Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Popis jak susis, prosim. Vsimas jak rychle ti to vsechno zesamozrejmi. Kdyz zacinas davas fotky jak se dela dira do skrine rozfazovane na nekolik ukonu. Kdyz susis, tak uz jen lakonicky 'susim'. :-)
zatim susim v pokoji, kde neni pohyb, je to samostatna mistnost s topenim. kvitko mam zavesene na snure vzhuru koreny (nohama). Susene ovoce nebylo vonave, takze susim jenom tak.
ufff .ted sem to docet.. pohoda citymane.. jen zkus priste dat vic kytek tak 4-6 mas skrin sirokou tak ji vyuzij do sirky.. hmm treba scrog .. sog nepremyslel si ? ... a pohraj si poradne s tvarem .. už jako rizek zastipni ohni nech dorust spodky a pak si s tim kolinka poradej..he tak hodne zdaru čus...
Takze lidickove, chtel bych vam vsem podekovat za rady, pripominky, napady a namety. Hulo se povedlo i pres svilusky, plisne a vubec. Je to moc dobry model, jak chutove, tak silove
Rozjizdim druhe kolo pesteni, to najdete v novem thredu.
thekeptn: kytky ted byly na ridko, protoze to byl jen takovy test. Nad scrogem jsem premyslel, ale zatim jeste zkusim jedno kolo normalne. Dik za rady, mozna to zadnu jemne ohybat, uvidim jak to pujde.
Takze celkove jsem odhadl (susilo se na vicekrat a uzdibovalo casto i pri suseni) vynos z prvni skrine na cca 50g. Coz je sice nic moc, ale na druhou stranu na prvni sklizen dost dobre po vsech tech plisnich a sviluskach.
KABUTO jak pises o tom stiunitku z konimove roury, jakou si tam mel zarovku a jaky sklo? prijde mne, ze ze pod 400W tab bude strasny vedro a normalni sklo by to nedalo
dekuji mnohokrat momentalne bojuju uz dalsi sezonu se skudci, zvlaste v lete je to masakr. Pristi kolo budu bilit skrin, na odrazovou folii kaslu... je to neprakticke
Z posledni urody mi po 8mi tydnech ve skrini zbyla jedna kytka sensi star. byla takova mensi a 8 tydnu mi prislo malo, tak jsem ji nechal na okne. Trochu jsem na ni zapomnel a nechal ji tam celkem 11 tydnu! Prave jsem si zapalil testovaci vzorek po tydnu suseni v temne komore.
Lec to neni uplne chutove ono, neni to spatne Asi jsem to lehce preburil, ma to pomalejsi nastup, ale uvidime.