Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kombík:pokial viem FIMko sa podari najlepsie po 4-5 patre a to jak u klonu tak u rastlinky zo seeds ako ja ta nexapem ty xces fimko davat na dospeli rastlinku ? myslim nie na prvi zastrih ale na dalsie bocne vihonky ci ako ??? ved ale to je na nic vide ti vihonok z boku rastlinky a nanem xces delat FIMKO ved to je picovina ako nevravim ze to nejde skusal som to ale tam ti vilezu aj 4-6 vihonkov ale je to na picuuuu to nex tak ako ja nexapem co xces dokumentovat ale uz len s toho obrasku co sem stale tlacim poxopis aj ked nexces pozri sa naneho ta klasika je proste klasikaaa a to druhe je FIMKO prosteeee to musis xapat a ten kto to nexape je asi nexapavej clovicek ten dalsi obrazok je uz dusledek zostarnutia rastliny s texnikou fimka nemam fotak nemam jak ti to nafotit tak prikladam ilustracne traslave fota (image) neviem ako mam uz tuto texniku viacej obohatit proste to musis xapat :'(
musis prece vychytat kdy presne to nove tvorici patro zastrihnout a jak...to chci vedet nebo to proste videt a uz se tu nikdo se mnou nebude muset trapit ....na obrazku vidim zakladni pointu a rozdil oprodi norm zastipovani
El_Liberal: neres a strihni to? to by se tady na foru takhle mohli resit vsechny problemy!proste bud to zkurvis nebo se ti to povede.nekoho tady prosim aby udelal proste navod a dokumentaci jak co nejuspesneji udelat FIM a navod na FIM si myslim ze je hlavni pointa tohoto threadu.
Co? : mas to pekny ale jak z tohodle poznam jak si to strihal? jinak pekny 3 vetvicky
ten fim je snad zakletej.... delal sem ho na snad 10 kytkach, z toho ca 60-70% uspesnost, ale vzdy jen tri vetve. mate nekdo nakej figl jak jich udelat viic? no nepocitam ale musel sem si "postezovat"
a hodte sem nekdo foto s vic nez trema vetvema plis, chci se pokochat...
to:motor tvor ...Zkousel sem to na 12 kytkach a povedly se mi nejvíc 4 větve z FIMu na jedne kytce a 3 větve na 2. kytkach..Takze nic moc uspesnost...Ale nasel sem na Growu jedno zajimavy foto, tak to skoukni...FIMU zdar...
Původní příspěvek od vlček 2 janda na te druhe fotce sem ten fim nejak prehlidl
2 kutas esi pocitam sprawne tak bys fim prowedl nad ctwrtym patrem a to je ookkk
Zdravím.Můžete mi poradit,jestli můžu už tuto rostlinu zastřihnout?? A jestli to mám správně naznačeno. pěstuji poprvé ,tak bych potřeboval radu! díky moc!!
tomas77 : joo ja bych ji strihl...akorat mas tu carku tróchu moc dlouhou - kdyz ji ( na tom spodnim obrazku treba) ca o pul cm na kazdy strane zkratis, tak nenastrihnes uz vytvoreny listky zacinajiciho patra, coz spatruju jako pozitivni, protoze od listku zacnou rust vetvicky ( a dost rychle) + zacne rust to co strihnes. sory za zmatenej popis nak to nemuzu otevrit v malovani... kdyz nebudes chapat pis, posnazim se vyjadrit liip
ma-li nekdo jinej nazor tak sem s nim
2weedsmoker: jno tohle housti úz sem taky nekde vydel
a nasel sem tam na tom vrsku 3 poradny a jednu malou vetvicku, jestli teda dobre koukam
jinak si myslim ze i ty tri vrsky sou dobry, protoze to vypada ze opravdu funguje schema z prispevku c.162 - proste vetvicky se sami dal vetvi...nevim jestli 4 by u me za oknem nebyli uz moc ( svetlo a tak), sem spokojenej
tomas: joo takhle sem to delal ja s vyse popsanym vysledkem. proste nezastrihnes dva nejnizsi "vyhonky" toho vrsku a pro zbytek je treba uz jen stastna ruka a ca tejden netrpelivyho cekani
Tak já bych to fikl takto. Tahke fotka je celkem OK a myslím, že bysme ji mohli použít na nějaký srovnání kdo se jak pokouší o FIM.
EDIT: pro "můj" FIM si musíte fotku zvětšit. podle mě, kdybys to fikl tam kde chceš, tak jen ustřihneš listy. Chce to střihnou těsně nad tím místem, kde směrem nahoru končí ten novej stonek a začínají lístečky. nutno podotknout, že taky nemám každou kytku s 30ti větvema. Ono to je hodně " na haluz". nebo je tady někdo, kdo "FIMuje" jako rutinér a má nějakou vyšší úspěšnost?
Původní příspěvek od pharrel Já bych to střihnul asi takto, jakdybych si rozdělil ten střih první a druhý a rozdělil na třetiny a střihl bych to v první třetině od toho zeleného řezu, imho je moc dole tudíž by dlouho trvalo než se kytka zdrchá, ten červený je blbost, to by enom dorostly zpátky listy, toť snad vše
no, u klasickýho zaštipování se kytka stříhá ještě níž, takže nych v tom, že jí bude trvat dlouho než se zdrchá zas takovej problém neviděl.....
ale jak sem psal, je to poměrně dobrá fotka na diskuzi, takže proč nepokračovat.