Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na konci 14. cti. to tak speka dva tri na mesic, v 16. cti se to rozjelo nekdy 2 speky az 3 dene, nekdy treba 14 dni nic, jinak tak prumer nekdy speka denen nekdy jednou za tejden ale poradne...jak kdy :P ale kdyz nic neni taK to znate vsichni vas zvou
zacal jsem taky na prelomu 14/15, v sestnacti hulil trochu vic a pak to slo dolu a ted se to ustalilo na velmi rozumne spotrebe. jsem rad ze jsem ale zacal brzo, pac kdybych objevil vsechny ty taje a krasy az ted tak bych nemel cas uz na nic rozumnyho ted si zahulim a pohoda, muzu normalne fungovat a tak...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Ja jsem zacal ve 13 ale to bylo jen nekdy za cas..teprve v 15 jsem se rozhulil poradne..asi jsem nemel zacit tak brzo ted to v moji hlave podle toho vypada
Franki-kdybys počkal ještě 4 roky,
tak za pár let bys určitě nelitoval ještě víc.
Vzhledem k tomu, že mám 12letou dceru,
tak tedy to je pro mě velký maso.
Já jsem si dala prvního brkoslava ve 14-ti, rok to bylo takový pochybovačný a od 15-ti čudim v kuse. 2005 to bude šestým rokem a kromě horší paměti a průměrný vylízanosti se cejtim v poho. Každopádně všechno si vybírá svou daň ,ale travička za to rozhodně stojí!!!!!!!!!