Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
K čemu je tahle přehnaná popularizace mariuhany???????
K legalizaci nepovede,všeobecný mínění obyvatelstva taky nezmění.
Jestli touhle cestou někoho přivedete ke kouření mariuhany,udělá vás to šťastnějšími??Já vim mariuhana je neškodná droga a nevzniká na ní závislost bla bla bla keci někoho kdo si neumí přiznat skutečnost.U někoho mariuhana opravdu nezpůsobuje závislot ale někdo se jí chytí a ona mu zabraňuje v osobním růstu.
Takže můj názor:hulit ale nepropagovat
Reflex si mastí kapsy a vy přikyvujete jak plyšový panáci............
Trochu se zamyslete...............
jaka popularizace? pasivne skourena veverka od pubertaku v parku si prekladam jako deti hele jak je huleni cool. to je presne ten pohled na huleni kerej tady odstartuje legalizaci.....
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Tak tohle už je fakt vážně halluzZ...nechápu...tohle nejni dekadence, sorry že to tak píšu ale příjde mi to spíš jako "de.m..ce" mam z toho všeho hodně smíšený pocity..
Původní příspěvek od Creed K čemu je tahle přehnaná popularizace mariuhany???????
Jestli touhle cestou někoho přivedete ke kouření mariuhany,udělá vás to šťastnějšími??Já vim mariuhana je neškodná droga a nevzniká na ní závislost bla bla bla keci někoho kdo si neumí přiznat skutečnost.U někoho mariuhana opravdu nezpůsobuje závislot ale někdo se jí chytí a ona mu zabraňuje v osobním růstu.
Čekal sem vlnu kritiky ale zdá se že ste ignoranti..........
Jirko dej si chvilku pauzu,zčínám se v tobě poznávat,,,,,,,,,,,prostě total vyhul
2 Creed: s tvým příspěvkem naprosto souhlasím. Taková popularizace legalizaci nepomůže. Co se týče návykovosti, to je spíš věcí přístupu. Psychická závislost je vlastně taková posedlost. Někdo je vůči ní odolný, jiný jí velmi snadno propadá.
Původní příspěvek od Creed K čemu je tahle přehnaná popularizace mariuhany???????
K cemu je to? Neni to jedno? Nestaci ze to nikomu neublizuje? To vsechno musi byt k necemu? K cemu je mi zahrat si na bubny? Komu to pomaha? Tak nejak?
A v osobnim rustu lidem nezabranuje marihuana, ale prave to neco nevyreseneho, co zpusobi ze na huleni ujedou. Bez marihuany by nezili o nic lepsi zivot, porad by ve sve psychice tu diru, kterou jim marihuana zaplni, meli. Navic nemame tu myslim nazrizen osobni rust, takze kdo neroste jeho vec.