojivo do vody a zalit-pak by jsi to mel zřejme přelite

č.3 Popis produktu
,,Doplňkové růstové hnojivo.Velmi silné.Používat 1 - 2* týdně pouze s vodou bez dalších hnojiv a doplňků nebo při permanentním užívání lze nahradit půl dávky BioBizz Bio Grow Fishmixem. Uvidíte jak Vám rostliny rostou před očima. 100 % bio."

jinak s biobizz nemam skusenosti tak poradi podrobneji nekdo jiny

a na bloom dle meho nazaru nepotřebujes uz rustove hnojivo.
nebo.. se casem snižuje davka az se upe vylouči (Advanced Hyd..)třeba

Old Post 28-05-2011 v 13:14 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jáá
Stálý Člen

Karma uživatele Jáá - 76% PěstitelskáKarma uživatele Jáá - 76% PěstitelskáKarma uživatele Jáá - 76% PěstitelskáKarma uživatele Jáá - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 196

čau pochopil jsem dobře že to bude venku tak tim fissmixem bych to střikall 1 tydne jak v rustu tak v kvetu blomm použivat jiny den než střikaš .myslim si ze 1 za 14 dní stačí hnojit zbytecne tomu nenakladat zalevat večer i střikat (nechavat proschnout hlinu) č.2 už zotpovedel mysak

Ty vole ta palice je velká jak ladova hlava
V ruce se motá další spiknutí,..........,............,..........

JSEM BOTANIK ROSTLINY ZBOZNUJU

WWE

Old Post 28-05-2011 v 18:25 PM
Jáá je offline   Profil uživatele Jáá   Find more posts by Jáá   Foto galerie člena Jáá   Click here to Send Jáá a Private Message   Add Jáá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zahradnik_A
Nový Člen

Karma uživatele Zahradnik_A - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 197

Doplnění: omlouvám se zapomněl jsem uvést v úvodu, že kytička bude umístěna ve foliovníku.

Old Post 28-05-2011 v 19:38 PM
Zahradnik_A je offline   Profil uživatele Zahradnik_A   Find more posts by Zahradnik_A   Foto galerie člena Zahradnik_A   Click here to Send Zahradnik_A a Private Message   Add Zahradnik_A to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Elessar
Nový Člen

Karma uživatele Elessar - 79% PěstitelskáKarma uživatele Elessar - 79% PěstitelskáKarma uživatele Elessar - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 198

Ahoj Zahradník,
nejdříve bych možná zvolil i biobizz hlínu, za těch 20l moc peněz nedáš.
K hnojení, na růst, fish mix o.k., ale raději bych zvolil biogrow. Biobloom na květ je v pohodě.
Jak zalévat, já to střídám, jeden den hnojivo, druhý den voda a tak pořád dokola. Ale outdoor nejedu, takže se budeš muset řídit kytičkou, jak moc toho bude potřebovat.
Pokud ten substrát co píšeš má hodně mikroživin, tak do něj běž, hlavně ať Ti to pak nehejbe s pHčkem, ikdyž biobizz je dost tolerantní.
Možná bych ještě koupil Alg-A-Mic, aby jsi nemusel řešit nedostatek Mg.
Pokud máš jednu kytičku, půllitrové balení od každého hnojiva by Ti mělo stačit.
Všechno smícháš do jedné zálivky, nenechávat více jak jeden den namíchané.
Na květ určitě přidávat růstové hnojivo(tenhle mylník, se to objevuje docela často), nemusíš tak vysokou dávku, jak doporučuje tabulka, ale počítej, že to v tom foliovníku bude pěkně svištět a ty kytičky ten dusík potřebují, je to stavební kámen. Taky působí Bio Grow jako tonikum v konečné fázi květu.

Jinak bych Ti doporučil, udělat si v tom nějakej systém, kytičky mají rády pravidelnost, raději hnojit menší dávky a častěji.
Ono se to pak v té hlíně blbě dohání, to není hydro, kde dáš minerální hnojivo a jde to rovnou do kytek.
Pokud se objeví nějaký problém, je delší reakční doba rostliny.

Biobizz jedu celou řadu a jsem naprosto spokojený, jak s růstem, květem i výsledným produktem.

Trošku lze ještě upravit dávkování podle charekteru rostliny, indica či sativa. Obecně toho snese indica víc a je i hladovější než sativa. Kytičky Ti to sami dají najevo.

Přeju co nejvíce štěstíčka a příjemný grow.

Good Luck
Elessar

Old Post 28-05-2011 v 21:57 PM
Elessar je offline   Profil uživatele Elessar   Find more posts by Elessar   Foto galerie člena Elessar   Click here to Send Elessar a Private Message   Add Elessar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZkourenejPes
Stálý Člen

Karma uživatele ZkourenejPes - 83% PěstitelskáKarma uživatele ZkourenejPes - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 199

Cau , je mozny , ze kdyz sem na 9litru vody pridal 12ml - fish mix , 8ml - bio grow , 16ml - bio bloom , ze mi to snizilo PH vody o asi 1,5 stpne? Merim lkamusovejma papirkama , tak jestli ukazujou dobre

Old Post 14-06-2011 v 20:25 PM
ZkourenejPes je offline   Profil uživatele ZkourenejPes   Find more posts by ZkourenejPes   Foto galerie člena ZkourenejPes   Click here to Send ZkourenejPes a Private Message   Add ZkourenejPes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FloweRoman
Stálý Člen

Karma uživatele FloweRoman - 46% PěstitelskáKarma uživatele FloweRoman - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 200

no já to měřím kapkama, a taky mi to srazilo Ph minimálně o 1,5.
Tak jsem to malinko ještě naředil vodou a dostal se na krásných 6,5.

Old Post 26-06-2011 v 18:28 PM
FloweRoman je offline   Profil uživatele FloweRoman   Find more posts by FloweRoman   Foto galerie člena FloweRoman   Click here to Send FloweRoman a Private Message   Add FloweRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tes
Nový Člen

Karma uživatele Tes - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 201

moje zkusenost s biobizzem je vesměs pozitivní, s hnojkama jsem spokojený mám celou řadu a všechno roste jako divé... na tenhle pěst jsem ale koupil i biobizz hlínu resp. ALL-MIX a i když by měl být údajně ošetřen proti škůdcům tak mi z něj vylezlo hromada smutnic... ale pořešil jsem je žlutyma nalepkama a znamej mi poradil hlistice a zase všechno roste jako divé

První grow Belladonna 250W sodík

Old Post 06-07-2011 v 18:32 PM
Tes je offline   Profil uživatele Tes   Find more posts by Tes   Foto galerie člena Tes   Click here to Send Tes a Private Message   Add Tes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pedro_devil
Stálý Člen

Karma uživatele pedro_devil - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 202

Četl jsem tu, že někdo radil, že zalévat večer - tj dle mého názoru (a někde jsem to tu na fóru četl) a i dle logiky blbost! Přeci jim nedáváte výživu když jdou kytky "spát"! Zalévat by se mělo ráno - když se kytky "vzbuděj"! Pokud se pletu tak mne prosím opravte!

Každopádně i já používám BioBizz! Na růst Grow a FishMix (každý den 4 a 2 ml) na postřik 1,5 ml FishMixu a Leaf Coat (oboje zvlášť!). Na květ hodlám používat Bloom, TopMax a FishMix (every day 4ml, 3ml a 2ml na litr) a postřik LeafCoatem!

http://www.lecebnekonopi.cz/petice/podepsat

Old Post 13-07-2011 v 21:13 PM
pedro_devil je offline   Profil uživatele pedro_devil   Find more posts by pedro_devil   Foto galerie člena pedro_devil   Click here to Send pedro_devil a Private Message   Add pedro_devil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ray.Wost
Stálý Člen

Karma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 203

All-mix a smutnice.. stejné zkušenosti, používal jsem 3roky a většinou se tam objevily...
Teď jsem koupil BAT od Plagron a žádné tam nejsou!!!
Jinak BioBizz rozhodně doporučuju (ale hlídat pH!)
..Growu-zdar

..I don´t you, you don´t me, man..

SCROG 250.. jak vyšitej ;o)
Můj první indoor - 250 ala SCROG..
Growrooom..

Old Post 16-07-2011 v 19:19 PM
Ray.Wost je offline   Profil uživatele Ray.Wost   Find more posts by Ray.Wost   Foto galerie člena Ray.Wost   Click here to Send Ray.Wost a Private Message   Add Ray.Wost to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ray.Wost! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roxinka
Nový Člen

Karma uživatele Roxinka - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 204

tak biobizz jedině tady http://www.growshop-praha.eu/160-ak...nojiva-bio-bizz v sadě je dycky jeden produkt zdarma, což odpovídá asi 20% slevě

Old Post 21-07-2011 v 18:17 PM
Roxinka je offline   Profil uživatele Roxinka   Find more posts by Roxinka   Foto galerie člena Roxinka   Click here to Send Roxinka a Private Message   Add Roxinka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 205

jedu biobizz od svého prvního indoor pěstu, a zůstanu mu věrný.. kvalitní produkt, kvalitní návod k užití, prostě jsem spokojen.. w
btw používám allmix - a smutnice, ani nic jiného, se mi nikdáž neobjevilo...

carpe diem

Old Post 21-07-2011 v 18:25 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 206

citace:
Původní příspěvek od pedro_devil
Četl jsem tu, že někdo radil, že zalévat večer - tj dle mého názoru (a někde jsem to tu na fóru četl) a i dle logiky blbost! Přeci jim nedáváte výživu když jdou kytky "spát"! Zalévat by se mělo ráno - když se kytky "vzbuděj"! Pokud se pletu tak mne prosím opravte!

Každopádně i já používám BioBizz! Na růst Grow a FishMix (každý den 4 a 2 ml) na postřik 1,5 ml FishMixu a Leaf Coat (oboje zvlášť!). Na květ hodlám používat Bloom, TopMax a FishMix (every day 4ml, 3ml a 2ml na litr) a postřik LeafCoatem!

No kdy máš největší koncentraci THC ? no ráno a kdy se tam vytvoří když přes den do večera se obsah postupně snižuje? no v noci ,takže logicky je lepší hnojit přes den nebo na večer (teda aspoň mě to nikdy nezklamalo a rozdíl tam byl) ale vodou zalívat je lepší ráno...

jinak na automatky jsem při náznaku květu až týden před kosou používal pravidelně TOPMAX a bobtnalo to suprově (outdoor!)

Naposledy upravil 24-07-2011 v 20:18 PM

Old Post 24-07-2011 v 19:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Carlos
Stálý Člen

Karma uživatele Carlos - 68% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 207

Ahoj ,no ja mam takovej problem ,mel sem nedostatek light mixu ,daval sem seminka ,naspodek kvetniku ,sem dal all mix z minuleho kola ,jenze ted sem na 26dnu kvetu a uz podruhe se me tam obevily trasneky ,nemluve o tom co se stalo z listy po postrikani bioolem ,presto se tam ty svine obevily znova ,musel to postrikat znova a listy jsou na tom jeste hur ,jako by cernaly od konecku (jako pri toxikaxi fosforem) ale dalsi den je tam i oranzova a zluta barva .Neni poznat jestli je to nedostatek nebo prebitek ,popripade jestli to neni zpusobeno necim jinym.
Jedu :Homebox silver 1x1x2
400w hps super
,3klipsnaky 25cm ,
350m/3 odtah
250m/3 pritah
Ph upravuji na 5.8-6%
teplota den 28% ,noc 24-26%, vlhkost 40-50%
, Seedbanka Dutch pasion(color mix -2x mazar ,2blueberry, 2Orange Bud )a green house -(5krat elnino)ˇBlueberry nema poskozeny ani jeden list a nekteri el-nino taky ne.
Jinak pouzivam Sadu od biobizzu -Grow, bloom, top max , alg- mix.+sem dal supernakvetovy stimulator bloosom blood.
zalivam jednou za 2-3dny ,diky za nejakou radu

