Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od megabuh Us ste skusili kdys ste skoureny voba dobre nalozeny a jak se patri bez hadru a jinejch zbitecnosti se jenom tak obejmout? je to hroznej mazec, nemluvit jenom prozivat tu chvili vobadva zacnete brnet ale uplne huste fakt kotel.
Zdravím
S tím sexem je to pravda, přítelkyně když si dá nějaké ty bylinky tak je potom dost nadržená a já na tom nejsem jinak. Ale vše záleží na tom jak moc jste zkouřený.
To asi jak u koho... Mě sa zdá že všechno o hodně líp a víc cítím (a to je fakt moc super). A o nadrženosti radši ani nemluvím :-D. To stačí aby se mě přítel dotkl, jenom mi něco pošeptal, nebo nějaká podobná "maličkost" ;-) a fakt se to nedá vydržet... :-)) Když ale zrovna v tu chvíli (třeba někde mezi lidma, venku v zimě nebo za podobných nepřejících okolností) sex nejde uskutečnit, tak to je špatné :-D.
Původní příspěvek od megabuh Us ste skusili kdys ste skoureny voba dobre nalozeny a jak se patri bez hadru a jinejch zbitecnosti se jenom tak obejmout? je to hroznej mazec, nemluvit jenom prozivat tu chvili vobadva zacnete brnet ale uplne huste fakt kotel.
To znám, my sme jednou jenom tak leželi (jak říkáš bez hadrů ;-) ), protože jsme se nějak k sexu (už ani nevím proč) nedostali, ale bylo to fakt boží, to byl jeden z mých nej. zážitků po hulení...
Koukám že je to u káždého dost individuální, souhlasím s jedním příspěvkem ze začátku tématu kdy tam někdo píše o tom že když se dva opravdu milují a dají si prdíka, jde o neuvěřitelný sex naplněný neskutečnou vášní. Jinak je to trochu jak s alkoholem, člověk jak po brčku tak i po pití dýl vydrží:-) aspoň v mém případě. A každopádně jde o sexuální nakopávák!
Původní příspěvek od Zedy Koukám že je to u káždého dost individuální, souhlasím s jedním příspěvkem ze začátku tématu kdy tam někdo píše o tom že když se dva opravdu milují a dají si prdíka, jde o neuvěřitelný sex naplněný neskutečnou vášní. Jinak je to trochu jak s alkoholem, člověk jak po brčku tak i po pití dýl vydrží:-) aspoň v mém případě. A každopádně jde o sexuální nakopávák!