Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, jasně, taky by mě zajímalo, kolik se vubec vybralo a jaka se za to koupila "masina"... popřípadě, co ještě chybí, nebo, co bys ještě potřeboval a kolik schází peněz... Prostě nějaký takovýhle info...
Jo a mimo jiný mi třeba taky můžeš poustnout to číslo účtu.
Zatim zdáreg
Tak jsem take neco prihodil. Doufam, ze to dobre dopadne. Bylo by skoda o Grower prijit.
Mozna by se dalo nechat vyrobit treba samolepky s nejakym osvetovym motivem. Treba: List konopi a pod tim text: Umi i lecit!
Jó to by mě taky zajímalo, kdyže by sme se mohli těšit na novou mašinu.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
Díky velkorysosti členů se nashromáždilo již 9.000,-. Samotnou mašinu mám v plánu pořídit koncem měsíce, takže ještě je čas. Prozatím jsem zainvestoval pouze 1U case do racku. Jak jsem řekl, pokud se povede vybrat kolem 15-ti tisíc, bude to skvělé. Počítám, že zbytek dám ze své kapsy.
Nějakou open air party bychom mohli podniknout na jaře...
maruš: není se čeho obávat, jak ti jistě potvrdí mnoho spokojených členů, kteří již suvenýry vlastní v případě pochybností mě kontaktuj PM a něco vymyslíme...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy