Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nejsem teda žádnej radikální antiglobalista, ale do mc donalda bych nikdy nešel! fuck it
nejlépe špekáčky, nebo párky dáte do skleněný zapejkací misky, podlejete trochou vody a dáte trochu omastku (sádlo), přidáte do toho hodně cibule nakrájený na kolečka, sůl, pepř, kmín, paprika mletá, a můžete přidat další koření dle chuti
hodíte to do trouby a chvilku pečete, cca 10min, pak otevřete jedno PIVO (nejlépe tmavé, ale jde to i ze světlýho) a vylejete tam aspoň půlku, tak aby to bylo ponořený tak na půl, a zese pečete, za chvilku do toho dáte trochu kečupu, a nezapomeňte přidat nakrájenej česnek, já česnekem nešetřim! pokuď se šťáva vypekla přilejete ještě pivo, nebo vodu, dopečete to aby byla cibulka měkoučká a buřty pěkně opečený, těsně před koncem můžete ještě skvělou šťávičku zahustit trochou granulovaný jížky
to je vše, žranice jako prase, má to tipickou jemně nahořklou chuť po pivku, lahoda
podávat lze s čimkoliv, zapečený brambory, hranolky, chleba rohlík, ŠPEK!
No koukám, pár dobrejch receptů se tady dá taky najít Jednou sme se rozhodli, že okořeníme letní radovánky návštěvou nějaký přehrady, tou byla Seč. Po řádný porci ganjy a houbiček sme se rozhodli vymyslet narychlo něco k jídlu. No, jak to dopadlo, posuďte sami. Hlavní ingredience byly makový buchty, jako ochucovací nástroj sme si zvolili chilli ... no a později, když nám tahle kombinace přestala chutnat, sme se pustili do napouštění vycucnutejch rajčat magi omáčkou ostatně jako vždycky, magi a chilli není nikdy dost
Co znamena pracovat s laskou? Znamena to zasévat sémě s něhou a sklízet úrodu s radostí, jako kdyby plody mela vyhulit milovana bytost ... luv2smoke
jinak si myslim, že mletej pejsek bude rozhodně lepší než ty blafy z mekáče, já tam teda byl jen jednou a to proto abych věděl o čem mluvim
mletýho jsem teda ještě neměl, ale psí pečeni už jo a je to asi tak o 100% lepší masíčko než kuře, natož ty mletý patoky z mekáče ale proti gustu žádnej... znáš to
včera jsem otrhal trochu lístečků z jednoho hodně olepenýho indooru, kterej ale jedu venku, byl to nějakej noname indoor, žádný palice jen ty malinkatý lístečky co jsou kolem palic, ale byly masitě oblepený šťávičkou, chtěl jsem to testnout
smotnul jsem kalsickýho malýho osobáčka, byl jsem tam sám, to co následovalo potom vedlo za 1. k velký žranici a za 2.(ještě před tim) k tomu, že jsem vymislel, pro ten noname indoor-outdoor název a to PULSAR, protože to bylo fakt maso
chvíli jsem byl jak omráčenej, pak mi začala hlava a všechno nesmírně pulsovat , pustil jsem bednu, protože ticho mě ubíjelo, tam šel nějakej 30 let starej pořad myslim že vysílá STUDIO A, byl jsem z toho uplně mimo
po hodině jsem potřeboval přistát na zem a tak jsem nakonec dostal žravou, nejdřív jsem sežral pytel chypsů, pak jsem si trochu opek pořádnej kus anglický slaniny v mikrovlnce + rajče, paprika, hořčice, sýr a rohlíky+kečup+plechovka kukuřice a ještě jsem neměl furt dost tak jsem asi za hodinku sežral 2 řízky s braborem.... A PAK JSEM MÁLEM PRASKNUL'!
Ahojky,
tak jsem rada, ze nemam hlad sama. Nekdo psal ze nevi co ma delat aby nezral, mam tedy nekolik moznosti :
a, nemit v lednici vubec nic a nebo neco co vam vazne nechutna
b, a nebo zkuste jist jenom nejaky ovoce nebo zeleninu, ted v lete je to jednoduchy a navic to skvele chutna. V zime doporucuju pomerance ci grepy nakrajene na platky a posypany treba skoricovym cukrem - my to davali jeste zapect do mikrovlnky, ale to uz neni nutny... Tak zase nekdyy
Sylvie: rozhodně sama nejsi. podobné stavy má většina konzumentů marihuany. ostatně kvůli tomu se taky konopí používá v léčení osob, které trpí nechutenstvím (AIDS apd.), k tomu aby dostali chuť se najíst.
realist: jemožne u Macka alespoň víš, že to tam neleží 2 dny (pamatuješ jak jsme o tom jednou něco četli) . sice tyhle velké firmy taky nemám moc rád, ale občas u nich něco zblajznu.
Mozna jsem objevila new zpusob,jak proti zravy vyzrat.Jelikoz jsem nova,tak jsem si nejprve cetla,jak se s tim vyporadavate vy...no a jetse jsem ani nebyla u konce a (ikdyz nejprve jsem naopak dostala chut na vsechno...) zacal se mi tak zvedat zaludek ,holt az na zvraceni -> takze jsem se zvladla prejist jen tim ctenim... ))
zatím asi úplně nejúžasnější žrádlo během mandží (zřejmě někdo někdy blbě zaslechl munchies, prostě se to k nám dostalo jako "mandží" a už se to zaběhlo byla mrkev s čokoládou... ta slast, když se rozpouští čokoláda na jazyku a do toho lehce chroupá mezi zubama šťavnatá karotka... kromě toho klasika. vařený lehce naklíčený brambory s tatarkou, když není, tak hořcice díkybohu bydlim na koleji, kde se vždycky u někoho z hulícího kroužku něco k jídlu najde, případně to není daleko do hladovýho okna, kde mají celou noc gyros, bramboráky a podobný lahůdky
a úplně nejvychytanější žranice byla minulej tejden v bratislavě, kde jsme po zhulenym IMAXu, bruslení na ledě, barevný fontáně a koupání vyrazili do Tesca pro vyhulence úplnej ráj, nakoupili jsme každej minimálně tašku žrádla, vyrazili na cestu pěšky domů, našli snad jedinou lavičku v Petržalce a skoro všechno sežrali sýry, salámy, pečivo, litry coly... uáááááh... dokonalost
proti mandží se imho bojovat nedá, naopak nejlepší je si ho užít a připravit si ty nejlepší mňamky
to Sedma
Jo,jo,jo!My jsme jen absolvovali prvne Petrzalku-navsteva u kamarada a potom to Tesco.Stalo to za to.Nakoupili jsme PLNY kos jidla.Dokonce s nami jedni lidi zacali debatu,jelikoz jim prislo vtipne,jak jeste opakovane odbihame od pokladny pro nejakou tu sladkustku,kterou jsme jeste zapomneli...
treba ja sem si dal ted pivko pivkoko brko brko pivko brko brko pak soletky sam dale sme jeli na hranolky pak ticku korny jogurt a popkorn taky sam noojo asei se zabl.... kecam mozna dam spis brko sammm
nebudem to protahovat, proste vim, ze po dnu kdy jsem hulila a taudiz i strasne jedla, tak mam strasnou, proste sííílenous racku.znit o ale od divky nevabne, tak rpoc se me na to ale ptate??
PS:konkretne treba kyselou okurku s cokoladou, pred chvilkou rybu s mlikem..