Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Seedbanky - zajimave nabidky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
MagiCman
Stálý Člen

Karma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

Purple urkle S1 jentak neseženeš ,byla drahá aukce která se vyšplhala něco okolo 300 doláčů za 5 fem .semen. bude ještě jedná aukce na tom samém foru opět 5 semen purple urkle S1 a nemyslím si že bude levnější.Však jsem ti to už psal do pmka.

kde chceš nakupovat semena The white o třetinu drahší? Ber to odtama odkud jsem ti doporučil dej na mě,Je to tam za 102 dolarůl pákl.

Old Post 16-11-2011 v 22:27 PM
MagiCman je offline   Profil uživatele MagiCman   Find more posts by MagiCman   Foto galerie člena MagiCman   Click here to Send MagiCman a Private Message   Add MagiCman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hefaistos
Stálý Člen

Karma uživatele Hefaistos - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hefaistos - 93% PěstitelskáKarma uživatele Hefaistos - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

Nazdar ve spolek, tož jestli se nepletu tak THE WHITE je ta stejná roslina jako Krome White Triangle resp. white triangle je původnější název ne ? Jestli se pletu tak mě opravte ale jesli ne tak jsem našel asi nejlevnější s1
http://www.zenseeds.com/index.php/h...4&category_id=8
co vy na to ?

Old Post 21-11-2011 v 11:49 AM
Hefaistos je offline   Profil uživatele Hefaistos   Find more posts by Hefaistos   Foto galerie člena Hefaistos   Click here to Send Hefaistos a Private Message   Add Hefaistos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

citace:
Původní příspěvek od MagiCman
Purple urkle S1 jentak neseženeš ,byla drahá aukce která se vyšplhala něco okolo 300 doláčů za 5 fem .semen. bude ještě jedná aukce na tom samém foru opět 5 semen purple urkle S1 a nemyslím si že bude levnější.Však jsem ti to už psal do pmka.

kde chceš nakupovat semena The white o třetinu drahší? Ber to odtama odkud jsem ti doporučil dej na mě,Je to tam za 102 dolarůl pákl.

Hmmm s tim Urklem je to škoda... Ted sme S1 našel u banky Guru seeds, psal jsem tam, opravdu jsou to S1, ale samozřejmě out of stock...
Jinak prostě 300 dolarů nedám a to hlavně z principu, to si radši počkám pár let až to někdo udělá za nějakou rozumnou cenu! Tohle podporovat nebudu!

Co se týče tý White S1, tak u Canna collective, jak si mi doporučoval jsou už out of stock... Jediný kde jsem je našel, je Sow amazin seeds a tam jsou o třetinu dražší, furt si nejsem jistej jestli do toho pujdu, asi si hodim mincí!

citace:
Původní příspěvek od Hefaistos
Nazdar ve spolek, tož jestli se nepletu tak THE WHITE je ta stejná roslina jako Krome White Triangle resp. white triangle je původnější název ne ? Jestli se pletu tak mě opravte ale jesli ne tak jsem našel asi nejlevnější s1
http://www.zenseeds.com/index.php/h...4&category_id=8

co vy na to ?

Proštuduju jestli je to ončo, taky si ted nejsem jistej!
Každopádně díky!

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 21-11-2011 v 13:13 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 164

Hefaistos: to neni cista S1

citace:

Genetics: (S1) Krome's Triangle, Northern Light, Leopard kush, pure kush

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 21-11-2011 v 13:23 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MagiCman
Stálý Člen

Karma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

To : Časlove

Ty jsi mě špatně pohopil,psal jsem ti at napíšeš adminovi.V shopu je mají out of tock,ale adminovi chodí semínka od rascala ve vlnách .Napiš mu že máš zájem o semena Thw white a bud si je můžeš preorderovat ,nebo on si tě poznamená a až je bude mít v ruce napíše ti ... z toho sow amazin bych je teda určitě nebral,nevím o tom že by to byli OG rascalovi reseleři ,na těhle genech jede šilený byznis ,takže opatrně s výběrem vhodných prodejců .Já vím o tom že online se dali sehnat origo rascalovi geny pouze přes THCfarmu a nebo přes Cannacolektiv.Na THC má rascal BAN takže už jen cannacolektiv.S tím že Rascal se nedávno dostal na Cannazon,kde určitě budou časem jeho geny k mání.

Old Post 21-11-2011 v 14:25 PM
MagiCman je offline   Profil uživatele MagiCman   Find more posts by MagiCman   Foto galerie člena MagiCman   Click here to Send MagiCman a Private Message   Add MagiCman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 166

a nasledujici text na hlavni strane canna collective seed shopu mluvi sam za sebe

citace:

New Ograskal Seeds Drop Coming Soon

Only At The Canna Collective

http://www.cannacollective.co.uk/seedshop/

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 22-11-2011 v 09:29 AM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 167

Děkuji, pánové!
Nicméně pro mě má smysl jedině jestli znamená jejich soon, max tejden (o čemž pochybuju), pak už se s timhle srát moct nebudu...

