Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky pěstování ze semínek je každá kytka jinak vysoká a jinak zralá. Ta co vykvetla nejdříve je nařízkovaná, ale nejperspektivnější matka je hrozný mutant. Vypadá to na problém s nízkým pH půdy té matky. Tak jsem improvizovaně zalil vodou s rozpuštěnou jedlou sodou.
Na lístcích kolem palic se začínají objevovat kapičky a kytky ještě pořád jedou nahoru. Některé chudinky už mají čtyřnásobné zlomeniny.
Přešel jsem komplet na ventilaci 12V. Mám tři 12 cm větráky. Jeden fouká pod výbojku, druhý do hadice k výbojce a třetí tahá vzduch ze skříně. Kupodivu ten co fouká do hadice protlačí hadicí dost vzduchu i když je na druhé straně hadice stojící zaseklý euro. Teda není úplně zaseklý, ale když už se podruhé neroztočil a musel jsem mu pomoct rukou, znejistěl jsem. Takže se přidávám k mase těch, co vás varují před polskými větráky EURO.
JJ napučené kvítky vypadají opravdu NICE ale možná si mohl kyti více roztahat do stran hned na začátku a neměl by si problem s tou výškou ! takhle vidím že světlo zásobuje vrchnich 50 cm a spodek vlastne pomalu pohlcuje tma ! vršíčky budou dobře nadupane ale spodky budou stradat!!! ale jinak první INDOOR klobouk dolů !
Dotaz... měl jsem kytí který se vytahovali, měli velký mezery mezi patrama a hubený stonky. S indorem začínam a mam pocit že to bylo světlem který jsem použil, bylo to nějaký UV 75W(fakt na ho*no investice-ted du do sodíku). Faktorů muže být asi víc, ale mohlo to být hlavně tim světlem? potřebuju onfo. skušených a ošlehaných indoor growerů pls.
Vysoke, tenke kytky znamenaji vetsinou malo svetla. A to budto intenzitou (slaby zdroj daleko od kytek), nebo slozenim (nizky obsah prislusnych vlnovych delek). Ale zkuseny grower nejsem.
Aha, on je tam ten obrazek v puvodni velikosti, ale galerie ho zobrazi s velikosti natvrdo zadanou, takze ho prepocita browser.
Tak alespon pokus s obrazkem predem oriznutym na velikost ve ktere ho zobrazi galerie.
Ahoj mohli bysme se nějak kontaktovat a domluvit rad bych prokonzultoval nejaký rady byl bych ti moc vděčnej kdyžtak mi napiš na martasboy@seznam.cz dík predem
.......máš to všechno moc pěkně vychytaný.......jenom se mi nezdá tvoje metoda pro vyklíčení semínek........mě se osvědčilo: 1cm navlhčený vaty.......a na ní jen tak nasypat semínka......rozhodně ne něčim překrývat!! žadná další vrstna na semínka......a šoupnout to někam do tmy, kde je kolem 32stupňů.....a co se týče tý vody....mě se osvědčila normální Dobrá voda
Zjistil jsem, ze na fotce vypada efektne pouziti blesku, protoze se rozsviti ta vlakna co trci z palic. Dokud to ale nekvete, tak s bleskem to naopak vypada blbe.