Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja sem jednou zhulenej jak prase prisel domu a koukam tyvoe velka misa pudinku, vzal sem lzici a zacal sem zrat, bylo to takovi ne moc sladky, ale zajmavi, chutnalo mi to, zeru zeru a najednou se v kuchyni objevi rozespala matka a rika: "co to delas?", ja: "davam si ten pudink, no a ona na me cumi jak na vola a rika: "to neni pudink, to je husi sadlo "...
Heh sádlo tak to je v klídku
Ta solvina byla nasypaná na jakymsi tácku a už byla kvalitně vysušená,já jsem si myslel zhe je to posipátko na koláče,jsme trochu nemocnej a necítím chuť,pak jsem si včimnul těch bublin co jsem měl v hubě.Už nikdy více,neskončil jsme s hlavou v hajzlíku ale z prdele jsem měl prutokovej ohřívač.Co jsem snědl,z toho jsem se hned posral …solvinu už nejím…
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Uplne se vždycky se segrou zhulime a pak sezerem na co prijdem.
Doporučujem:
Okurky s kakaem
makovec s paštikou
A dosti brutalita je spolknout šuměnku a zapit kofolou, to je pak sranda a hlavně pěny. DOBROU CHUŤ
Raz som zjedol mastné mäso namáčané v šľahačke, za tým som si dal slaninu a jogurt s kopou šľahačky a za tým jablko.................................Po tom všetkom som skončil na 3 dni v nemocnici. Zápal slepého čreva.
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
nektera žrasa jsou faqt skvělý ulety...ja hodně žeru nejrůznější sýry a k tomu sklenku vina,tak to si opravdu vychutnávám...prostě pohodička...nějakou good hudbu k tomu, svíčka....
Boogi, výbornej nápad. Sám nejraději praktikuju dobrej čaj a k němu perník atd. , ale džus bude ještě jemnější a hladivější. Navíc se jisotjistě budu cítiot víc spjatý s přírodou ! jaký jsou dobrý značkykvalitních džusů ? Na penězích nezáleží... Dík...
ja to delam tak... nechat jednu sklinku dzusu naredeneho s vodou a jednu cisteho dzusu(ten je fuckt fest sladkej).tim mas po ruce i neco hodne sladkyho.ja ovsem mivala vzdycky tak 3druhy dzusu a vypiju 1l behem pul hodky .kupovala jsem ty-nektary,co meli zrovna v obchode(nejcasteji merunka,banan,hruska-ta je tady v aus fest draha ).