Mr.DámTo

Old Post 22-11-2011 v 11:00 AM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MagiCman
Stálý Člen

Příspěvek č. 168

citace:
Původní příspěvek od Časlove
Děkuji, pánové!
Nicméně pro mě má smysl jedině jestli znamená jejich soon, max tejden (o čemž pochybuju), pak už se s timhle srát moct nebudu...

Tak to určitě nestíháš,jejich soon je tak 2 - 3 měsíce,moje zkušenost...samozřejmě vše závisí na rascalovi,ale kdo se o to trochu zajímá tak ví že na jedné straně jsou tisíce lidí ,kteří hlásají "kdy už budou ty rascalovi geny,, a na druhé straně je těžce zaneprázdněný Rascal,který sám přesně neví kdy semena budou k mání a neví se v jakém množství.

Old Post 22-11-2011 v 12:17 PM
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 169

citace:

Tak to určitě nestíháš,jejich soon je tak 2 - 3 měsíce,moje zkušenost...samozřejmě vše závisí na rascalovi,ale kdo se o to trochu zajímá tak ví že na jedné straně jsou tisíce lidí ,kteří hlásají "kdy už budou ty rascalovi geny,, a na druhé straně je těžce zaneprázdněný Rascal,který sám přesně neví kdy semena budou k mání a neví se v jakém množství.

Ok tak díky za info, sem si to myslel, že to bude nějak takhle! Nicméně za 2-3 měsíce, kdo ví kde mi bude konec a pochybuju, že budu mít na straosti zrovna tohle...
Furt přemejšlim jestli nebrat od těch Sowamazinseeds, už jednou jsem od nich objednával a vše bylo ok, nebo tady kámošům necham peníze a až to bude na cannacollectivu, tak to za mě vyříděj... No uvidim, asi to za mě rozhodne mince!

Mr.DámTo

Old Post 22-11-2011 v 12:33 PM
Host
Host

Příspěvek č. 170

¨

Naposledy upravil 06-10-2013 v 12:42 PM

Old Post 22-11-2011 v 13:26 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MagiCman
Stálý Člen

Příspěvek č. 171

Ahojte ,nenajde se někdo kdo by se složil na koupi 2 páklů semen od TGA subcool? od zítřka je 5 hodin akce že se obdrží ke 2 ma páklům 5 semen TIME WRECK ,nová odrůda od subcoolu.

Old Post 25-11-2011 v 18:56 PM
MagiCman
Stálý Člen

Příspěvek č. 172

Nesložil by se někdo? http://www.thcfarmer.com/forums/auctions/item-6889.html

Naposledy upravil MagiCman 10-01-2012 v 12:38 PM

Old Post 08-01-2012 v 22:29 PM
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

citace:
Nesložil by se někdo? http://www.thcfarmer.com/forums/auctions/item-6888.html

Kolik tisíc chceš?

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 09-01-2012 v 18:31 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Karma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

MagiCman : no cože ,to kdybych neviděl, tak tomu neuvěřim, že za 15 semen je někdo schopnej zaplatit takový prachy.
to snad neni ani možný.

Old Post 10-01-2012 v 10:48 AM
IcanLearnUgRow je offline   Profil uživatele IcanLearnUgRow   Find more posts by IcanLearnUgRow   Foto galerie člena IcanLearnUgRow   Click here to Send IcanLearnUgRow a Private Message   Add IcanLearnUgRow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MagiCman
Stálý Člen

Příspěvek č. 175

citace:
Původní příspěvek od IcanLearnUgRow
MagiCman : no cože ,to kdybych neviděl, tak tomu neuvěřim, že za 15 semen je někdo schopnej zaplatit takový prachy.
to snad neni ani možný.

Masakr taky se mi nechce věřit ,že někdo dá 150 000kč za 15 semen ,ikdyby to byl holy grail strain,no kdyby nebyli lidi tak chamtiví ,zaplatili by méně

Old Post 10-01-2012 v 11:14 AM
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Karma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

citace:

Masakr taky se mi nechce věřit ,že někdo dá 150 000kč za 15 semen ,ikdyby to byl holy grail strain,no kdyby nebyli lidi tak chamtiví ,zaplatili by méně

tjn. no nepochopim,ale s normální prací by takhle utrácet nemohli...

Old Post 10-01-2012 v 11:30 AM
IcanLearnUgRow je offline   Profil uživatele IcanLearnUgRow   Find more posts by IcanLearnUgRow   Foto galerie člena IcanLearnUgRow   Click here to Send IcanLearnUgRow a Private Message   Add IcanLearnUgRow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
22-03-2020 - Seedbanky a paysafecard - 5 odpovědí
20-05-2018 - Seedbanky z USA a Kanady - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás