Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kterej BioBizz? Co konkrétně toto zpúsobuje? Dělají to všechny jejich hnojky? A v jaké púdě?
Zdarvím z mé skušenosti: všechny hnojiva od Bio bizz snižují Ph zálivky, v mém případě velká radost a po pár měření a míchání jsem mohl hodit ph metr do koše...ale nehodil=)
Jo a nepleť te tu Leafcoat dohromady s Phytaminem ůplně rozdílné věci přeci....
za prd bych řekl že nestojí, věřím všem vodičkám od BioBizz,ale žádné rozdíli po jeho použítí neuvidíš je to přece jenom prevence proti škůdcům....jako postřik je pecka fish mix,krásná zelená barva a ta vůně tě dostane=)
Úvod: rostlinka bude v 20 l kýblu v hliněném substrátu (mix Zahradnického substrátu B, kompostové hlíny a agroperlitu).
Hnojivo: - fáze růstu - Fish mix
- fáze květu - Fish mix a Bloom
Dotaz: č.1 - Zajímala by mne frekvence hnojení - jak často v rámci jednoho kalendářního týdne. Jak ve fázi růstu, tak květu.
č.2 - Hnojení přidat k zálivce nebo zalít rostlinku vodou a pak ještě znovu zalít naředěnou vodou s hnojivem.
č.3 - Fáze květu a kombinace Fish mix a Bloom - Mohu mixovat tyto dvě hnojiva dohromady v jedné zálivce nebo radši odděleně dvě samostatné zálivky.
S používáním tekutých hnojiv nemám žádné zkušenosti. Vždy jsem vše nechal na přírodě. Letos bych chtěl jít jak se říká štěstíčku naproti, tak přemýšlím o produktech Biobizz.
....cest na všechno asi neodpovim snad se nekdo přida
č.1 tak zalezi na množstvi zalivky kolik budes davat-kdyz budas davat malo vody tak casteji a oracene..dejme tomu 2-3 za tyden..uvidis podle substratu
č.2 přidat hnojivo do vody a zalit-pak by jsi to mel zřejme přelite
č.3 Popis produktu
,,Doplňkové růstové hnojivo.Velmi silné.Používat 1 - 2* týdně pouze s vodou bez dalších hnojiv a doplňků nebo při permanentním užívání lze nahradit půl dávky BioBizz Bio Grow Fishmixem. Uvidíte jak Vám rostliny rostou před očima. 100 % bio."
jinak s biobizz nemam skusenosti tak poradi podrobneji nekdo jiny
a na bloom dle meho nazaru nepotřebujes uz rustove hnojivo.
nebo.. se casem snižuje davka az se upe vylouči (Advanced Hyd..)třeba
čau pochopil jsem dobře že to bude venku tak tim fissmixem bych to střikall 1 tydne jak v rustu tak v kvetu blomm použivat jiny den než střikaš .myslim si ze 1 za 14 dní stačí hnojit zbytecne tomu nenakladat zalevat večer i střikat (nechavat proschnout hlinu) č.2 už zotpovedel mysak
Ty vole ta palice je velká jak ladova hlava
V ruce se motá další spiknutí,..........,............,..........
Ahoj Zahradník,
nejdříve bych možná zvolil i biobizz hlínu, za těch 20l moc peněz nedáš.
K hnojení, na růst, fish mix o.k., ale raději bych zvolil biogrow. Biobloom na květ je v pohodě.
Jak zalévat, já to střídám, jeden den hnojivo, druhý den voda a tak pořád dokola. Ale outdoor nejedu, takže se budeš muset řídit kytičkou, jak moc toho bude potřebovat.
Pokud ten substrát co píšeš má hodně mikroživin, tak do něj běž, hlavně ať Ti to pak nehejbe s pHčkem, ikdyž biobizz je dost tolerantní.
Možná bych ještě koupil Alg-A-Mic, aby jsi nemusel řešit nedostatek Mg.
Pokud máš jednu kytičku, půllitrové balení od každého hnojiva by Ti mělo stačit.
Všechno smícháš do jedné zálivky, nenechávat více jak jeden den namíchané.
Na květ určitě přidávat růstové hnojivo(tenhle mylník, se to objevuje docela často), nemusíš tak vysokou dávku, jak doporučuje tabulka, ale počítej, že to v tom foliovníku bude pěkně svištět a ty kytičky ten dusík potřebují, je to stavební kámen. Taky působí Bio Grow jako tonikum v konečné fázi květu.
Jinak bych Ti doporučil, udělat si v tom nějakej systém, kytičky mají rády pravidelnost, raději hnojit menší dávky a častěji.
Ono se to pak v té hlíně blbě dohání, to není hydro, kde dáš minerální hnojivo a jde to rovnou do kytek.
Pokud se objeví nějaký problém, je delší reakční doba rostliny.
Biobizz jedu celou řadu a jsem naprosto spokojený, jak s růstem, květem i výsledným produktem.
Trošku lze ještě upravit dávkování podle charekteru rostliny, indica či sativa. Obecně toho snese indica víc a je i hladovější než sativa. Kytičky Ti to sami dají najevo.
Cau , je mozny , ze kdyz sem na 9litru vody pridal 12ml - fish mix , 8ml - bio grow , 16ml - bio bloom , ze mi to snizilo PH vody o asi 1,5 stpne? Merim lkamusovejma papirkama , tak jestli ukazujou dobre
moje zkusenost s biobizzem je vesměs pozitivní, s hnojkama jsem spokojený mám celou řadu a všechno roste jako divé... na tenhle pěst jsem ale koupil i biobizz hlínu resp. ALL-MIX a i když by měl být údajně ošetřen proti škůdcům tak mi z něj vylezlo hromada smutnic... ale pořešil jsem je žlutyma nalepkama a znamej mi poradil hlistice a zase všechno roste jako divé
Četl jsem tu, že někdo radil, že zalévat večer - tj dle mého názoru (a někde jsem to tu na fóru četl) a i dle logiky blbost! Přeci jim nedáváte výživu když jdou kytky "spát"! Zalévat by se mělo ráno - když se kytky "vzbuděj"! Pokud se pletu tak mne prosím opravte!
Každopádně i já používám BioBizz! Na růst Grow a FishMix (každý den 4 a 2 ml) na postřik 1,5 ml FishMixu a Leaf Coat (oboje zvlášť!). Na květ hodlám používat Bloom, TopMax a FishMix (every day 4ml, 3ml a 2ml na litr) a postřik LeafCoatem!
All-mix a smutnice.. stejné zkušenosti, používal jsem 3roky a většinou se tam objevily...
Teď jsem koupil BAT od Plagron a žádné tam nejsou!!!
Jinak BioBizz rozhodně doporučuju (ale hlídat pH!)
..Growu-zdar
jedu biobizz od svého prvního indoor pěstu, a zůstanu mu věrný.. kvalitní produkt, kvalitní návod k užití, prostě jsem spokojen.. w
btw používám allmix - a smutnice, ani nic jiného, se mi nikdáž neobjevilo...
Původní příspěvek od pedro_devil Četl jsem tu, že někdo radil, že zalévat večer - tj dle mého názoru (a někde jsem to tu na fóru četl) a i dle logiky blbost! Přeci jim nedáváte výživu když jdou kytky "spát"! Zalévat by se mělo ráno - když se kytky "vzbuděj"! Pokud se pletu tak mne prosím opravte!
Každopádně i já používám BioBizz! Na růst Grow a FishMix (každý den 4 a 2 ml) na postřik 1,5 ml FishMixu a Leaf Coat (oboje zvlášť!). Na květ hodlám používat Bloom, TopMax a FishMix (every day 4ml, 3ml a 2ml na litr) a postřik LeafCoatem!
No kdy máš největší koncentraci THC ? no ráno a kdy se tam vytvoří když přes den do večera se obsah postupně snižuje? no v noci ,takže logicky je lepší hnojit přes den nebo na večer (teda aspoň mě to nikdy nezklamalo a rozdíl tam byl) ale vodou zalívat je lepší ráno...
jinak na automatky jsem při náznaku květu až týden před kosou používal pravidelně TOPMAX a bobtnalo to suprově (outdoor!)
Ahoj ,no ja mam takovej problem ,mel sem nedostatek light mixu ,daval sem seminka ,naspodek kvetniku ,sem dal all mix z minuleho kola ,jenze ted sem na 26dnu kvetu a uz podruhe se me tam obevily trasneky ,nemluve o tom co se stalo z listy po postrikani bioolem ,presto se tam ty svine obevily znova ,musel to postrikat znova a listy jsou na tom jeste hur ,jako by cernaly od konecku (jako pri toxikaxi fosforem) ale dalsi den je tam i oranzova a zluta barva .Neni poznat jestli je to nedostatek nebo prebitek ,popripade jestli to neni zpusobeno necim jinym.
Jedu :Homebox silver 1x1x2
400w hps super
,3klipsnaky 25cm ,
350m/3 odtah
250m/3 pritah
Ph upravuji na 5.8-6%
teplota den 28% ,noc 24-26%, vlhkost 40-50%
, Seedbanka Dutch pasion(color mix -2x mazar ,2blueberry, 2Orange Bud )a green house -(5krat elnino)ˇBlueberry nema poskozeny ani jeden list a nekteri el-nino taky ne.
Jinak pouzivam Sadu od biobizzu -Grow, bloom, top max , alg- mix.+sem dal supernakvetovy stimulator bloosom blood.
zalivam jednou za 2-3dny ,diky za nejakou radu
Původní příspěvek od Carlos Ahoj ,no ja mam takovej problem ,mel sem nedostatek light mixu ,daval sem seminka ,naspodek kvetniku ,sem dal all mix z minuleho kola ,jenze ted sem na 26dnu kvetu a uz podruhe se me tam obevily trasneky ,nemluve o tom co se stalo z listy po postrikani bioolem ,presto se tam ty svine obevily znova ,musel to postrikat znova a listy jsou na tom jeste hur ,jako by cernaly od konecku (jako pri toxikaxi fosforem) ale dalsi den je tam i oranzova a zluta barva .Neni poznat jestli je to nedostatek nebo prebitek ,popripade jestli to neni zpusobeno necim jinym.
Jedu :Homebox silver 1x1x2
400w hps super
,3klipsnaky 25cm ,
350m/3 odtah
250m/3 pritah
Ph upravuji na 5.8-6%
teplota den 28% ,noc 24-26%, vlhkost 40-50%
, Seedbanka Dutch pasion(color mix -2x mazar ,2blueberry, 2Orange Bud )a green house -(5krat elnino)ˇBlueberry nema poskozeny ani jeden list a nekteri el-nino taky ne.
Jinak pouzivam Sadu od biobizzu -Grow, bloom, top max , alg- mix.+sem dal supernakvetovy stimulator bloosom blood.
zalivam jednou za 2-3dny ,diky za nejakou radu
Fotky?!
Jo třásněnky jsou svině, měl jsem je taky, ale pouze na dvou listech, takže v počátečním stádiu, tak jsem kytky ještě v růstu postříkal pongamovým olejem (agro natura rock effect), dva listy utrhl, ale zbývající se 2. den začali trochu divně kroutit (jako při špatném pH), nevím čím to bylo ale už to ustupuje a listy jsou zase normální. Jinak pořád krásně zelené a třásněnky zatím nikde, kdyby se ještě ukázaly tak před nakvétáním asi použiji něco razantnějšího. S biolem nemám zkušenosti.
Jestli se u tebe nejedná o známky přehnojení...