Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Purple urkle S1 jentak neseženeš ,byla drahá aukce která se vyšplhala něco okolo 300 doláčů za 5 fem .semen. bude ještě jedná aukce na tom samém foru opět 5 semen purple urkle S1 a nemyslím si že bude levnější.Však jsem ti to už psal do pmka.
kde chceš nakupovat semena The white o třetinu drahší? Ber to odtama odkud jsem ti doporučil dej na mě,Je to tam za 102 dolarůl pákl.
Nazdar ve spolek, tož jestli se nepletu tak THE WHITE je ta stejná roslina jako Krome White Triangle resp. white triangle je původnější název ne ? Jestli se pletu tak mě opravte ale jesli ne tak jsem našel asi nejlevnější s1 http://www.zenseeds.com/index.php/h...4&category_id=8
co vy na to ?
Původní příspěvek od MagiCman Purple urkle S1 jentak neseženeš ,byla drahá aukce která se vyšplhala něco okolo 300 doláčů za 5 fem .semen. bude ještě jedná aukce na tom samém foru opět 5 semen purple urkle S1 a nemyslím si že bude levnější.Však jsem ti to už psal do pmka.
kde chceš nakupovat semena The white o třetinu drahší? Ber to odtama odkud jsem ti doporučil dej na mě,Je to tam za 102 dolarůl pákl.
Hmmm s tim Urklem je to škoda... Ted sme S1 našel u banky Guru seeds, psal jsem tam, opravdu jsou to S1, ale samozřejmě out of stock...
Jinak prostě 300 dolarů nedám a to hlavně z principu, to si radši počkám pár let až to někdo udělá za nějakou rozumnou cenu! Tohle podporovat nebudu!
Co se týče tý White S1, tak u Canna collective, jak si mi doporučoval jsou už out of stock... Jediný kde jsem je našel, je Sow amazin seeds a tam jsou o třetinu dražší, furt si nejsem jistej jestli do toho pujdu, asi si hodim mincí!
citace:
Původní příspěvek od Hefaistos Nazdar ve spolek, tož jestli se nepletu tak THE WHITE je ta stejná roslina jako Krome White Triangle resp. white triangle je původnější název ne ? Jestli se pletu tak mě opravte ale jesli ne tak jsem našel asi nejlevnější s1 http://www.zenseeds.com/index.php/h...4&category_id=8
co vy na to ?
Proštuduju jestli je to ončo, taky si ted nejsem jistej!
Každopádně díky!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Genetics: (S1) Krome's Triangle, Northern Light, Leopard kush, pure kush
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Ty jsi mě špatně pohopil,psal jsem ti at napíšeš adminovi.V shopu je mají out of tock,ale adminovi chodí semínka od rascala ve vlnách .Napiš mu že máš zájem o semena Thw white a bud si je můžeš preorderovat ,nebo on si tě poznamená a až je bude mít v ruce napíše ti ... z toho sow amazin bych je teda určitě nebral,nevím o tom že by to byli OG rascalovi reseleři ,na těhle genech jede šilený byznis ,takže opatrně s výběrem vhodných prodejců .Já vím o tom že online se dali sehnat origo rascalovi geny pouze přes THCfarmu a nebo přes Cannacolektiv.Na THC má rascal BAN takže už jen cannacolektiv.S tím že Rascal se nedávno dostal na Cannazon,kde určitě budou časem jeho geny k mání.
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Původní příspěvek od Časlove Děkuji, pánové!
Nicméně pro mě má smysl jedině jestli znamená jejich soon, max tejden (o čemž pochybuju), pak už se s timhle srát moct nebudu...
Tak to určitě nestíháš,jejich soon je tak 2 - 3 měsíce,moje zkušenost...samozřejmě vše závisí na rascalovi,ale kdo se o to trochu zajímá tak ví že na jedné straně jsou tisíce lidí ,kteří hlásají "kdy už budou ty rascalovi geny,, a na druhé straně je těžce zaneprázdněný Rascal,který sám přesně neví kdy semena budou k mání a neví se v jakém množství.
Tak to určitě nestíháš,jejich soon je tak 2 - 3 měsíce,moje zkušenost...samozřejmě vše závisí na rascalovi,ale kdo se o to trochu zajímá tak ví že na jedné straně jsou tisíce lidí ,kteří hlásají "kdy už budou ty rascalovi geny,, a na druhé straně je těžce zaneprázdněný Rascal,který sám přesně neví kdy semena budou k mání a neví se v jakém množství.
Ok tak díky za info, sem si to myslel, že to bude nějak takhle! Nicméně za 2-3 měsíce, kdo ví kde mi bude konec a pochybuju, že budu mít na straosti zrovna tohle...
Furt přemejšlim jestli nebrat od těch Sowamazinseeds, už jednou jsem od nich objednával a vše bylo ok, nebo tady kámošům necham peníze a až to bude na cannacollectivu, tak to za mě vyříděj... No uvidim, asi to za mě rozhodne mince!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Ahojte ,nenajde se někdo kdo by se složil na koupi 2 páklů semen od TGA subcool? od zítřka je 5 hodin akce že se obdrží ke 2 ma páklům 5 semen TIME WRECK ,nová odrůda od subcoolu.
Původní příspěvek od IcanLearnUgRow MagiCman : no cože ,to kdybych neviděl, tak tomu neuvěřim, že za 15 semen je někdo schopnej zaplatit takový prachy.
to snad neni ani možný.
Masakr taky se mi nechce věřit ,že někdo dá 150 000kč za 15 semen ,ikdyby to byl holy grail strain,no kdyby nebyli lidi tak chamtiví ,zaplatili by méně
Masakr taky se mi nechce věřit ,že někdo dá 150 000kč za 15 semen ,ikdyby to byl holy grail strain,no kdyby nebyli lidi tak chamtiví ,zaplatili by méně
tjn. no nepochopim,ale s normální prací by takhle utrácet nemohli...