Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Určitě to tady někde už je.. někdo radil 12V trafo.. já používam bývalou nabíječku na telefon.. měl jsem na tom napojený i dva a fachalo to.. kabely jsem seříznul a propojil.. kombinoval jsem tak dlouho než se to nerozjelo.. )
přesně jak píše tomsio, podívej se ale měly by jet na 12V jinak by to na nich mělo být napsané a mám taky zapojené 2 větráky na trafo z nabíječky 12V/1A (myslím že je to z nějaké nabíječky na AKUčku) a klasiky uřízneš, máš 2 kabely...větráky mají někdy i 3 kabely, tak prostě zkoušíš a ten který nepotřebuješ tak ustřihneš...žádná věda
řau potřebuji pomoct s tím co je na fotce, chci připojit větráčky od PC do el. sítě a koupil jsem si k tomu dneska vše co potřebuji jen sem narazil asi na problém který bez pájecí pistole neobejdu neví te o něčem jak mam přidělat tento el. kabel do toho stříbrného jedná se konkrétně o zdířka DC 2,1 mm panel matka.
chlapík říkal ze bych to neměl házet přímo na kabel od napaječky (trafo) tak nevím děkuji za odpověď.
PS:chtěl jsem to nejprve hodit přes USB a pak do el. sitě bohužel ale USB neutáhne vice větráčku a hlavně se snižuje po každém připojené větráčku výkon.
Plánuju si postavit skříň 120 x 110 x 180. Trochu jsem si to tu všechno prošel a udělal si pro sebe takový návod - viz. sestava v 3D Chci použít obyčejné PC větrání a pěstovat pod LED osvětlením 300W 6 kytek. Měl bych ještě něco upravit čí něco použít jinak?
já to potřebuju mít trochu mobilní tak sem volil stan a všechno kupovaný, snad to neni špatná investice. Ale podobnym způsobem sem postavil malou matkárnu z věcí co sem našel doma a u táty v garáži... s jedinou investicí za 180 kč za 12v adaptér. Zbytek včetně zářivek, pc větráky (na malou matkrárnu stačí), místo fólie alobal a bílá barva, páska, různý šroubky, temel, kablíky a serepetičky všechno se doma našlo, takže než budete kupovat i ty prkotiny co stojí prd, nejdřív koukněte do dílen, sklepů, garáží atd... možná se budete divit co všechno najdete. Ani vrtačka netřeba, na sololit stačí ostrej nůž.
Matkárna za 180kč a cca 12 hodin práce. Vlastně ještě spínačky budou, takže cca 400,-
Zdravím, měl bych dotaz a přijde mi zbytečně zakládat nové téma kvůli tomu..
Jake mate zkušenosti s antidetekcni folii? Rady, tipy..
Případně jak se umisťuje. Mám zeteplenej box polystyrenem.. Tak jestli staci dat folii do boxu (folie, stena, polystyren) nebo se musi dat folie zvenku ( Folie, polystyren, stena)
Jde o to že box je mimo barak, v neobydleny části.. Je tam 2x600 a bude tam 4x600. Věřím ze termovize jsou běžná praxe ted, i kdyby hledali něco jineho a omylem na to nejeli tak by jim to bylo jasné.
je to drahá hračka... a běžná praxe to je maximálně tak při demnostracích, pátracích akcích apod. Ikdyž dneska už maj často dron s nočnim viděnim a možná i termovizí v každym většim oddělení.
Každopádně dobře tepelně odizolovat a odtah udělat do komína... pak ani s termovizí nic nepoznaj ikdyž v neobydlený části bude rozzářenej komín taky pěst na oko...
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od GGGG Zdravím, měl bych dotaz a přijde mi zbytečně zakládat nové téma kvůli tomu..
Jake mate zkušenosti s antidetekcni folii? Rady, tipy..
Případně jak se umisťuje. Mám zeteplenej box polystyrenem.. Tak jestli staci dat folii do boxu (folie, stena, polystyren) nebo se musi dat folie zvenku ( Folie, polystyren, stena)
Kdyz jsem se ptal v shopu, tak mi rekli ze musi bejt z venku a nemela by bejt nalepena primo na boxu, ale nechat za ni tak 1cm prazdno...
To mě nikdy nenapadalo řešit. Mám ale zase mám doma jen jednu skříň na 250w kam sotva nacpu 5 kytek tak ani nevím zda to má cenu řešit. Btw. Vážně policajti tak lítají s termovizí ? Nebo tu z toho většina uživatelů dělá jen zbytečně velký halo ?
čaute chalani poradte mi tu.chtel bych 1indoor v planu je scrog 200cflrust pak 250cfl kvet skrine mam doma 2 ale nevim kterou pouzit nebo která spis bude lepsi 1je 40*50*124 a jake zvolit kvetinače druha je 43*60*130 něco jsem tu hledal tak mam info nejaky ale budu rad za kazdou radu a co se pod tim da udelat celke .no dik čaute pestu zdar