Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Použivam kristalon start a je tam napisane že hnojit iba raz do tyždna ale niekde som čital že sa hnoji aj 2 až 3 krat tak sa chcem spytat či to neprehnojim ked to budem hnojit 2x do tyždna . Dik
Původní příspěvek od Patres92 Použivam kristalon start a je tam napisane že hnojit iba raz do tyždna ale niekde som čital že sa hnoji aj 2 až 3 krat tak sa chcem spytat či to neprehnojim ked to budem hnojit 2x do tyždna . Dik
V pohodě. Některé kytky dokonce mají rády větší hnojení, než je výrobcem dopručeno. A kristalon není zrovna nějaké silné hnojivo. Já týdně hnojím 2x (na růst) - 1x kristalon, 1x koncentrát z vylouhovanejch kopřiv (1(koncentrát) :10 (voda)). Ale na květ si už pořiď nějaké biologické hojivo.
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Původní příspěvek od WAMParjan ADVANCED NUTRIENTS PH perfect používá někdo tuhle novou sadu připadn ě ma zkušenosti ze starejma ?
Zdary,
hledal jsem to tady všude možně a nikde jsem nic nenašel. Mám je teď taky, ale žádnou zkušenost s nimi ještě nemám. Momentálně používám SensiBloom A+B (Ph perfect) a AN Big Bud stimulátor. Předtím jsem měl komplet od Plagron a můžu to porovnávat, ale to je zatím dost času. zatím velká spokojenost.
Slyseli jste o vermikompostu? Podle mnohych zahradkaru je to dosud nejucinejsi hnojivo vhodne na rust ale i na kvet. Jedna se o exkrementy kalifornskych i mene vyuzivanych hnojnich zizal. Obrovskou vyhodou je ze si vermikompost muze zalozit uplne kazdy a to i v domacnosti. Takovy organicky odpadkovy kos vyrabejici kvalitni hnojivo.
ma s tym niekdo skusenost, a je to vhodne pre indoor ??
Ahoj, žena to používá v zahradničení dost často. Zalívá tím zeleninu při přesazování po pikírování, moří v tom česnek před sadbou, namáčí do toho místo stimulantu při řízkování kytek, dodává tím látky při přesazování.. Lignohumát si nemůže vynachválit, když to přidává do zálivky hlavně tý přepěstovávaný zelenině, říká že to jede pak jak blbý.. Já jsem na Mařku zatím nepoužil, ale už jsem o tom uvažoval.. Třeba zkusím při předpěstu outdooru, hledám taky nějakou levnou variantu na růst místo Kristalonu..
kopřivový výluh-(obsahuje velké množství dusíku, který podporuje růst) slepičáky-(obsahují fosfor důležitý pro květ).Zadarmo,přírodní a velmi učinné!!Většinou dolaďuji phyt-aminem,fish-mixem,na ochranu BIO OIL.
Návod vám psát nebudu, v tomto topicu je minimálně 10x, tak se podívejte
Před nasazením: Na spod květínáče písek,zemina přírodní ze zahrádky z kompostu, přesytá přes síto, krasně černá plná organických látek,trochu granulovaného hnojiva a perlit, nebo popel, na provzdušnění a prolít vodou a pak zasadit kytičku. A měsic zasaženou kytičku nehnojit!
Zdravicko prosim o radu moje prvni uroda skoncila docela katastrofou mam tezkej problem o zloutnuti listu a nasledne seschnuti ...nevim jestly je to vlhkosti nebo prehnojenim ci jinym problemem ted jedu druhou urodu vypadalo to na rust celkem slibne a ted prisel ten samej problem ..zalejvam 2x tydne a hnojim jednou tejdne...na rust
advencet natural power korenak cca 2 ml na 10 litru
power zyme od hesi 2ml na 10 litru a
grow od plagronu 4 ml na 10 litru
vse to je do jednoho kyble
na kvet mam repro forte davam 3 ml na kybl
bloom 5ml
a green sensation jedu samotnej na zaver jak pisou na lahvicce
nevite proc me ty listy takle seschnou ?muze to byt cca 40 procent listu