Old Post 28-07-2011 v 15:06 PM
Carlos je offline   Profil uživatele Carlos   Find more posts by Carlos   Foto galerie člena Carlos   Click here to Send Carlos a Private Message   Add Carlos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HurricaneGeorge
Stálý Člen

Karma uživatele HurricaneGeorge - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 208

citace:
Původní příspěvek od Carlos
Ahoj ,no ja mam takovej problem ,mel sem nedostatek light mixu ,daval sem seminka ,naspodek kvetniku ,sem dal all mix z minuleho kola ,jenze ted sem na 26dnu kvetu a uz podruhe se me tam obevily trasneky ,nemluve o tom co se stalo z listy po postrikani bioolem ,presto se tam ty svine obevily znova ,musel to postrikat znova a listy jsou na tom jeste hur ,jako by cernaly od konecku (jako pri toxikaxi fosforem) ale dalsi den je tam i oranzova a zluta barva .Neni poznat jestli je to nedostatek nebo prebitek ,popripade jestli to neni zpusobeno necim jinym.
Jedu :Homebox silver 1x1x2
400w hps super
,3klipsnaky 25cm ,
350m/3 odtah
250m/3 pritah
Ph upravuji na 5.8-6%
teplota den 28% ,noc 24-26%, vlhkost 40-50%
, Seedbanka Dutch pasion(color mix -2x mazar ,2blueberry, 2Orange Bud )a green house -(5krat elnino)ˇBlueberry nema poskozeny ani jeden list a nekteri el-nino taky ne.
Jinak pouzivam Sadu od biobizzu -Grow, bloom, top max , alg- mix.+sem dal supernakvetovy stimulator bloosom blood.
zalivam jednou za 2-3dny ,diky za nejakou radu

Fotky?!

Jo třásněnky jsou svině, měl jsem je taky, ale pouze na dvou listech, takže v počátečním stádiu, tak jsem kytky ještě v růstu postříkal pongamovým olejem (agro natura rock effect), dva listy utrhl, ale zbývající se 2. den začali trochu divně kroutit (jako při špatném pH), nevím čím to bylo ale už to ustupuje a listy jsou zase normální. Jinak pořád krásně zelené a třásněnky zatím nikde, kdyby se ještě ukázaly tak před nakvétáním asi použiji něco razantnějšího. S biolem nemám zkušenosti.
Jestli se u tebe nejedná o známky přehnojení...

Balkonový Killer Kush

SuperSILENT BB75 CT-MH/HPS250W+FL56W soil GHE TAHOE ALIEN
DR60 CT-MH/HPS250W+FL56W soil GHE MKxSk
KALFAS growbox CFL250Wdual V-BOG

EC a databáze dEC1 hnojiv

Reverzně osmotická filtrační jednotka 310-80M
Terárium pro Avicularia Versicolor s hydroponickým systémem typu bubbler

Hurricane Georges was the seventh tropical storm, fourth hurricane, and second major hurricane of the 1998 Atlantic hurricane season.

Naposledy upravil HurricaneGeorge 28-07-2011 v 22:39 PM

Old Post 28-07-2011 v 18:56 PM
HurricaneGeorge je offline   Profil uživatele HurricaneGeorge   Find more posts by HurricaneGeorge   Foto galerie člena HurricaneGeorge   Click here to Send HurricaneGeorge a Private Message   Add HurricaneGeorge to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 11 12 13 14 15 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-04-2021 - biobizz vs atami - 0 odpovědí
14-07-2016 - Biobizz hnojiva - 3 odpovědí
23-04-2020 - Biobizz cocos - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás