Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

nejsem teda žádnej radikální antiglobalista, ale do mc donalda bych nikdy nešel! fuck it

tůhle jsem kámošům uvařil či upekl_? buřty na pivě (teda nevim jestli se to takhle přesně dělá, ale všem to moc chutnalo, samožřejmě všichni jsme byli jak zákon káže, ale za střízliva to taky fachá)

jednoduchý jak facka:
nejlépe špekáčky, nebo párky dáte do skleněný zapejkací misky, podlejete trochou vody a dáte trochu omastku (sádlo), přidáte do toho hodně cibule nakrájený na kolečka, sůl, pepř, kmín, paprika mletá, a můžete přidat další koření dle chuti

hodíte to do trouby a chvilku pečete, cca 10min, pak otevřete jedno PIVO (nejlépe tmavé, ale jde to i ze světlýho) a vylejete tam aspoň půlku, tak aby to bylo ponořený tak na půl, a zese pečete, za chvilku do toho dáte trochu kečupu, a nezapomeňte přidat nakrájenej česnek, já česnekem nešetřim! pokuď se šťáva vypekla přilejete ještě pivo, nebo vodu, dopečete to aby byla cibulka měkoučká a buřty pěkně opečený, těsně před koncem můžete ještě skvělou šťávičku zahustit trochou granulovaný jížky

to je vše, žranice jako prase, má to tipickou jemně nahořklou chuť po pivku, lahoda

podávat lze s čimkoliv, zapečený brambory, hranolky, chleba rohlík, ŠPEK!

Naposledy upravil oton 04-08-2003 v 18:00 PM

Old Post 04-08-2003 v 17:52 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vsvadlenka
Stálý Člen

Karma uživatele vsvadlenka - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

Kilo merunek

Old Post 06-08-2003 v 21:07 PM
vsvadlenka je offline   Profil uživatele vsvadlenka   Find more posts by vsvadlenka   Foto galerie člena vsvadlenka   Click here to Send vsvadlenka a Private Message   Add vsvadlenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

oton: ja taky nejsem nějaký globalista, teď chodím raději ke KFC (alespoň vím, že jím kuřecí maso a né mleté psy).

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 07-08-2003 v 06:41 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pad
Stálý Člen

Karma uživatele pad - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

No koukám, pár dobrejch receptů se tady dá taky najít Jednou sme se rozhodli, že okořeníme letní radovánky návštěvou nějaký přehrady, tou byla Seč. Po řádný porci ganjy a houbiček sme se rozhodli vymyslet narychlo něco k jídlu. No, jak to dopadlo, posuďte sami. Hlavní ingredience byly makový buchty, jako ochucovací nástroj sme si zvolili chilli ... no a později, když nám tahle kombinace přestala chutnat, sme se pustili do napouštění vycucnutejch rajčat magi omáčkou ostatně jako vždycky, magi a chilli není nikdy dost

Co znamena pracovat s laskou? Znamena to zasévat sémě s něhou a sklízet úrodu s radostí, jako kdyby plody mela vyhulit milovana bytost ... luv2smoke

Old Post 07-08-2003 v 10:10 AM
pad je offline   Profil uživatele pad   Find more posts by pad   Foto galerie člena pad   Click here to Send pad a Private Message   Add pad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

včerejší brutal Příspěvek č. 165

to PiosOne: KFC nebo donald, stejnej sráč ,

jinak si myslim, že mletej pejsek bude rozhodně lepší než ty blafy z mekáče, já tam teda byl jen jednou a to proto abych věděl o čem mluvim

mletýho jsem teda ještě neměl, ale psí pečeni už jo a je to asi tak o 100% lepší masíčko než kuře, natož ty mletý patoky z mekáče ale proti gustu žádnej... znáš to
včera jsem otrhal trochu lístečků z jednoho hodně olepenýho indooru, kterej ale jedu venku, byl to nějakej noname indoor, žádný palice jen ty malinkatý lístečky co jsou kolem palic, ale byly masitě oblepený šťávičkou, chtěl jsem to testnout

smotnul jsem kalsickýho malýho osobáčka, byl jsem tam sám, to co následovalo potom vedlo za 1. k velký žranici a za 2.(ještě před tim) k tomu, že jsem vymislel, pro ten noname indoor-outdoor název a to PULSAR, protože to bylo fakt maso

chvíli jsem byl jak omráčenej, pak mi začala hlava a všechno nesmírně pulsovat , pustil jsem bednu, protože ticho mě ubíjelo, tam šel nějakej 30 let starej pořad myslim že vysílá STUDIO A, byl jsem z toho uplně mimo

po hodině jsem potřeboval přistát na zem a tak jsem nakonec dostal žravou, nejdřív jsem sežral pytel chypsů, pak jsem si trochu opek pořádnej kus anglický slaniny v mikrovlnce + rajče, paprika, hořčice, sýr a rohlíky+kečup+plechovka kukuřice a ještě jsem neměl furt dost tak jsem asi za hodinku sežral 2 řízky s braborem.... A PAK JSEM MÁLEM PRASKNUL'!

Naposledy upravil oton 08-08-2003 v 11:04 AM

Old Post 08-08-2003 v 10:56 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

oton: to, že to je sráč já vím, taky tam zajdu jenom tak jednou za 1/4 roku. prostě jednou za čas dostanu chuť třeba na Shake

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

Old Post 08-08-2003 v 11:02 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sylvie
Host

Příspěvek č. 167

Ahojky,
tak jsem rada, ze nemam hlad sama. Nekdo psal ze nevi co ma delat aby nezral, mam tedy nekolik moznosti :
a, nemit v lednici vubec nic a nebo neco co vam vazne nechutna
b, a nebo zkuste jist jenom nejaky ovoce nebo zeleninu, ted v lete je to jednoduchy a navic to skvele chutna. V zime doporucuju pomerance ci grepy nakrajene na platky a posypany treba skoricovym cukrem - my to davali jeste zapect do mikrovlnky, ale to uz neni nutny... Tak zase nekdyy

Old Post 12-08-2003 v 21:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 168

Sylvie: rozhodně sama nejsi. podobné stavy má většina konzumentů marihuany. ostatně kvůli tomu se taky konopí používá v léčení osob, které trpí nechutenstvím (AIDS apd.), k tomu aby dostali chuť se najíst.

Old Post 13-08-2003 v 07:19 AM
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 169

realist: jemožne u Macka alespoň víš, že to tam neleží 2 dny (pamatuješ jak jsme o tom jednou něco četli) . sice tyhle velké firmy taky nemám moc rád, ale občas u nich něco zblajznu.

Old Post 13-08-2003 v 11:12 AM
Lora
Stálý Člen

Karma uživatele Lora - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lora - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

Mozna jsem objevila new zpusob,jak proti zravy vyzrat.Jelikoz jsem nova,tak jsem si nejprve cetla,jak se s tim vyporadavate vy...no a jetse jsem ani nebyla u konce a (ikdyz nejprve jsem naopak dostala chut na vsechno...) zacal se mi tak zvedat zaludek ,holt az na zvraceni -> takze jsem se zvladla prejist jen tim ctenim... ))

Old Post 16-08-2003 v 01:27 AM
Lora je offline   Profil uživatele Lora   Find more posts by Lora   Foto galerie člena Lora   Click here to Send Lora a Private Message   Add Lora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sedma
Nový Člen

Karma uživatele Sedma - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

zatím asi úplně nejúžasnější žrádlo během mandží (zřejmě někdo někdy blbě zaslechl munchies, prostě se to k nám dostalo jako "mandží" a už se to zaběhlo byla mrkev s čokoládou... ta slast, když se rozpouští čokoláda na jazyku a do toho lehce chroupá mezi zubama šťavnatá karotka... kromě toho klasika. vařený lehce naklíčený brambory s tatarkou, když není, tak hořcice díkybohu bydlim na koleji, kde se vždycky u někoho z hulícího kroužku něco k jídlu najde, případně to není daleko do hladovýho okna, kde mají celou noc gyros, bramboráky a podobný lahůdky

a úplně nejvychytanější žranice byla minulej tejden v bratislavě, kde jsme po zhulenym IMAXu, bruslení na ledě, barevný fontáně a koupání vyrazili do Tesca pro vyhulence úplnej ráj, nakoupili jsme každej minimálně tašku žrádla, vyrazili na cestu pěšky domů, našli snad jedinou lavičku v Petržalce a skoro všechno sežrali sýry, salámy, pečivo, litry coly... uáááááh... dokonalost

proti mandží se imho bojovat nedá, naopak nejlepší je si ho užít a připravit si ty nejlepší mňamky

Old Post 23-08-2003 v 00:51 AM
Sedma je offline   Profil uživatele Sedma   Find more posts by Sedma   Foto galerie člena Sedma   Click here to Send Sedma a Private Message   Add Sedma to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lora
Stálý Člen

Karma uživatele Lora - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lora - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

to Sedma
Jo,jo,jo!My jsme jen absolvovali prvne Petrzalku-navsteva u kamarada a potom to Tesco.Stalo to za to.Nakoupili jsme PLNY kos jidla.Dokonce s nami jedni lidi zacali debatu,jelikoz jim prislo vtipne,jak jeste opakovane odbihame od pokladny pro nejakou tu sladkustku,kterou jsme jeste zapomneli...

Old Post 23-08-2003 v 08:35 AM
Lora je offline   Profil uživatele Lora   Find more posts by Lora   Foto galerie člena Lora   Click here to Send Lora a Private Message   Add Lora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yTUmama
Stálý Člen

Karma uživatele yTUmama - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

TAHLE SOUVISLOST UŽ JE POMĚRNĚ ZAHLENĚNÁ.VSADÍM SI,POKUD NĚKDO PŘIJDE S NĚČÍM DALŠÍM.

Old Post 28-08-2003 v 23:04 PM
yTUmama je offline   Profil uživatele yTUmama   Find more posts by yTUmama   Foto galerie člena yTUmama   Click here to Send yTUmama a Private Message   Add yTUmama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olo
Stálý Člen

Karma uživatele olo - 6% PěstitelskáKarma uživatele olo - 6% Pěstitelská

Pohodička Jaaa Příspěvek č. 174

treba ja sem si dal ted pivko pivkoko brko brko pivko brko brko pak soletky sam dale sme jeli na hranolky pak ticku korny jogurt a popkorn taky sam noojo asei se zabl.... kecam mozna dam spis brko sammm

zivot je jen jeden uzij ho naplno

Old Post 29-08-2003 v 01:56 AM
olo je offline   Profil uživatele olo   Find more posts by olo   Foto galerie člena olo   Click here to Send olo a Private Message   Add olo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yTUmama
Stálý Člen

Karma uživatele yTUmama - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

JÁ TO TEDY SHRNU ZA VŠECHNY,KDYŽ DOVOLÍTE,ŽE ZKRÁTKA SEŽERETE,DO ČEHO VRAZÍTE.
A PROPOS,CO JSOU ŠOLETKY.

Old Post 30-08-2003 v 00:50 AM
yTUmama je offline   Profil uživatele yTUmama   Find more posts by yTUmama   Foto galerie člena yTUmama   Click here to Send yTUmama a Private Message   Add yTUmama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

nebudem to protahovat, proste vim, ze po dnu kdy jsem hulila a taudiz i strasne jedla, tak mam strasnou, proste sííílenous racku.znit o ale od divky nevabne, tak rpoc se me na to ale ptate??

PS:konkretne treba kyselou okurku s cokoladou, pred chvilkou rybu s mlikem..

Old Post 31-08-2003 v 19:37 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás