Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zmonica: s takovou stravou (ryba s mlíkem apd.) se té sračce nemůžeš divit příště to zkus s něčím co bude alespoň trochu ladit, aby jsi zjistila jestli máš sračku z kombinace jídla nebo z toho, že před jídlem hulíš.
soletky sou slanny ticinky my na vysocine rikame soletky teda aspon u nas jo a dobry jidlo je treba jeste chleba posipat grilovacim korenim a poslit k tomu vzit do ruky sejra tvrdyho a na nej dad tatarku je to fakt dobry jed sem to i driv
Nedávno jsem skočil domů, vzal velkej pytel piškotů a do dvoulityrovky udělal kakao (Granko + vlažný mlíko). Luxusní sentiment zaručen, stejně jako požraníčko. Podobně vřele doporučuju Tatranky,příp. Čokotatranky. K nim dobrej zelenej čajíček a není co řešit, jen si sqěle pochutnávat.
Kámoš jednou přišel dom s brutální žravkou,tak si začal dělat tousty.Než se dodělají,tak si leh do postele a usnul.Ráno se podívá-touster vypnutý(asi tata v noci) a vevnitř pěkné škvarky)
Ja sem snědl sardinky s vajíčkem rohlík s hořčicí pak taky jednou jsem snědl ještě zmražený hranolky doufam ze se vam ztoho neudela blbe a nedate mi k-
|| LiVe iN PeAcE & GANJU V DUŠI 4EVER ||
-- ANTIFA --